![]() |
Cem Adrian - Ben Geldim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cem Adrian - Ben GeldimYürüdüm ![]() ![]() Yürüdüm ![]() ![]() Çok yollardan geçtim ama inan çok büyüdüm ![]() ![]() Düşündüm ![]() ![]() Düşündüm ![]() ![]() Sebebini bulamadım neden, neden, neden çok üzüldüm ![]() ![]() Şimdi; Aç kapını lütfen, çünkü; Ben geldim ![]() ![]() Çok üşüdüm, çok soğuk yerden geldim ![]() ![]() Bana bana biraz gülümser misin ? Kimseye sormadım yolu, Kendim buldum geldim ![]() ![]() Simsiyahların içinden sana, Karbeyaz geldim ![]() Beni biraz sever misin ? Ben geldim ![]() ![]() Ben geldim ![]() ![]() Ben geldim ![]() ![]() mmm geldim ![]() ![]() Bak ! Ben Geldim ![]() ![]() Ben Geldim ![]() ![]() ![]() ![]() Geldim ![]() ![]() Üstüm biraz tozlu, yolda çok düştüm geldim ![]() ![]() Ellerim çizik üzgünüm, dikenliklerden geldim ![]() ![]() Kalbim paramparça ama sana ![]() ![]() Topladım geldim ![]() ![]() Bir bilsen neler yazdım, hepsini yaktım geldim ![]() ![]() Annemi bıraktım sana, kimsesiz geldim ![]() ![]() Çocukluğumun söküklerini ![]() ![]() Dikebilir misin ? İzin ver de oturayım lütfen, bacaklarımı çok yordum geldim ![]() Kusura bakma üstüm ıslak, büyük yağmurlardan geldim ![]() Anlatsam herşeyi ![]() ![]() Dinler misin ? Yanıma para almadım, beş kuruşsuz geldim ![]() Yolda biraz acıktım ama sana, dayandım geldim ![]() Hiç yokken hep olmak nedir ![]() ![]() Bilir misin ? Kendime ![]() ![]() Devdim! Devdim! devrildim geldim ![]() Kardım, buzdum eridim, erittim geldim ![]() Aşkı sırtıma aldım, taşıdım ![]() ![]() "Evladım" dedim ![]() ![]() Açtım, soldum, sarardım geldim ![]() Yandım, söndüm, kül oldum geldim ![]() Ellerinle ellerime su ![]() ![]() Dökebilir misin ? Yüzüme vurdu rüzgar yağmuru, "daha çok" dedim ![]() Yağmur çarptı kendini bana, "bu yetmez" dedim ![]() Kırılmış kanatlarıma birkez ![]() ![]() Dokunabilir misin ? Taştım, dağdım, kum oldum geldim ![]() Camdım, kayaydım, tuz buz oldum geldim ![]() Beni Tanrı'ya tekrar ![]() ![]() İnandırabilir misin ? Bin kere öldüysem, bin kere dirildim geldim ![]() Canımdan can, kan verdim ama adını yaşattım geldim ![]() Yedi kat yerin dibinden beni ![]() ![]() Duyabilir misin ? Kimse inanmadı sana, ben taptım geldim ![]() Dönecek yerim kalmadı, herşeyi mahvettim geldim ![]() Şimdi beni biraz ![]() ![]() Sever misin ? Ben Geldim ![]() ![]() Ben Geldim ![]() ![]() Ben Geldim ![]() ![]() Ben Geldim ![]() ![]() Bak ! Ben Geldim ![]() ![]() Ben Geldim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|