![]() |
Dizilerin Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dizilerin Şarkı SözleriAcem Kızı (Kurtlar Vadisi) Çırpınıp da şanovaya çıkınca Eğlen Şanovada kal acem kızı Uğrun uğrun kaş altından bakınca Can telef ediyon gül acem kızı x 3 Seni seven oğlan neylesin malı Yumdukça gözünden döker mercanı Burnu fındık ağzı kahve fincanı Şeker mi şerbet mi bal acem kızı x 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dizilerin Şarkı SözleriAcı Hayat (Beyaz Gülüm) Aaah gülüüüm beyaz gülüüüm Ayrılığı yok etmez ölüm Kirpiğine rüzgar değse Baktığın yere kan damlar gülüm Hazırım baksan uçarım tutsan Ölürüm öpsenn ölürüüm Hazırım baksan uçarım tutsan Ölürüm öpsen ölürüüm Yokluğundan gayrı bana ne etsin ölüm Gelmediğim gün bilki öldüğüm gündür gülüm Yokluğundan gayrı bana ne etsin ölüm Gelmediğim gün bilki öldüğüm gündür gülüm |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dizilerin Şarkı SözleriAltın Hızma (Kurtlar Vadisi) altın hızma mülayim seni haktan dilerim yaz günü temmuzda sen terle ben sileyim yaz günü temmuzda sen terle ben sileyim gün gördüm günler gördüm seni gördüm şad oldum gün gördüm günler gördüm seni gördüm şad oldum altın hızma incidir gömleği nar incidir benim dilim lal olmuş ne dedim yar incinir gün gördüm günler gördüm seni gördüm Şad'oldum altın hızma tumağa yanaşıp al yanağa güzel gel görüşelim men gidirem ırağa gün gördüm, günler gördüm seni gördüm şad'oldum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dizilerin Şarkı SözleriAvrupa Yakası Anadolu'dan kop gel düz git Ankara'yı geç sağdan ßursa'nın biraz yukarsı Altunizade'den sonra köprünün hemen aşağısı Avrupa yakası ßabamın otoritesini geç Annemin damat takıntısı Abimin şöhret sevdasııı Gençliği solla Kariyeri fulle Çayınıda demle Son durak Avrupa yakası Avrupa yakası Avrupaaaa yakasııııııı |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dizilerin Şarkı SözleriBeşik Kertmesi Yaz geçti güz geçti günlerim zor geçti Toprağa tohum düştü canıma can düştü Bir sevda boy verdi gurbete yol düştü Gönlüme yarim gül düştü Kalbimde bir sızı bilmem ki noluyor Göğsümde birşey avr talihsiz çarpıyor Bir duygu alsa da sarsa da kalbimi Bilmem ki bana noluyor Aşk sonsuza ![]() ![]() ![]() Ah aşkı arıyor kalbim Ah aşkı arıyor Aşk sonsuza kadar ![]() ![]() ![]() Aşk Kalbimde bir sızı bilmem ki noluyor Kaf dağı ardında olsan da tekgülüm Bir duygu alsa da sarsa da kalbimi Yar seni arar bulurum Aşk sonsuza ![]() ![]() ![]() Ah aşkı arıyor kalbim Ah aşkı arıyor Aşk sonsuza kadar ![]() ![]() ![]() Aşk Bekle tek gülüm, bekle Sana geliyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dizilerin Şarkı SözleriBir Güzele Vuruldum (Acemi Cadı) Bir güzele vuruldum deli gibi tutuldum Aşkımdan öldüm artık ben Yandım kül oldum artık ben Büyüdüm geldim onun için Onca yol teptim O canım gülüş uğruna Ömrümü verdim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dizilerin Şarkı SözleriBorn 2 Live (The O ![]() ![]() Like the dead end kids we used to play in the streets Never worryin about grief football spelled relief Ronnie ? was the coach for us ![]() ![]() ![]() see he taught us to play almost every single day OK Now on Evergreen was Larry and Mike and Lon My cousin Boo lived there too just to name a few with Sha rone he's bad to the bone Boo's little sidekick And a badass mouth he used to feist it on Harmon Street with Zach Leo and Ed Me Jody and Boop by June, Rocky and then comes Tommy and Cedric, Lamont and Greg, unique in our own right At times we'd fight, but that's a-ight Still, not realizin we had love, it showed when we played, no phony charades against one another, now while I write this song It's like some are still alive and a couple are gone * Chorus * (4X) We're born to live, a life to die Life's so damn short and I wonder why As kids, you're overlookin death It didn't seem ******ant or serious, it just seems curious It was about, wakin to a bowl of cereal Cartoons on Saturday's, karate flicks, and like ridin your skateboard, or bicycle And went as deep as Killa Joe on the corner drinkin Ripple Plus, Puerto Rican kids on the block were cool We got along, we all knew right from wrong By far, we got a dose that life was hard A Spanish we were close with, was killed by a car Shocking, Alberto was hit, on the block and death was spontaneous, his moms was clockin him 'cross the street He just received an award for Little League baseball like an hour before, plus He didn't even get to see the summer set in Dyin all young at the age of seven It opened up my eyes small that the flesh was weak As a kid, thinkin shit like that was mad deep, peep it |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dizilerin Şarkı Sözleri* Chorus * Now when somebody is gone, that's when you realize how close you was how close you arelike a star Real deep it takes time to heal And still from time to time you wish you could find the way to forgive and let him know you forgave But they can't feel six feet deep inside the grave What's left, but attend his wake, believin if it was you he'd do it for old time's sake, damn I'm disturbed, by the news when I was told I was sittin Knowin damn well Boo ain't bullshittin My life flashed like big bills of cash and good times we had, now it's all so sad One of my childhood pals hit the road When you take, to the streets, then you die, by the code But in this case, who knows what went down? Bottom line is wishin that he still was around Now he found a spot in my heart, or should I say lobotomy Mike, know you're trapped inside of me And every other brother in Bushwick Who rushed to your side thick, all down with the click Yeah, God Bless he laid to rest Call him Mike Boogie, that's what describes the nigga best * Chorus * We're born to live (4X) Like that y'all |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dizilerin Şarkı SözleriCreative Control (The O ![]() ![]() Ahhhhhhhhhh yeah c'mon now! (3X) (repeats in background 2X to fade ![]() ![]() ![]() Yo stop look and heed participate in the reorganizing of a lyricist decide the category I fall into When I'm on the venue I tend to serve a delicacy fella peep what's on the menu The slept on phenomenon the mic be in my palm and on Many wanna hold me back cause I'm comin on strong subject matters are struck my imagination is wonder that's underestimated by sons of bitch who have power to sign me but flaunt it wanted stuff I didn't dig into my findings so they're univited Tell me do this, do that, do this do that do this in order to sell this, you gotta pursue this type of program I ain't no mascot for no massa Like Mista Slave Driva some odd years ago and yo O is not about to be between an imaginary tug-of-war Feedin me partk style with bread like a pigeon So I say, get your ears ready for creative control Cause no one's gonna tell me how to sell out my soul hah (c'mon now) Get your ears ready for creative control *ahh yeah's start again for 4X* Cause no one's gonna tell me how to sell out my soul, yeah |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dizilerin Şarkı SözleriDeli Yürek Varlığın yakıyor Yokluğun yok ediyor Durmuyor deli yüreğim, durmuyor deli yüreğim Yeryüzü almıyor bedenimi Göklere sığamıyorum Sessizce durup usulca sokulmak varken Tut kendini yüreğim diyorum Haydarinna rinna rinna rinanay Haydarinna rinna rinna rinanay Haydarinna rinna nay Haydarinna rinna nay Varlığın yakıyor Yokluğun yok ediyor Durmuyor deli yüreğim, durmuyor deli yüreğim --->: DiziLerin Şarkı SözLeri frmacil sayfa 2iki --->: DiziLerin Şarkı SözLeri |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dizilerin Şarkı SözleriElif Türküsü (Kurtlar Vadisi) Elif dedim be dedim Gız ben sana ne dedim Guş ganedi kalem olsa aman Ah yazılmaz benim derdim Guş ganedi kalem olsa aman Ah yazılmaz benim derdim Elif'im noktalandı aman Az derdim çokçalandı Yetiş anam yetiş bubam aman Ah mezerim tahtalandı Yetiş anam yetiş bubam aman Ah mezerim tahtalandı |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dizilerin Şarkı SözleriEn Son Babalar Duyar Eyvahlar la geçiyor hayatımız Babamla biz ayrı dünyalardayız ![]() ![]() ![]() Gölgesinde olmak huzur verir bizlere Lakin memhemt usta hayaller peşinde Hayatatın anlamı bir boşalır bir dolar Çocuklar ah çocuklar büs bütün insanı yorar Gizliyi saklıyı Haklıyı haksızı Acıyı tatlıyı En son baba duyarr ![]() Solist BURCU GÜVEN |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dizilerin Şarkı SözleriGözlerimi Kapatsam (Doktorlar) Gözlerimi kapatsam yüzünü görür müyüm Gündüzleri uzatsam geceler bir kördüğüm Kapıları kapatsam yalnız üşür müyüm Bir kuş olupta uçsam üzerine süzülür müyüm Gözlerimi kapatsam yüzünü görür müyüm Gündüzleri uzatsam geceler bir kördüğüm Kapıları kapatsam yalnız üşür müyüm Bir kuş olupta uçsam üzerine süzülür müyüm |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dizilerin Şarkı SözleriGözyaşı Çetesi(kıraç) bana sorarsan zaten yoktu aşk hiçbir zaman mutlu olamaz gülüm aşkı esaret sanan sevgi mutluluktur oysa sende ne arar acının kederin aşkı buraya kadar hadi bana hadi bana hadi göster gerçek kendini hadi tatlım büsbütün bütün halini hani bana hani bana hani aşıktın sırılsıklam hani tatlım ölecektin aşkımdan arsız yalanların kaldı umutların akmaz gözyaşların bundan sonraaa sevmem ben bir daha kanmam yalanlara değer mi gözyaşlarımaa |
![]() |
![]() |
|