![]() |
Major Es Dilim Sükunet Giyinir Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Major Es Dilim Sükunet Giyinir Şarkı SözleriMajor Es Dilim Sükunet Giyinir Şarkı Sözleri verse: acımasızca sona varışlarımdan mayhoştur hep başlangıçlar iliklenirken satırlarıma itinayla yine geç kalmışlıklar hala ezberimde saklıdır yaşanmamış saf masumluklar sahte gibi renksiz tatsız hayallerim hiç sonlanmamışlar bu yolu yürü gülümsemekle düzelmiyor ki yaşam dediğin ve ne yalnızlıklar biter ne de hayat susmak için sana zaman verir kendimden yine kaçamıyorum soludum bu yalanları hep sen gibi sindim köşeme gerçeklerimi yitirdim illa savaş verip peşimde nefretlerle donanmış unuttuğum tüm sahte sonlar gülümsemekte hatıralarım hatırladıkça geçmişi paklar sisli sokaklar kaldırımlarında onlarca hikaye saklar konuştuğumda aklımı kemirir hatalarımdan çığlık suslar masken var gülmelisin inanmasan da ben yenilmedim burada değilsin kelimelerimden örttüm üstümü giyinmedim haketmedim yangınlardan alev aldım hiç haketmedim ne sondayım ne de en başta istikametim yerin gibi şikayet etmek ne fayda umutlar zaten kan revan yarın uzak içimden geçiyor anılar her biri ayrı ayrı yaralar nakarat: hala karanlık hala yalnızım dilim sükunet giyinir susarım hala zaman var hala yenilmedik yüzün karşımdayken susarım |
![]() |
![]() |
|