![]() |
Ahmet Şafak Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ahmet Şafak Şarkı SözleriBiz düş görmüştük gülüm giz düş görmüştük Sevgiden yana ekmekten yana Bu silikon hayatlar bu çarkıfelek Çöktü omzuma çöktü omzuma Şimdi geceler boyu hüzün vuruyor Şimdi yedi düvel zindanında kuduruyorum Şimdi hayallerimi yaktım fakirhanemde Şimdi hasretine sarılıp ısınıyorum Yenilgimiz kutlu olsun Yenilgimiz kutlu olsun Olsun be canın sağ olsun Yorulan hep biz olduk kırılan hep biz Kime ne ettik bitmez çilemiz Şimdi biz yenildik ha yenik düştü aşkımız Soldu gülümüz soldu gülümüz Şimdi geceler boyu hüzün vuruyor Şimdi yedi düvel zindanında kuduruyorum Şimdi hayallerimi yaktım fakirhanemde Şimdi hasretine sarılıp ısınıyorum Yenilgimiz kutlu olsun Yenilgimiz kutlu olsun Olsun be canın sağ olsun Biz ayrılmadık can özüm Gecenin göğsüne hasretimizi koyduk Bir şehir yolumuzu kesti ekmeğimizi çaldı Kırıldı gençliğimiz umutlar tenhasında Bize bahar tadında bir hüzün ve kor ateşler içinde Bir hasret kaldı Ayrılık yenik düşmekse bu şehre Biz ayrılmadık Yenilgimiz kutlu olsun Senin canın sağ olsun Şimdi gidiyorsun git Ağlama sakın Son bir defa ellerimi tut Neler çektim unut Ayrılığı aklında tutma Sevdiğim beni unutma Sevdiğim beni unutma |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ahmet Şafak Şarkı SözleriDert kervanı dizi dizi olsun Efkar bastı hepimizi olsun Bu derdin arasına, Düştük bir aşk belasına olsun, olsun, olsun,olsun, olsun Boşunamıydı bunca dert Bu sevdadan dönen namert,olsun olsun, olsun, olsun,olsun, olsun Deme bu kaçıncı yara olsun Deme bahtımız kap kara olsun Kırılır hasretin çarkı, Bilinir güzelin farkı, olsun, olsun, olsun, olsun,olsun, olsun Boşunamıydı bunca dert Bu sevdadan dönen namert olsun olsun, olsun, olsun,olsun, olsun |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ahmet Şafak Şarkı SözleriBozkurtlara selam Doğru ol, dobra söyle Kelamında selamında öz olsun Öz olsunda söz olmasın Özün sözün bir olsun Biz biriz birliğiz kuvvetliyiz Kuvvetimiz gür olsun Kükreyelim birlikte Birlik beraberlik yakışan bize Biz türk'üz, bozkurtuz Aslımız bozkurt Özümüz türk Sözümüz türk Ergenekon'dan malazgirt'e Alparslan'dan atatürk'e Tarihten bu yana Alperenler diyarında Türküz, bozkurtuz |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ahmet Şafak Şarkı SözleriSeni dağda ceylan gibi Seni bağda bir gül gibi Gördümde sevdim Ben seversem mecnun gibi Dağları delen ferhat gibi Adam gibi, adam gibi Adam gibi severim Seni baharda değil Kara kışta zemheride Dar günde sevdim Ben seversem mecnun gibi Dağları delen ferhat gibi Adam gibi, adam gibi Adam gibi severim Seni namus gibi sevdim Kurşunlara göğüs gerdim Ben böyle sevdim Ben seversem mecnun gibi Dağları delen ferhat gibi Adam gibi, adam gibi Adam gibi severim |
![]() |
![]() |
|