Haluk Levent Şarkı Sözleri !! (4) |
10-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Haluk Levent Şarkı Sözleri !! (4)Yıkım dediğin yıkım değil Bir tip çöküntü belki Yüzlerimiz çökmüşlerin altında kalmış Bedenleriniz dolaşıyor Sevgilerimiz kayıp Masallarımızı da kaybettik boyama hikayelerimiz Yalancı bebeklerimizi kumandalı sevişmelerimizi Sen sevmezdin onları zaten Bu yüzden bu yüzden benimle doğru orantılı bu deprem Bu yüzden bu yüzden benimle doğru orantılı seninle ters |
10-14-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Haluk Levent Şarkı Sözleri !! (4)Dusundurdu yine beni gözlerin Her bakisin icimde ates olur Beni benden alir senin sozlerin Biri biter otekisi dert olur Gecmiste kaldi artik mutlu günler Deli gonlum sana hala vurgundur Yeter artik yeter gonul feryad et Bir bakarsin duslerin gercek olur Biliyorum bu is boyle cozulmez Dusunup susmak icime dert olur Yeter artik yeter gonul feryad et Bir bakarsin duslerin gercek olur |
10-14-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Haluk Levent Şarkı Sözleri !! (4)Dilirga'dan gece geçtim Suyundan içtim Badem gözlü bir yar sevdim Kendimden geçtim (x2) Dilirga'nın tepeleri Denize bakar Köy kızları saçlarına Çiçekler takar (x2) Dilirga'dan gece geçtim Suyundan içtim Badem gözlü bir yar sevdim Kendimden geçtim (x2) |
10-14-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Haluk Levent Şarkı Sözleri !! (4)Gençlik başımda duman Şu gurbet eller yaman Süslü püslü hayaller Yarimi benden çalan Böyle sevda olmaz olsun Bu devirde aşk yalan Sevmek benim derdim olsun Sen yine bana derman Ne dediysem uslanmıyor Bu gönül deli divane Her gidenin peşinde Her güzelel pervane Gülmüyor küskün yüzüm Bağrımı deldi sözün Sensiz bu dünya haram Kalmadı tersim düzüm |
10-14-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Haluk Levent Şarkı Sözleri !! (4)Bir şarkı yazmak istedim, içinde dostluk olsun Birden sen geldin aklıma, can dostum Bu şarkıda seni ne çok özlediğimi Anlatmak istedim sana bir kere olsun Bir sen kaldın bana, sakın bırakma Al yollarına hisset yanında Dostum, dostum, dostum, can dostum Burda herşey sahte dostum gülümsemeler bile Burda herşey sahte dostum sevmeler bile Şimdi yanımda olamasanda Seni yaşamamı engelleyemez hiç birşey asla Şu anda çok uzakta olsan da Sen aslında benimlesin yanı başımda Sarıl yine bana al yollarına Hisset yanında agla gözyasımda Dostum,dostum,dostum,can dostum Burda herşey sahte dostum gülümsemeler bileBurda herşey sahte dostum sevmeler bile |
10-14-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Haluk Levent Şarkı Sözleri !! (4)Siyah beyaz günlerimde aklımdaki tek benimsin Düşlerim kadar masmavisin Dünümde kısır sancılar duvarlar seni yankılar Kafesler boyu hasretimsin Hem suyun ekmeğim oldun Hem derdim dermanım Sensin benim tek eksik yanım Bir şarkı dudaklarımda adın gözyaşlarımda Haykırıyorum duymasanda Dönmen lazım Kendime kaldım kendime ev soğuk üşüyorum Televizyonlar söyledi akmayacak sular Kendimi arıyorum bir kimlik bulamıyorum Artık yanıt vermiyor sarı sayfalar |
10-14-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Haluk Levent Şarkı Sözleri !! (4)Gocmen kuslar al pulludan, gecıp gıderken Kız oglanla rakkas edıp soz keserken Huzun olur ayrılıklar daglar deserken Soyleyın yarıme bu yollarda turku soylesın Aksama beklesın gelecegım, camları dınlesın Selam durur hasan cavus, saros'un daglarına Kas goz ıle tufek atar merıc'ın ortasına Cumbus olur mahallede gelının kınasına Soyleyın yarıme bu yollarda turku soylesın Aksama beklesın gelecegım camları dınlesın |
10-14-2012 | #8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Haluk Levent Şarkı Sözleri !! (4)kapında yanmadan aşkım al ve git çocuklar uyanmadan daha, silinmez ne kadar zorlasan da gökyüzü tükenmez denizlerin mavi rengi muhteşem bir çığlık olsanda karetmez gökkuşağını silinmez o hırçın güzelliğin eflatun bir düş düşün,düşünde görmüşşün rimellerin mavi,çimenlerin mavi beyazlar getirmiş melekler ömrüme turuncu çiçekler,turuncu sevgiler düşlerimde sensin en güzel günümde deniz kokan çocuklar getir ülkeme beyazlar getirmiş melekler ömrüme turuncu çiçekler,turuncu sevgiler düşlerimde sensin en güzel günümde barış kokan çocuklar getir ülkeme |
10-14-2012 | #9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Haluk Levent Şarkı Sözleri !! (4)Ela gözlü benli dilber Sende olasın benim gibi Zülfün sökük boynun bükük Sende olasın benim gibi Bahçende güller bitmesin Kapından hekim geçmesin Dalında bülbül ötmesin Sende olasın benim gibi Gel yanıma sarıl bana Ela gözlüm yandım sana |
10-14-2012 | #10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Haluk Levent Şarkı Sözleri !! (4)Yüzün geçmişten kalan Aşka tarif yazdıran Bir alaturka hüzün Yüzün kıyıma vuran Anne karnı huzur Çocukluğumun sesi Senden bana Şimdi zamanı sızdıran Şımartılmamış aşkın Sessizliğe yakın Kimbilir kaç yüzyıldır Sarılmamış kolların Sisliydi kirpiklerin Ve gözlerin yağmurlu Yorulmuşsun Hakkını almış yılların Elfida Bir belalı başımsın Elfida Beni farketme sakın Omzumda iz bırakma Yüküm dünyaya yakın Elfida Hep aklımda kalacaksın Elfida Sen eski bir şarkısın Elfida Beni farketme sakın Omzumda iz bırakma Yüküm dünyaya yakın Elfida Hep aklımda kalacaksın Şımartılmamış aşkın Sessizliğe yakın Kimbilir kaç yüzyıldır Sarılmamış kolların Sisliydi kirpiklerin Ve gözlerin yağmurlu Yorulmuşsun Hakkını almış yılların Elfida Bir belalı başımsın Elfida Beni farketme sakın Omzumda iz bırakma Yüküm dünyaya yakın Elfida Hep aklımda kalacaksın Elfida Sen eski bir şarkısın Elfida Beni farketme sakın Omzumda iz bırakma Yüküm dünyaya yakın Elfida Hep aklımda kalacaksın |
10-14-2012 | #11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Haluk Levent Şarkı Sözleri !! (4)Sevdalilar gelip gecer ben gariban, asktan yana oy Bir yar sevsem kacar gider ben gariban, asktan yana oy asktan yana oy Gizli kalmis duygular bende, icimdeki sarkilar sende eller bana deli derken sen Biliyorum sevgilim gel desen!!! Kalem tutar elim yazar ben gariban, asktan yana oy, asktan yana oy bir yar sevsem kacar gider ben gariban, asktan yana oy, asktan yana oy --->: Haluk Levent Şarkı Sözleri !! (4) frmacil sayfa 2iki --->: Haluk Levent Şarkı Sözleri !! (4) |
10-14-2012 | #12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Haluk Levent Şarkı Sözleri !! (4)Eğer anlamı yoksa Neden beklenir dünya Doğmayacak günün içinde Kelimeler peşpeşe Anlatır hiçbir şeyi Yalancıktan kan ter içinde Bu yollar neden ulaşmaz aşka Şarkılar yokluğunda başka Gece kuşları beni de alsa Kanatlarında uçursa keşke Eğer anlamı yoksa Neden anlatır insan evvel zaman içinde Sorular hep peşpeşe Dolaşırlar tepemde Savaşırlar beynimin içinde Sokaklar yorgun kavgalardan her akşam Kahramanlar sıkıcıdır yalnızken Küçük bir dünya olsa da o benim dünyam Seni düşünmek güzel herşeye rağmen |
10-14-2012 | #13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Haluk Levent Şarkı Sözleri !! (4)Ay dolandı suya düştü Su ballandı ceylan içti Çok küçüktüm kimi sevsem Deli gönlüm sana düştü yar Bir düş gördüm ben düşümde Baban seni bana vermiş Çiçek açmış zerdaliler Gece olmuş yol düşmüş yar Beni bilse yollar bilir Dağlara sor rüzgar bilir Şimdi sustum örtün beni Bilen susar demedim mi yar Gece beni gizledi geceden Gece beni sakladı geceden Gece bana yol gösterdi gece Yolcuyum bu gece |
10-14-2012 | #14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Haluk Levent Şarkı Sözleri !! (4)Güneşin alevden saçları, Aşınca karşıki tepeden Gölgeler sarar yamaçları, Ürkerim gelecek gecedenx2 Bütün dertler beni bekler Yatağımın başucunda, Esir kalır tüm dilekler Kaderimin avucunda Teselli etmiyor gönlümü Ne yıldız ne de ay bu gece Bekledim hasretle gülümü! Yalvarıp göklere her gece! Bütün dertler beni bekler Yatağımın başucunda, Esir kalır hep dilekler Kaderimin avucunda Teselli etmiyor gönlümü Ne yıldız ne de ay bu gece Beklerim hasretle gülümü! Yalvarıp göklere her gece! 2x |
10-14-2012 | #15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Haluk Levent Şarkı Sözleri !! (4)derdime buldum bir çare boşver sen gerisi hikaye derdime buldum bir çare boşver sen gerisi hikaye gül biraz öleyim allah aşkına gel gel gel yanıbaşıma gül biraz öleyim allah aşkına gel gel gel yanıbaşıma aylardır hep peşindeyim cilveli canım güzelim aylardır hep peşindeyim cilveli canım güzelim gül biraz öleyim allah aşkına gel gel gel yanıbaşıma gül biraz öleyim allah aşkına gel gel gel yanıbaşıma bir varmış bir yokmuş gerisi boşmuş gözlerim gözlerini arar dururmuş ne yaparsan yap kısmetim sensin samanlığın seyrinde olanlar olmuş bir varmış bir yokmuş gerisi boşmuş gözlerim gözlerini arar dururmuş ne yaparsan yap kısmetim sensin samanlığın seyrinde olanlar olmuş |
|