Günce Koral Masal Bitti Şarkı Sözü |
10-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Günce Koral Masal Bitti Şarkı SözüGünce Koral Masal Bitti Şarkı Sözü Bir deli bir hoş halimin adı sarhoş Kırıldım aynalarda baktığım yüz bomboş Gidişinden sonraki her yalnız gece Kalemimden dökülenlerden daha loş Yazdım sayfalar sustu ben anlattım Karalandı aşk güncesi tuttuğum hayatım Sözlerin kıyamet gibi girdi odalarıma Neden yaptın neydi zararım Öyle sahiden gidişlere dur denmiyor Geride kalanın yüzü kimselere tutmuyor Şimdi işin yoksa anlat ele güne halini Yaktığını geçtiğini masalın bittiğini Birde savunursun ya aslında çok sevildiğini Ne yalanlar söylersin de inanmazsın Şimdi işin yoksa anlat ele güne halini Yaktığını geçtiğini masalın bittiğini Birde savunursun ya aslında çok sevildiğini Ne yalanlar söylersin de inanmazsın Yazdım sayfalar sustu ben anlattım Karalandı aşk güncesi tuttuğum hayatım Sözlerin kıyamet gibi girdi odalarıma Neden yaptın neydi zararım Öyle sahiden gidişlere dur denmiyor Geride kalanın yüzü kimselere tutmuyor Şimdi işin yoksa anlat ele güne halini Yaktığını geçtiğini masalın bittiğini Birde savunursun ya aslında çok sevildiğini Ne yalanlar söylersinde inanmazsın Şimdi işin yoksa anlat ele güne halini Yaktığını geçtiğini masalın bittiğini Birde savunursun ya aslında çok sevildiğini Ne yalanlar söylersin de inanmazsın Şimdi işin yoksa anlat ele güne halini Yaktığını geçtiğini masalın bittiğini Birde savunursun ya aslında çok sevildiğini Ne yalanlar söylersin |
|