![]() |
Mazhar Alanson - Bir Bilsen / Gitar Akorları... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mazhar Alanson - Bir Bilsen / Gitar Akorları...MaZhaR aLAnSoN - Bir BiLseN / Gitar Akorları ![]() ![]() ![]() D Em D Beni düşündürsen dalmadan derinlere güldürsen hahaha D Em D Sen buraya gelsen bir kere versen yanağından buseyi hahaha G Em C G İşte yeni bir gün daha aklımdasın tatlım Em G C G Kaf dağında neler oldu görürsem anlatırım D Em D Rüzgarda saçların sürme oldu sürüldü üzdümü seni oooo ![]() ![]() D Em D Mükemmel bir yaşta bana bağlanma unutma biri var oooo ![]() ![]() D Em D Yanlışlıkla ona adımla seslendin mi kıskanmıştır oooo ![]() ![]() G Em C G İşte yeni bir gün daha aklımdasın tatlım Em G C G Kaf dağında neler oldu görürsem anlatırım |
![]() |
![]() |
![]() |
Mazhar Alanson - Bir Bilsen / Gitar Akorları... |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mazhar Alanson - Bir Bilsen / Gitar Akorları...Mazhar Alanson - Yandım Yandım Özledim seni, düştüm yollara Açtım gönlümü rüzgarına Bir hayaldi sanki, bir macera Yıkıldım ![]() Yandım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yandım yandım ahhhh ki ne yandım! Bana yeniden şarkılar söyleten kadın Baka baka doyamadım, hem kokladım da Sarhoşluğu geçmedi hala İçimde sevdan ![]() ![]() ![]() Hala hoş bir havan var Ne güzel adın Bir çizik attın gönlüme, kanattın ![]() Yandım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yandım yandım ahhhh ki ne yandım! Bana yeniden şarkılar söyleten kadın Baka baka doyamadım, hem kokladım da Sarhoşluğu geçmedi hala İçimde sevdan ![]() ![]() ![]() Seni görebildiğim yer rüyalar artık ![]() Deli diyorlar bana Ah bu ayrılık ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|