|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
akorları, gitar, halil, olsun, paracıkoğlu, sezai |
![]() |
Halil Sezai Paracıkoğlu Olsun Gitar Akorları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Halil Sezai Paracıkoğlu Olsun Gitar Akorlarıhalil sezai paracıkoğlu olsun gitar akorları halil sezai paracıkoğlu olsun notaları halil sezai paracıkoğlu olsun akor halil sezai paracıkoğlu olsun gitar akorları Orjinal ton için KAPO 5 yapınız ![]() Bm F#m çaresiz içimdeki çocuk; F#m bir günah gibi hep suçlu ![]() Em F#m senin hala, ellerin soğuk ![]() F#m ve yağmurlu ![]() ![]() ![]() Bm F#m içimde her gün ölen umutlar var ![]() Em olsun ![]() ![]() ![]() F#m zaten aşklar hep böyle ------- NAKARAT ---------- Bm sana bi söz yazdım bugün, F#m yolladım rüzgarla ![]() Em içinde gözyaşı vardı ![]() F#m küçücük bir kadınla ![]() Bm sana bi söz yazdım bugün, F#m yolladım rüzgarla ![]() Em içinde gözyaşı vardı ![]() F#m küçücük bir adamla ![]() Bm F#m Em Aaaaaaay Aaaaaay Aaaaaaay -------------------------- Bm F#m çaresiz içimdeki çocuk; F#m bir yalan gibi hep suçlu ![]() Em F#m senin hala, gözlerin soğuk ![]() F#m ve yağmurlu ![]() ![]() ![]() Bm F#m içimde her gün ölen umutlar var ![]() Bm F#m içimde her gün ölen umutlar var ![]() Em olsun ![]() ![]() ![]() F#m zaten aşklar hep böyle |
![]() |
![]() |
|