![]() |
Günce Koral Adın Aşk Şarkı Sözü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Günce Koral Adın Aşk Şarkı SözüGünce Koral Adın Aşk Şarkı Sözü Tanışmamız kışın en beyazı En uzun gece dedikleri Yüzüme değdi cennet kokusu Tarihsiz ve tarifsiz aşk omuzlarıma kondu Duyduğum en güzel şarkıyı söylemek gibi Yan yana gelince dünyayı değiştiren sözler gibi Tarihsiz ve tarifsiz aşk omuzlarıma kondu Artık anlıyorum o sahilde bir kez yürünürmüş Resmini bir kez çizebilirmişsin gün batımının Aşka ait ne varsa sende anlam buldu adın oldu Senden önce biriktirdiğim acıların kokusu uçtu Artık anlıyorum o sahilde bir kez yürünürmüş Resmini bir kez çizebilirmişsin gün batımının Aşka ait ne varsa sende anlam buldu adın oldu Senden önce biriktirdiğim acıların kokusu uçtu Tanışmamız kışın en beyazı En uzun gece dedikleri Yüzüme değdi cennet kokusu Tarihsiz ve tarifsiz aşk omuzlarıma kondu Duyduğum en güzel şarkıyı söylemek gibi Yan yana gelince dünyayı değiştiren sözler gibi Tarihsiz ve tarifsiz aşk omuzlarıma kondu Artık anlıyorum o sahilde bir kez yürünürmüş Resmini bir kez çizebilirmişsin gün batımının Aşka ait ne varsa sende anlam buldu adın oldu Senden önce biriktirdiğim acıların kokusu uçtu Artık anlıyorum o sahilde bir kez yürünürmüş Resmini bir kez çizebilirmişsin gün batımının Aşka ait ne varsa sende anlam buldu adın oldu Senden önce biriktirdiğim acıların kokusu uçtu Artık anlıyorum o sahilde bir kez yürünürmüş Resmini bir kez çizebilirmişsin gün batımının Aşka ait ne varsa sende anlam buldu adın oldu |
![]() |
![]() |
|