![]() |
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 9 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sezen Aksu Şarkı Sözleri 9Sarı Odalar Ben senin hayatından gittim oğlum Hadi yerime koy birini koyabilirsen Ben senin hayatından gittim oğlum Hadi dur o sarı odalarda durabilirsen Ben sen sen diye bittim oğlum Hadi bakalım unut unutabilirsen Ben seni yudum yudum içtim oğlum Hadi ol eskisi gibi olabilirsen Uzak benden aşk uzak artık Kanun mudur bu yasaklık Uzak benden aşk uzak artık Kanun mudur bu yasaklık İnan içimde yok fesatlık Alırım başımı giderim efeler gibi hey Efeler gibi hey Ben senin hayatından gittim oğlum Hadi yerime koy birini koyabilirsen Ben senin hayatından gittim oğlum Hadi dur o sarı odalarda durabilirsen Ben sen sen diye bittim oğlum Hadi bakalım unut unutabilirsen Ben seni yudum yudum içtim oğlum Hadi ol eskisi gibi olabilirsen Uzak benden aşk uzak artık Kanun mudur bu yasaklık Uzak benden aşk uzak artık Kanun mudur bu yasaklık İnan içimde yok fesatlık Alırım başımı giderim efeler gibi hey Efeler gibi hey Uzak benden aşk uzak artık Kanun mudur bu yasaklık Uzak benden aşk uzak artık Kanun mudur bu yasaklık Uzak benden aşk uzak artık Kanun mudur bu yasaklık Uzak benden aşk uzak artık Kanun mudur bu yasaklık Uzak benden aşk uzak artık Kanun mudur bu yasaklık Uzak benden aşk uzak artık Kanun mudur bu yasaklık Uzak benden aşk uzak artık Kanun mudur bu yasaklık Uzak benden aşk uzak artık Kanun mudur bu yasaklık |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sezen Aksu Şarkı Sözleri 9Yalancı Dünya Hem okudum hem yazdım Bir düz durdum bir azdım Anladım ki birazdım dünyada Bir duydum bir duymadım Kendi sesime uymadım Yani ateşle oynadım dünyada Bana ne bana ne U dönüş yaptım İmajımı yaktım Şak şak şak Ama ne ama ne Çok şahane bir çalım attım Şak şak şak Yalancı dünya, yalancı dünya Boğazıma kadar battım Yalancı dünya, yalancı dünya Ama ben de seni sattım Hem okudum hem yazdım Bir düz durdum bir azdım Anladım ki birazdım dünyada Bir duydum bir duymadım Kendi sesime uymadım Yani ateşle oynadım dünyada Bana ne bana ne U dönüş yaptım İmajımı yaktım Şak şak şak Ama ne ama ne Çok şahane bir çalım attım Şak şak şak Yalancı dünya, yalancı dünya Boğazıma kadar battım Yalancı dünya, yalancı dünya Ama ben de seni sattım Yalancı dünya, yalancı dünya Boğazıma kadar battım Yalancı dünya, yalancı dünya Ama ben de seni sattım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sezen Aksu Şarkı Sözleri 9Hayat Sana Teşekkür Ederim Oyuncak bebekleri sevmedim çok Evcilik oynamayı Alkışı sevdim Bıçak sırtlarında dolaşmayı Tehlikeli sularda seyredip pupa yelken Geçici emniyetlere ulaşmayı Alkışı sevdim Bıçak sırtlarında dolaşmayı Tehlikeli sularda seyredip pupa yelken Geçici emniyetlere ulaşmayı Kadınları, erkekleri, romanları Hele başkaldıranları Acılarım oldu herkes gibi elbet Herkese kısmet olmayan sevinçlerim Unutulmayı da göze aldım, evet Hayat sana teşekkür ederim Acılarım oldu herkes gibi elbet Herkese kısmet olmayan sevinçlerim Unutulmayı da göze aldım, evet Hayat sana teşekkür ederim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sezen Aksu Şarkı Sözleri 9Gidemem Bazen daha fazladır her şey Bi eşikten atlar insan Yüzüne bakmak istemez yaşamın O kadar azalmıştır ki anlam O zaman git hemen radyoyu aç bi şarkı tut Ya da bi kitap oku mutlaka iyi geliyor Ya da balkona çık bağır bağırabildiğin kadar Zehir dışarı akmadan yürek yıkanmıyor Ama fazlada üzülme hayat bitiyor bir gün Öyle de böyle de ayrılıktan kaçılmıyor Hem çok zor hem de çok kısa bir macera ömür Ömür imtihanla geçiyor Ben bu yüzden hiç kimseden gidemem gitmem Unutmam acı tatlı ne varsa hazinemdir Acının insana kattığı değeri bilirim küsemem Acıdan geçmeyen şarkılar biraz ek------ Bi şiirden, bi sözden Bi melodiden, bi filmden Geçirip güzelleştirmeden dayanmak zor Yıldızların o ışıklı fırçası azıcık değmeden Bu şahane hüzün tablosu tamamlanmıyor |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sezen Aksu Şarkı Sözleri 9TÖRE Can Per Perişan Eşim Dostum Uyansın İmdadımın Vakti Elime Biri Uzansın Başı dumanım Çare Tutmayanım Sılaya Gider Döner mi Biri Allahın Emri Değil Bu Kulların Aklı Haktan Gelen Değil Bu Bebeler Doğar mı Silahlı Töre Töre Töre Olur mu Kul Kula Köle Kin Koydun Kör Yüreğe Böyle Adalet Olur mu Huuu huuu huuuu Böyle Adalet Olur mu Töre Töre Töre Olur mu Kul Kula Köle Kin Koydun Kör Yüreğe Böyle Adalet Olur mu Huuu huuu huuuu Böyle Adalet Olur mu |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sezen Aksu Şarkı Sözleri 9Gidiyorum Zaman sadece birazcık zaman Geçici bu öfke, bu hırs, bu intikam Acılarımız tarih kadar eski Nefes alıp vermek misali olağan Zaman sadece birazcık zaman Son bulduğu yerde sevgiler bir tek an Böyle benzer izler etrafında Alışkanlıklarımız bile sıradan Gidiyorum bütün aşklar yüreğimde Gidiyorum kokun hala üzerimde Sana korkular bıraktım bir de yeni başlangıçlar Bir kendim bir ben gidiyorum Gidiyorum bütün aşklar yüreğimde Gidiyorum kokun hala üzerimde Sana korkular bıraktım bir de yeni başlangıçlar Bir kendim bir ben gidiyorum Zaman sadece birazcık zaman Kızgınlığım yalnızlıktan korktuğumdan Bilirsin karanlıktan da ürkerim çocuklar gibi Işıkları hep yakarım bu korkudan Gidiyorum bütün aşklar yüreğimde Gidiyorum kokun hala üzerimde Sana korkular bıraktım bir de yeni başlangıçlar Bir kendim bir ben gidiyorum Gidiyorum bütün aşklar yüreğimde Gidiyorum kokun hala üzerimde Sana korkular bıraktım bir de yeni başlangıçlar Bir kendim bir ben gidiyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sezen Aksu Şarkı Sözleri 9Şinanay Ada vapuru yandan carkli Bayraklar donanmis cafcafli Ada vapuru yandan carkli Bayraklar donanmis cafcafli Simitçi, kahveci, gazozcu Sinanay da yavrum sina sinanay Sinanay da sinanay hoppa sinanay Sinanay da yavrum sina sinanay Sinanay da sinanay hoppa sinanay Estirir de ada yeli estirir Seni sevindirir beni kusturur Estirir de ada yeli estirir Seni sevindirir beni kusturur Lukus kamarada kimler oturur Sinanay da yavrum sina sinanay Sinanay da sinanay hoppa sinanay Sinanay da yavrum sina sinanay Sinanay da sinanay hoppa sinanay Muslumani, yahudisi, urumu Isporcusu, ihtiyarı, veremi Muslumani, yahudisi, urumu Isporcusu, ihtiyarı, veremi Kiminin saci ucar kiminin etegi Sinanay da yavrum sina sinanay Sinanay da sinanay hoppa sinanay Sinanay da yavrum sina sinanay Sinanay da sinanay hoppa sinanay Estirir de ada yeli estirir Seni sevindirir beni kusturur Estirir de ada yeli estirir Seni sevindirir beni kusturur Lukus kamarada kimler oturur Sinanay da yavrum sina sinanay Sinanay da sinanay hoppa sinanay Sinanay da yavrum sina sinanay Sinanay da sinanay hoppa sinanay |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sezen Aksu Şarkı Sözleri 9Kardelen Ne senden fazlayım Ne senden az Aynı macerada, ayrı biraz Gözle biçim biçim Kalple anlar içim Ayrı gayrı olmaz Sen yoksan ben hiçim Aç kardelen aç Dağın olayım, suyun olayım Göğün olayım aç Her çiçeğin kar altından Güneşe giden masalında Yaşamak yeniden tazelenir Yeniden anlamlanır Işığa uzanırken kardelen Kış rüyasından Ümidin mucizesiyle Sevince uyanır |
![]() |
![]() |
|