![]() |
Sibel Can – Eloğlu 2011 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sibel Can – Eloğlu 2011Sibel Can – Eloğlu 2011 Sibel Can – Eloğlu Şarkı Sözü on parmağı on kara eloğlu değilmi bırakır ortada işin gücün rast gitmezki ensende gölgem değil ahım varsa azalmıyor çoğalmıyor eyvahlar ben ne yaptımla geçiyor günler yalnız Allah a emanetiz hepimiz sana emanetim sandım ahh şu kafam anamdan babamdan bildiğim hayattan seninle olmak için geçtim rızasız gidilir mi helallik istenmez mi düşmana yapılır iş değil anamdan babamdan bildiğim hayattan seninle olmak için geçtim ne verem bişeymiş sevda denilen şey eloğlu beni kul etmiş ertelenir hayatlar bilmedik yerlere geçiyor ömür böyle ipin bir ucu hep aşkta kopunca kalırsın hayaller peşinde azalmıyor çoğalmıyor eyvahlar ben ne yaptımla geçiyor yıllar yalnız Allah a emsana emanetim sandım ahh şu kafam anamdan babamdan bildiğim hayattan seninle olmak için geçtim rızasız gidilir mi helallik istenmez mi düşmana yapılır iş değil anamdan babamdan bildiğim hayattan seninle olmak için geçtim ne verem bişeymiş sevda denilen şey eloğlu beni kul etmişanetiz hepimiz anamdan babamdan bildiğim hayattan seninle olmak için geçtim rızasız gidilir mi helallik istenmez mi düşmana yapılır iş değil |
![]() |
![]() |
|