|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
cengiz, donmeyecek, ingilizce, kurtoglu, tercümesi |
![]() |
Cengiz Kurtoglu - Donmeyecek - İngilizce Tercümesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cengiz Kurtoglu - Donmeyecek - İngilizce TercümesiCengiz Kurtoglu - Donmeyecek - İngilizce Tercümesi Yüreğimden atamadım seni bir görseydin bu haldeyken beni Geçen her gün umutlarım yıkılır Sanki dünya bu başıma yıkılır Ömrümü verdiğim için Sözüne kandığım için Seni Yar Sandığım için Ağlıyorum bu halime Ömrümü verdiğim için Sözüne kandığım için Sırtımdan vurduğun için Ağlıyorum bu halime Dönmeyecek,gelmeyecek nasıl yandım bilmeyecek ömrümün son günlerini O vefasız görmeyecek Uzaktasın şimdi sen yaban elde Bil ki Gönlüm cehennemde çöllerde Geçen her gün umutlarım yıkılır Sanki dünya bu başıma yıkılır Translation I couldn't throw you out of my heart wish you see me while I'm this situation every passing day my hopes crumble down as if the world is crumbling down to my head because of I gave you my life because of I believed you because of I thought you my love, I'm crying my this situation because of I gave you my life because of I believed you because of you stab me in the back I'm crying my this situation She's not gonna turn back, not gonna come back she won't know how I'm burning Last days of my life that disloyal girl won't see you're far away now,in strange somewhere you know that my heart in hell, on deserts every passing day my hopes crumble down as if the world is crumbling down to my head |
![]() |
![]() |
|