Cem Adrian - Kimler Geldi Kimler Geçti |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Cem Adrian - Kimler Geldi Kimler GeçtiBilmem ki bu akşam, sen de bir hoş musun, İçmeden hatıralardan, sarhoş musun Ellerin sanki bak, hâlâ ellerimde, Yanıyor, duyuyor musun ![]() Dostlar seni söylüyor, sahi mutsuz musun, Bu yolda dönüş yok, sen bilmiyor musun Herşey gönlünce olmaz, demiştim sana, Kaderden kaçılmaz, görüyorsun ![]() Kimler geldi, hayatımdan kimler geçti, Hiçbirisi hasretini gidermedi En güzeli, senin kadar sevilmedi Kimler geldi, kimler geçti ![]() Kimler geldi, sorma sakın kimler geçti, Hiçbirisi, hasretini gidermedi En güzeli, senin kadar sevilmedi, Kimler geldi, kimler geçti ![]() Korkma bu akşam gelip, çalmam kapını, Başkası paylaşıyor, alın yazını Ben sensiz yaşıyorum, yasak aşkını, Söylüyorum şarkını ![]() Kimler geldi, hayatımdan kimler geçti, Hiçbirisi hasretini gidermedi En güzeli, senin kadar sevilmedi Kimler geldi, kimler geçti ![]() Kimler geldi, sorma sakın, kimler kimler geçti, Hiçbirisi, hasretini gidermedi En güzeli, senin kadar sevilmedi, Kimler geldi, kimler geçti ![]() Kimler geldi ![]() ![]() |
|
|
|