Haluk Levent Şarkı Sözleri !! (2) |
10-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Haluk Levent Şarkı Sözleri !! (2)Sabah oldu işte yine Herkes başlar yeni güne Bense devam yenilmeye Aynı çarkı döndürmeye Katettiğn yolarımı Tükettiğin yıllarımı Sitemlerin yanlış hedef Bulur bulmaz belli olmaz Bu insanlar neye yarar Ne düşünür ne hatırlar Ne görürler ne duyarlar Birbirini ağırlar Herşey üstte olup biter Biz kuklalar onu izler Paraların neye yarar Sana ait yok bir karar Beni dinle aç gözünü Soru sorma tut sözümü Derler sana hiç şaşırma Yok bu işin bir çözümü Oyuncular değişir mi Aynı olan kuralları Karman çorman çizgileri Birgün olsun düzelir mi Akşam sabah demez oldu Uykusuzluk beni buldu İnsan insanın kurdu Dost yine düşman oldu En alttaki derler bana Tehlikeli ve suçluyum Kaybedenlerin sınıfında Her yaşta sonuncuyum Anla anla Bir tek sevdan kaldı bana Bu fani dünyada Doğmayı ben seçmedim Ölmek senin elinde Yaşamaksa tercihin Kalıp hazır gir içine Sınav sınav içinde Sınav benim içimde Düşündüm aklım kaldı Yoksulun geçiminde Gözlerim körmüş Işıklar sönmüş Sevgi elimden düşmüş Kırılmış binbir olmuş Kim kime dum dumaBu şehrin göbeğinde Neredeyse ölecektim Bombaların içinde Duvar duvar arasında Gözlerinin karasında Yanlızlıklar ülkesinde Sevda bunun neresinde Sağım deri solum kemik Her tarafım polemik Telemik volemikYani televolelik Sokaklarda yürüyememYürüyüş var bilirim İşçi memur çok mu haksız Kafamda coplar yerim Anla anlaBir tek sevdan kaldı bana Bu fani dünyada Trafiktir gidiyor Nasıl yaşanır bilmem Güneşi hiç gördün mü sen Her tarafım gökdelen Gözlerim körmüş Işıklar sönmüş Sevgi elinden düşmüş Kırılmış binbir olmuş Sınır çektin sınır bozdur Tarihini böyle yazdın Şimdi artık yok bir merkez Gördün mü buna şaşıp kaldın Şiddet amaç yok bir çıkış Bu dik yamaca hepsi düşüş Kalmaz artık bir varoluş Olan olmuş biten bitmiş Kıyafetin bozuksa Kapıdan giremezsin Saç sakal karışmışsa Kafana sopa yersin Akşam sabah demez oldu Uykusuzluk beni bulduİnsan insanın kurdu Dost yine düşman oldu En alttaki derler banaTehlikeli ve suçluyum Kaybedenlerin safında Her yarışta sonuncuyum Anla anla Bir tek sevdan kaldı banaBu fani dünyada |
10-14-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Haluk Levent Şarkı Sözleri !! (2)Savurdun bu gençliği Aşkın kör bahçesini Güneşi yağdırdım karbeyaz düşlere Sen beni anlamadın Aşılmaz duvarları Toz ettim yüreğimde Aşkın kör pençesi saplandı gönlüme Sen beni anlamadın Anlamadın, anlamadın Bir kez olsun sen beni anlamadın Bu kentin akşamları Son bulur gözlerimde Kelebekler özgürdür hislerime tutsak Sen beni anlamadın Aşılmaz duvarları Toz ettim yüreğimde Aşkın kör pençesi saplandı gönlüme Sen beni anlamadın Anlamadın, anlamadın Bir kez olsun sen beni anlamadın |
10-14-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Haluk Levent Şarkı Sözleri !! (2)Kendimi esir aldım Çalmadı yine telefonlar Alışırım sanmıştım Yüreğimde sancım var Gel etme nazlı güneş Sensin gönlüme eş Beni biraz anlasana Ölürüm aşkına yar Ölürüm diyar diyar Beni biraz anlasana Ooooof sarıl bana,beni biraz anlasana |
10-14-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Haluk Levent Şarkı Sözleri !! (2)Anılar hergün seni ban sorarken Mektubun nihayet geldi gittiğin yerden Güneşe kızdık hatırla yağmura küstük Birkaç ay önce vedalaşırken Umut taşır yürekler yolculuklarda Sarar yine kor ateşin sarsa neye yarar Sevgilim bilirsin ne kadar güzeldir Antalyada sonbahar Şaçların yine ateş renginde mi Sımsıcak dudakların kemer gibimi Yat limanı martılar sabah yıldızları Bir dahaki mektubunda yazarsın değil mi |
10-14-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Haluk Levent Şarkı Sözleri !! (2)Biri görmez gözü ile Görmüş dünyayı özü ile Çalmış söylemiş ölesiye Hek bildiği dilin gözü ile Onun adı Aşık Veysel Şatıroğlu yolu uzun ince Görebilsen gör dünyayı Görmüş dünyayı sözü ile Biri arar yanlış ile Bulmuş doğruyu dost dost diye Varmış yarine toprak ile Sadık olan dostun yüzü ile Yazdım çizdim görem diye Gördüm dünyayı veysel ile Çaldı söyledi görek diye Hak yolunu sürek diye |
10-14-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Haluk Levent Şarkı Sözleri !! (2)Keşke seni tanımamış Keşke sevmemiş olsaydım Zincire vurulmuş gibi Sana bağlı kalmasaydım Aşkın mapusahane İçinde ben mahkum Saçların parmaklık Gözlerin gardiyan oldu İçinde ben ziyan oldum Alın yazımda varmışsın Kalbimi benden çalmışsın Sensizliği bir duman gibi Sigaranla beni yakmışsına |
10-14-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Haluk Levent Şarkı Sözleri !! (2)Sevdam aşıkları utandırır Aşkı bilmez padişah ferman yazdırır Dağlar sırayla, bana yol verin Yarimi göreyim, düğün edeyim Kara kaşlı yar Kara gözlü yar Sen bana varacaksın, aşktaN emir var(yar yar) (sen benim olacaksın) |
10-14-2012 | #8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Haluk Levent Şarkı Sözleri !! (2)Hasretler ayrılıkla başlar Yanar yürek sessizce ağlar Bütün anılar canlanıverir Sanki hiç bitmemişler gibi Yolu gözlenen giden sevgili Geri dönecekmiş gibi İçin için har gibi Kaplar bütün benliğimi Bir garip olursun bunun ardından Bazı bir rüzgar gibi Eser ayrlık yeli Giden sevgilinin ardından İçin için har gibi Kaplar bütün benliğimi Bir garip olursun bunun ardından Bazı bir rüzgar gibi Eser ayrılık yeli Giden sevgilinin ardından Önceleri sessizdir ayrılanlar Mutluluğu başka yerde ararlar Oysa geçen günlere yakınırlar Ayrılıktır bu çeken anlar İçin için har gibi Kaplar bütün benliğimi Bir garip olursun bunun ardından Bazı bir rüzgar gibi Eser ayrılık yeli Giden sevgilinin ardından Ahhh ayrılık ahhh ayrılık |
10-14-2012 | #9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Haluk Levent Şarkı Sözleri !! (2)Üzülme canım üzülme Umudu toprağa gömme Bekle sabırla bekle Baban yine eve dönecek Günler geçse aylar geçse Kuşlardan haber gelse Karakoldan emir gelse Padiştan ferman gelse Dazlaktan tehdit gelse Bosnadan zulüm gelse Gökovada yeşil bitse Laliden aids gelse Baban yine eve dönecek Ozon delinmiş Dünya kirlenmiş Savaş belirmiş Barış tükenmiş Sen yeter ki iste Baban yine eve dönecek Günler geçse aylar geçse Kuşlardan haber gelse Karakoldan emir gelse Padiştan ferman gelse Batmandan katil gelse Almanya'dan silah gelse Kontradan emir gelse Saddamdan bomba gelse Baban yine eve dönecek |
10-14-2012 | #10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Haluk Levent Şarkı Sözleri !! (2)yağmurlu günlerde seviş benimle kuşlar çinko damı gagalarken teninin kokusunu değistiren yağmurlardan sıcak öğle sonlarına doğru seviş benimle buhurlar tüterken tenımden yanan toprağın buğusu soluğumken bahar günleri dere boylarında seviş benimle kestane saçlarında kelebekler asılıyken yaz geceleri kurumuş dere yataklarında sıcak kumlar yatağımız, söğütler çatımız duvarımızken |
10-14-2012 | #11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Haluk Levent Şarkı Sözleri !! (2)Şuraya deniz çiziyorsun ya Suları mavileri boyuyorsun Balıkları martıları koyuyorsun üstüne Sabahı serinliği koyuyorsun ya Balıkları martıları koyuyorsun üstüne Sabahı serinliği koyuyorsun ya Balıkçıları çiz balıkçıları Geceyi de çiz doğacak günü de Yokluğu ciz çaresinde Geleceği de çiz geleceği de Yokluğu çiz çaresinde Geleceği de çiz geleceği de --->: Haluk Levent Şarkı Sözleri !! (2) frmacil sayfa 2iki --->: Haluk Levent Şarkı Sözleri !! (2) |
10-14-2012 | #12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Haluk Levent Şarkı Sözleri !! (2)Sancı dolu gecelerde bulmuştum seni Sımsıcak ellerin eritti beni Annemin öyküleri gibi masum ve sessiz Kaybettim seni bir gece vakti Masallarda romanlarda aradım bulamadım Kaybettim seni bir gece vakti Bilemezdim şarkıların yakınlığını Koklamazdım bir çiceği bir çocuk gibi Yaşamazdım kaldırımları yorulana dek Kaybettim seni bir gece vakti Göremezdim karıncayı bir şahin gibi Kaybettim seni bir gece vakti Deli deli yağdı yağmur Gökten kayboldu yıldızlar Fırtınalar çaldı seni Bir gece vakti Bilemezdim şarkıların yakınlığını Koklamazdım bir çiceği bir çocuk gibi Yaşamazdım o soğuk o sessiz o çaresiz kaldırımları Kaybettim seni bir gece vakti Göremezdim bir boceği bulamazdım yolumu uçamazdım dağlarda bir şahin gibi Kaybettim seni bir gece vakti |
10-14-2012 | #13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Haluk Levent Şarkı Sözleri !! (2)Sabahın yedisi okulumdayım Yine yarışıyoruz birbirimizle Mutsuzuz biliyoruz Peki buna alışmak neden Alışmak neden Geç olmadan güç olmadan Çözüm istiyorum çözüm İş işten geçmeden bu dünyadan göçmeden Ben ölmeden Ben ölmeden Herşey kendine kilitlenmiş Aç kurtlar gibi acılarımız Hey hocam sende gelme bu gün derslere Anlamıyom Geç olmadan güç olmadan Çözüm istiyorum çözüm İş işten geçmeden bu dünyadan göçmeden Ben ölmeden Ben ölmeden |
10-14-2012 | #14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Haluk Levent Şarkı Sözleri !! (2)Gittin gideli istanbul dan Beyaz günlerin hemen ardından On beş mendil tükettim Göz yaşlarımın arasından Ooooo oooooo ooooo Bana bir mesaj gönder Ellerin değsin yeter Bana bir mesaj gönder Gözlerin değsin yeter Döneceğini bile, bile Yağmurlarım döndü sele On beş mendil yetmedi Gözyaşımı sile, sile Ooooo oooooo ooooo Bana bir mesaj gönder Ellerin değsin yeter Bana bir mesaj gönder Gözlerin değsin yeter |
10-14-2012 | #15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Haluk Levent Şarkı Sözleri !! (2)Aklım ermez gidişine beni terkedişine zaman uymaz gün yorulmaz yüreğim dayanamıyor sensiz gecelerin koynunda bir tutam anı avucumda inkar etme biliyorsun derman senın kollarında bir güldün yar sen hep elime batanım seni dalından kopardım kan doldu avuçlarım ferman olmaz bu kaderime ayrı gayrı kaldık bak yine rüzgar esmaz kuşlar ötmez yaralar kapanmıyor |
|