![]() |
Acılara Tutunmak - Haluk Levent/ Gitar Akorları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Acılara Tutunmak - Haluk Levent/ Gitar AkorlarıAcılara Tutunmak - Haluk Levent/ Gitar Akorları Acılara Tutunmak - Haluk Levent Kapo 3 Em Am D G Acı çekmek özgürlükse özgürüz ikimizde Em Am D Em O yuvasız çalıkuşu bense kafeste kanarya Em Am D G O dolaşmış daldan dala savurmuş yüreğini Em Am D Em Ben bölmüşüm yüreğimi başkaldıran dizelere Nakarat: Em Am D G Ağlamakmış oysa sevmek özlemekmiş oysa sevmek C Am Bulup bulup yitirmekmiş B7 Em Düşsel bir oyuncağı Em Am D G ) Yalanmış hepsi yalan yalanmış hepsi yalan ) C Am ) Sevmek diye bir şey varmış ) A B7 Em ) Sevmek diye bir şey yokmuş ) Em Am D G Acı çektim günlerce acı çektim susarak Em Am D Em Şu kısacık konuklukta deprem kargaşasında Em Am D G Yaşadım birkaç binyıl acılara tutunarak Em Am D Em Acı çekmek özgürlükse özgürüz ikimizde Nakarat (A tekrar 2 kez) |
![]() |
![]() |
![]() |
Acılara Tutunmak - Haluk Levent/ Gitar Akorları |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Acılara Tutunmak - Haluk Levent/ Gitar AkorlarıAcılara Tutunmak - Haluk Levent/ Gitar Akorları ile ilgili Diğer Konular GÜLENDAM (Haluk Levent) / Gitar Akorları HaLuK LeveNt - AcıLarA TuTunMaK / Gitar akorları Hasan Hüseyin Korkmazgil / acılara tutunmak Acılara Tutunmak Haluk Levent Acılara Tutunmak |
![]() |
![]() |
|