![]() |
Cem Adrian - Sessizce |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cem Adrian - SessizceHala saklı bir yerde o görmediklerin Hiç bilmediklerin, İçimdeki acılar ![]() ![]() Hala kaldı bir yerde ![]() ![]() O hissetmediklerin, Hiç sezmediklerin, İçimdeki aşk Geçmişi hatırlatır Hatırlatır bu yağmurlar Bu yağmurlarda kaybetmiştim seni Ve karanlığı hatırlatır Hatırlatır bu rüzgarlar Bu rüzgarlar alıp gitmişti benden seni Ve şimdi sokaklar ![]() ![]() Sokaklar yalnızlığa çıkar ![]() ![]() Yıldızlar gökyüzüne ![]() ![]() Gece ![]() ![]() Olunca bişeyler çöker yeryüzüne ![]() ![]() Soğuk ıssız sessizce ![]() ![]() Neden hep ![]() ![]() Pencerede bekleyince daha çabuk ![]() ![]() Gelir sanır o bekleyenler ![]() ![]() Neden o ![]() ![]() Kaldırımlarda yüzlerini göremediğim İnsanlardan biri ![]() ![]() Sanırım seni ![]() ![]() Sen bilmezsin ![]() ![]() ![]() Bilmezsin ![]() ![]() Nasıl olur insan ![]() ![]() Nasıl olur aysız gece ![]() ![]() Yalnızken ![]() ![]() Üşüdüğünü sanırsın aniden ![]() ![]() Ağladığını duyarsın birinin ![]() ![]() İçinde hıçkırarak ![]() ![]() Sessizce ![]() Ellerin ![]() ![]() Ellerin ![]() ![]() Ellerin cennetimdi benim ![]() ![]() Gözbebeklerinde kendimi görmek, İstedim ![]() ![]() İstedim bir sabah ![]() ![]() Güneş doğarken güneşe gülümsemek ![]() ![]() Güneş batarken başımı omzuna dayayıp, kapamak gözlerimi dünyaya ![]() ![]() Kapkaranlık bir gecede ![]() ![]() Saçların ellerimde ![]() ![]() Ay ışığının ışığı ![]() ![]() Yansırken kirpiklerinden ![]() ![]() Yüzüme ![]() ![]() Sabaha kadar ![]() ![]() Yanında uyumak ![]() ![]() İsterdim bir gece ![]() ![]() ![]() Bir gece ![]() ![]() Sessizce ![]() ![]() Hala saklı bir yerde o ![]() ![]() O hiç görmediklerin, Hiç bilmediklerin ![]() ![]() İçimdeki acılar ![]() ![]() Hala kaldı bir yerde o ![]() ![]() O hissetmediklerin, Hiç hiç sezmediklerin, İçimdeki aşk ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|