Cem Adrian - Sessizce |
10-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Cem Adrian - SessizceHala saklı bir yerde o görmediklerin Hiç bilmediklerin, İçimdeki acılar Hala kaldı bir yerde O hissetmediklerin, Hiç sezmediklerin, İçimdeki aşk Geçmişi hatırlatır Hatırlatır bu yağmurlar Bu yağmurlarda kaybetmiştim seni Ve karanlığı hatırlatır Hatırlatır bu rüzgarlar Bu rüzgarlar alıp gitmişti benden seni Ve şimdi sokaklar Sokaklar yalnızlığa çıkar Yıldızlar gökyüzüne Gece Olunca bişeyler çöker yeryüzüne Soğuk ıssız sessizce Neden hep Pencerede bekleyince daha çabuk Gelir sanır o bekleyenler Neden o Kaldırımlarda yüzlerini göremediğim İnsanlardan biri Sanırım seni Sen bilmezsin Bilmezsin Nasıl olur insan Nasıl olur aysız gece Yalnızken Üşüdüğünü sanırsın aniden Ağladığını duyarsın birinin İçinde hıçkırarak Sessizce Ellerin Ellerin Ellerin cennetimdi benim Gözbebeklerinde kendimi görmek, İstedim İstedim bir sabah Güneş doğarken güneşe gülümsemek Güneş batarken başımı omzuna dayayıp, kapamak gözlerimi dünyaya Kapkaranlık bir gecede Saçların ellerimde Ay ışığının ışığı Yansırken kirpiklerinden Yüzüme Sabaha kadar Yanında uyumak İsterdim bir gece Bir gece Sessizce Hala saklı bir yerde o O hiç görmediklerin, Hiç bilmediklerin İçimdeki acılar Hala kaldı bir yerde o O hissetmediklerin, Hiç hiç sezmediklerin, İçimdeki aşk |
|