![]() |
Murat Çelik Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Murat Çelik Şarkı SözleriSana Başka Sözüm Yok Belki de demek istediğim kim bilir Sokaklar boyunca aradığım Kaldırımlar ve kelimesiz insanlar Ne dersin Bir masal gibi anlattığım Yağmurlar seni bana getirir ne güzel Gör ki kendimi toprak etmişim Oysa ben gözlerindeki sarhoşun Cebinde duran son şişesindeyim Al beni çek damarlarına Ben ki yollarımı sana doğru çizmişim Aklımdan geçenleri kalbimde demlemişim Sana başka sözüm yok İstersen gidersin Ama belki bende kalmak istersin Ne dersin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Murat Çelik Şarkı SözleriOlmuyor Hayat bayram olsa yada yarın hiç olmasa Gözlerini açsan penceremden baksan Güneş yüzüne doğsa Olmuyor istediğimiz gibi olmuyor Genellikler içindeyiz öznellik görünmüyor Sözün dilim olsa yada neden hiç olmasa Ellerimi açsam gözlerimden baksan Yoluna güneş doğsa Olmuyor istediğimiz gibi olmuyor Genellikler içindeyiz öznellik görünmüyor |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Murat Çelik Şarkı SözleriZindan Masalları Bir mavi türkü kabarırken göğsümde Vurur dudaklarıma masallar Tütsülenmiştir artık bölüştüğümüz akşamlar O mavi türkünün içinde bir kuyu Dibinde bir adam gizlenir O saklanır ben gizleyemem Sızar dudaklarımdan zindan masalları Bir gün olsun içimde kalsın yüzün O sonsuz kuyular rehberin olsun Acılardan ben çoktan vazgeçtim Nasıl olsa hiç paylaşılmıyor Küçük bir sevince bile orta karar oldum Bir yağmurla yıkılıyor duvarlarım Sen yıkarsın ben anlatırım Sızar dudaklarımdan zindan masalları |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Murat Çelik Şarkı SözleriBeyoğlun'da Bir Öğle Vakti Sessizlik içime çökmüş,bir uyku gibi Bütün sokaklarım beni unutuyor Beyoğlu' nda bir öğle vakti Herkes kendisi gibi ! Zaman bir çocuk gülüşü, içimde yaşlanan Kaçışlarım beni hiç saklamıyor Beyoğlu' nda şu güneş uykumu gerdiriyor Kelimeler etime gömülmüş, bir bıçak gibi Bütün gecikmelerim seni hatırlatıyor Beyoğlu' nda dükkanlar artık en çok satanı çalıyor Girdiğim sinemalar yalnızlığım oldu Bilmeden beni sana üzüyor Bindiğin o tramvay yüzünü unutmus Bilmeden beni sana benzetiyor Herşey benden önce ben senden sonrayım Ellerim bu değildi ki eskiden tanırdım kendimi |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Murat Çelik Şarkı SözleriZaman Siler Demiştin Bir gün sen geçmis zamandın Bense yanında anlamların Gezinirken uzaklarda, akşamlarım Herşey geçer demiştin Geçmeyen şeyler var şarkılarımda Silinmiyor yaşananlar Bir durak var yüreğimde Beklerken hep geciktiğim Sürüklerken beni sana mevsimleri Her kaçış kendini yakalar Kaçamadığın şeyler var şarkılarımda Her aşk bir mavi masal, Anlatılmayan ! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Murat Çelik Şarkı SözleriDeğirmen Sözlerin gizindeyim zaman geçmiyor Bilmeceler denizindeyim gücüm yetmiyor Dışarda kavgalar devam eder çoğalır sesler Biz güneşler büyütürken içimizde Herkes kendine bir yol çizer ve zaman geçer Sen kendine koşarsın kimse bilmez Kapılar var ki yüreğinde hiç girilmez Gezdiğimiz yerlerse hep bizi söyler Sen ve ben Sonsuzluğa dönen değirmen |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Murat Çelik Şarkı SözleriDüş Murat Ben gülüşlerimde bir çocuk saklarım Ellerimde hüzün oyunu Hiçbir yere gitmeyen bir yalnızlık hali bu Yürüyor göğsüme dogru, göğsümden sesime dogru Kimbilir hangi şehirde unuttum adımı Bana düştü hep beklemek Yaşam ancak düşümde mutlu ediyor beni Gönderiyor içime dogru, içmdeki sesime dogru Ben hep saçlarımda ruhumu sakladım Aynalarda yüzüm hiç görünmez Anladım ki paylaşmak eğer verirsen sürüyor Yaşamdan bize doğru, bizden de yaşama doğru Şimdi soruyorum kendime Ben hangi zaman oyuncusuyum? Hangi zaman bahçesine Geç inen yağmurdum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Murat Çelik Şarkı SözleriPervane Bakışın düştü içimler oldu Dudağından bal eyledim gönlüm saz oldu Gözlerin bir ateş ben pervaneyim Bıraktım kendimi ateş gül oldu Gözyaşlarım tenine bir çocuk bıraktı Kaybolan neydi ki beni böyle ağlattı Ben bende değilim ki Ben sendeki beni sevdim Bana senden gelen acıyı Gönlüme zikir eyledim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Murat Çelik Şarkı SözleriÖlüm Günler sensiz geçer oldu Yüreğim benden gider oldu Baharı beklerken güzelim Hep güneşi arar oldum Herşeyin bir sonu var ama Sonu yok ki düştüğüm yerin Sana değil artık güzelim Ah, ölüme koşar içim Gel artık, içimi al ve öldür Dön artık, sesimi al ve öldür Seni ben kendime güzelim Canımdan geçip seçtim Sana ben kendimi güzelim Ödünç vermedim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Murat Çelik Şarkı SözleriSeyyah Bu şehirden bana acılar kaldı Şarap sundum aya ben ayrılık tattım Seyyah oldum şu alemde öyküler yazdım Oturup anlattım kendi halimce Seyyah oldum şu alemde türküler yaktım Oturup söyledim kendi halimce Gözlerinden mektup ellerinden su Bekledim durdum ben ne zor yolmuş bu Seyyah oldum sözüm bildim gizlendim içime Çığlık oldu gözlerim kendimi vurdum Seyyah oldum şu alemde niceler gördüm Anladım ki insan kalbine yolcu Bana aşk lazım Aşkta ateş ararım Kapanmış kapılardan geçtim Yanmayan bedenlerden güzelim ben yolumu sildim Dünyanın hali Çeker giderim Yalnızlık yolcusu gönlüm Bir garip seyyahıM ama kendime göçerim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Murat Çelik Şarkı SözleriMurat Çelik - Hep Böyle Mi Olur Hep böyle mi olur? Hep böyle mi biter? Bak işte değiştin Seni de kandırdılar Nerde düşlerimiz nerde sokaklar Bir nefesin çıkışı kadar kolaydır ihanet Biliyorsun biliyorsun ![]() ![]() ![]() İnsan ümit ederek yaşar Sen hiç beklemedin Bulduğunu sandın ama Kolay değil anlamak Hep alarak yaşadın Vermek güçtü biraz Görmek zaman ister kaçmak en kolay Biliyorsun biliyorsun ![]() ![]() ![]() Oysa yitirdiklerimiz Belki de görmeyi bilmediğimiz Ve belki bulduklarımız Zaten unutmaya çalıştığımız Sen göğsüme vurulan bir zincir gibi Kopmadın hayret Ben gecemde gezinen bir suçlu gibi Yakalanmadım hayret Oysa yitirdiklerimiz Belki de görmeyi bilmediğimiz Ve belki bulduklarımız Zaten unutmaya çalıştığımız Cevap: Murat Çelik şarkı sözleri frmacil sayfa 2iki Cevap: Murat Çelik şarkı sözleri |
![]() |
![]() |
|