![]() |
Emre Aydın - Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Emre Aydın - Şarkı SözleriKalan Sağlar Senin Olsun - Emre Aydın Kabul ettim hata bende, gelme üstüme Öldüm zaten kaç gün önce Aynı anda susunca, aynı anda konuştuk Duymazdan geldiysek bile Kabul ettim hata bende, ben gördüm önce Öldün zaten kaç gün önce Tamam yeter herşey istediğin gibi olsun Tamam ben zaten öldüm, kalan sağlar senin olsun Ne aşk var, ne mutlu sonlar Dört duvar yalnızlık var Gücün yetmez kaçmaya Hapsolursun yalnızlığa Ne aşk var, ne mutlu sonlar Buz gibi yalnızlık var Gücün yetmez ısınmaya Hapsolunca yalnızlığa Kabul ettim hata bende, gelme üstüme Öldüm zaten kaç gün önce Aynalarla avunma, göstermezler içini Hiç çekinme tanı kendini Tek kişilik eşyalar, küçük küçük bavullar Hikayenden arda kalan Tamam yeter herşey istediğin gibi olsun Tamam ben zaten öldüm, kalan sağlar senin olsun Ne aşk var, ne mutlu sonlar Dört duvar yalnızlık var Gücün yetmez kaçmaya Hapsolursun yalnızlığa Ne aşk var, ne mutlu sonlar Buz gibi yalnızlık var Gücün yetmez ısınmaya Hapsolunca yalnızlığa |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Emre Aydın - Şarkı SözleriBelki Birgün Özlersin Belki bir gün özlersin ![]() ![]() ![]() Başka adamlarla Başka şehirlerde yürürken ![]() Okuduğun ilk roman Sevdiğin ilk adam Yasal acılarından Hatta yalnızlıktan Belki dolar gözlerin ![]() Başka adamlara Başka şehirlerde Belli etmezsin ![]() ![]() ![]() Belki bir gün özlersin ![]() ![]() ![]() Sil gözünün yalnızlıklarını ![]() ![]() ![]() O an fısılda duvarlara adımı ![]() Bin bıçak var sırtımda , Biniyle de adaşsın Herbiri hayran sana ![]() ![]() ![]() Belki bir gün özlersin ![]() ![]() ![]() Başka adamlarla Başka şehirlerde yürürken ![]() Seçtiğin bu hayat Geçtiğin son adam Yasal acılarından Hatta yalnızlıktan Sessiz harfler seçersin ![]() Başka adamlara Başka şehirlerde Belli etmezsin ![]() ![]() ![]() Sil gözünün yalnızlıklarını ![]() ![]() ![]() O an fısılda duvarlara adımı ![]() Bin bıçak var sırtımda , Biniyle de adaşsın Herbiri hayran sana |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Emre Aydın - Şarkı SözleriSoğuk Odalar Durdu zaman bir şey diyemedim Gitmek istedin ve gittin Aynı gökyüzünde,ayrıydı güneşin Söyle bari iyi misin Burası soğuk soğuk odalar Yoksun neye yarar Örtünsem kat kat yorganlar aman Soğuk soğuk olanlar Vurdum dibe kadar Halimden yalnız uyuyanlar anlar Soğuk,soğuk odalar Yoksun neye yarar Örtünsem kat kat yorganlar aman soğuk soğuk olanlar Vurdum dibe kadar Halimden yalnız uyuyanlar anlar |
![]() |
![]() |
|