Cem Adrian - Bana Özel |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Cem Adrian - Bana ÖzelBu şehirde bir kadın var adı; Bana özel ![]() Bana özel, Bana özel Elleri var küçücük yüzüyse, Çiçeklerinden güzel ![]() Çiçeklerinden güzel ![]() Kimse bilmez benden başka bir kalbi var kocaman ama; Bana özel ![]() Bana özel, Bana özel ![]() Bazen kızar dünyaya ama sadece; Kendini üzer, Kendini üzer ![]() Göremezler ![]() Göremezler ![]() İzin vermese asla üzemezler, üzemezler ![]() Çözemezler ![]() Çözemezler ![]() Onun bir düşü var ki asla, asla bilemezler ![]() Onu neden sevemezler ![]() Bilemezler ![]() Hiç hiç, Sevemezler ![]() Bazen bakar gözyüzüne o, Bulutları izler ![]() Bulutları izler ![]() Kuş olup uçmak, kanat çırpmak, O bulutları, Geçmek ister ![]() Geçmek ister ![]() Yemyeşil çimenlerde sırılsıklam; Koşmak ister ![]() Koşmak ister ![]() Bu gri şehrin tüm yollarını rengarenk, Boyamak ister ![]() Göremezler ![]() Göremezler ![]() Kalbindeki elmasa erişemezler ![]() Çözemezler ![]() Çözemezler ![]() Onun bir düşü var ki asla, asla bilemezler ![]() Onu nasıl sevemezler ![]() Bilemezler ![]() Hiç hiç ![]() Sevemezler ![]() Göremezler, Göremezler ![]() Kalbindeki elmasa erişemezler ![]() Çözemezler ![]() Çözemezler ![]() Onun bir düşü var ki asla, asla bilemezler ![]() Onu nasıl sevemezler ![]() Bilemezler ![]() Hiç hiç ![]() Sevemezler ![]() Şimdi o kanatlarını rüzgara açmış, Dur diyemezler ![]() Diyemezler ![]() Yıldızların arasında o kadar parlak ki onu; Seçemezler ![]() Seçemezler ![]() Başka sularda o Şimdi başka rüzgarlar arıyor ![]() ![]() Başka yollarda yürüyor ![]() Başka ![]() ![]() Başka ![]() ![]() |
|
|
|