![]() |
Burcu Güneş Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Burcu Güneş Şarkı SözleriÖzgürlüğün Bedeli - Burcu Güneş istediğin kadar acıt canımı dindiremezsin bendeki tufanı çok aşıklar gördüm sendeki aşk değil alışkanlık belki zaman iyi gelir gitmeliyim anlıyor musun? dinliyorum söylüyor musun? söyle var mı özgürlüğün bedeli basmış basılmış bir duygu var içinde hayaller satılmış eski bir köşende sonsuz sahte herşey bu kurgunun izinde dayanmak zor susmak susturmak ellerin arzulurın hepsi söyle var mı söyle var mı özgürlüğün bedeli |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Burcu Güneş Şarkı SözleriOlmazsan Olmaz - Burcu Güneş Aynadan ne varsa yansıyan bu yoldan bir parçan anlatan olursa karşıdan bakan her insan hatırla beni ve gün görmediğimi içimdeki suküneti ![]() nefes kadar yakın durur seni bekler çek çıkar hapsettiğin her çiçeği ![]() kendine sor biraz sormazsan olmaz anlasana olmazsan olmaz ![]() kendine sor biraz sormazsan olmaz anlasana olmazsan olmaz ![]() yargılar seni dolandıran algından dünyan var olan ne varsa armağan karten bak uyan ve hatırla beni ve gün görmediğimi içimdeki suküneti ![]() nefes kadar yakın durur seni bekler çek çıkar hapsettiğin her çiçeği kendine sor biraz sormazsan olmaz anlasana olmazsan olmaz ![]() kendine sor biraz sormazsan olmaz anlasana olmazsan olmaz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Burcu Güneş Şarkı SözleriGarip Yol - Burcu Güneş Hele beni bırak da geçem Küpü doldurdum verenlerden Haram da ziyan da demem Ben yanarım derdimden Ah yanarım derdimden Yanarım yanarım bana nasip oldu Bu ne gaip yoldu Bi kaybettim bi buldum Sallandı durdu Ah sallandı durdu Hadi beni bırak da geçem Seri ver serden geçem ben İçim aşk kabuğum kerem Ben geçemem kendimden Ah seçemem kendimden Yanılır sakınır bir kanıya varamam Bir biçare kulum Ne buldum ne uslandım Tavlanıp durdum Yanarım yanarım bana nasip oldu Bu ne gaip yoldu Bi kaybettim bi buldum Sallandı durdu Ah sallandı durdu |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Burcu Güneş Şarkı SözleriDoğuştan Böyleyiz - Burcu Güneş doğuştan böyleyiz böyle gideriz meydan okuruz hayata böyle severiz ![]() kendini ölümsüz zannedenler var israf edenler var ispat edenler var ![]() esaret ertelenmez devasız dert efendileri aklı olan kullanandır ![]() ![]() ister kazan ister kaybet ![]() ister kay kaydır kayır değişmez gerçekler ![]() ister sev ister söv farketmez asaletimiz ![]() doğuştan böyleyiz böyle gideriz meydan okuruz hayata böyle severiz ![]() kendini ölümsüz zannedenler var israf edenler var ispat edenler var ![]() doğuştan böyleyiz böyle gideriz meydan okuruz hayata böyle severiz ![]() kendini ölümsüz zannedenler var israf edenler var ispat edenler var |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Burcu Güneş Şarkı SözleriArtık Aşk Yok - Burcu Güneş Artık aşk yok aşksız sevişmeler var yalan hikayeler sabaha kadar ihanetler çok aldatamazlar beni o kadar ![]() bir sahil şeridi ıssız kumsallarda bazen dans ederken köhne bir barda yaşarım şimdi ![]() yaşar bitiririm seni sabaha kadar ![]() yok yok yok yok artık aşk yok aaaaa aaaaa yalnızım yalnız şimdi ![]() yok yok yok yok artık aşk yok aaaaa aaaaa yalnızım yalnız şimdi ![]() Artık aşk yok aşksız sevişmeler var yalan hikayeler sabaha kadar ihanetler çok aldatamazlar beni o kadar ![]() bir sahil şeridi ıssız kumsallarda bazen dans ederken köhne bir barda yaşarım şimdi ![]() yaşar bitiririm seni sabaha kadar |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Burcu Güneş Şarkı SözleriAlimallah Alimallah kimseye kanmaz gözlerim İçim yanmaz alimallah Hiç derdim yok çok memnunum hayatımdan Şikayetim yok halimden Aşkın derdinden uzak durmak varken Gidenlere yas tutup ağlamak neden? Bağlanmam ben hiç kimseye daha erken Yaşanacak çok şeyim var vakit varken Alimallah kimseye kanmaz gözlerim İçim yanmaz alimallah Hiç derdim yok çok memnunum hayatımdan Şikayetim yok halimden |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Burcu Güneş Şarkı SözleriAşk kimlerde Aşk kimlerde şimdi nerelerde Kaçıncı baharını yaşıyor ellerde Kop gel yanıma varalım en sonuna (Durma oralarda) Bu gece günahlara kanalım yana yana Bul beni sevda Bul beni sevda Heylo lo la ley o lo la Heylo lo la hey lo lo la Gel bul beni sevda Gel yak yüreğimi acıma |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Burcu Güneş Şarkı SözleriAşk yarası Aşk bahara uzak, Ölüme yakın, kadere yenik ![]() ![]() ![]() Haykırdım, duyuramadım, Sana sesimi, yüreğim ezik ![]() Anılar ölüyor sevda yasta kaç senedir ![]() Yar yüreğinden bir haberim, Bir ışık olsa farkederim, Yar benim olsan kim duyacak? Kim görecek ya da kim bilecek? ![]() ![]() Gel geleceksen tam sırası, Aç yüreğimden gir içeri, Ah kanıyorken aşk yarası, Sen saramazsan kim saracak? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Burcu Güneş Şarkı SözleriAy şahit Göster bana bir sebep göster Dönmem için sana Anlat bana birşeyler anlat İnanmam için hala Değiştin sen beni çok severken Çifte kumrulardık biz eskiden Bu defa da yine benden olsun Döndüğüm son söz olsun Ay şahit aşkımıza her gece Gök şahit ettiğin yeminlere El şahit verdiğim emeklere Aşk şahit bir şans daha ikimize Son bir şans daha veriyorum ikimize Ay şahit gök şahit olduğu için Aşk şahit olduğu için Bak bir yıldız daha kayıyor gördün mü? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Burcu Güneş Şarkı SözleriBiz aşkı meleklerden çaldık Bak yıldızlar altında gözlerimin içine Duy rüzgarların bize anlattığı birşey var Bir fısıltı gibi bazen o en büyük çığlıklar Bilmezler mi gelir geçer en büyük fırtınalar Biz aşkı meleklerden çaldık Birbirimize sımsıkı bağlandık |
![]() |
![]() |
|