![]() |
Serdar Ortaç - Ayrı Gitme Sarki Sözü - |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Serdar Ortaç - Ayrı Gitme Sarki Sözü -Serdar Ortaç - Ayrı Gitme sarki sözü - <br /> hiç günah işledinmi,çözümü denedinmi<br /> suçumu kabul ettim,darısı başıma<br /> adımı yazacaklar,bizi ayıracaklar<br /> kuyumu kazacaklar,darısı başına,<br /> söyle düşmanlara,uslu olsunlar<br /> bana vuracağına,güçlü olsunlar<br /> töreyi kabul edip,suçu olsunlar,<br />Å?arkı Sözü</a> kaderim ellerinde<br /> aşkın kazanması için,ayrı gitme<br /> bu kuru göz yaşı için ,ayrı gitme<br /> saçının tanesi bile,güneşten parlak,<br /> beni karanlığa itme<br /> senin de yüreğin vardı,doğduğunda<br /> söyle kim aklını aldı,solduğunda<br /> başına talihin kuşu konduğunda,<br /> beni uzaklara itme ![]() <br /> sultana sıra bende ![]() ucuz olmak,<br /> niye ayrılığa köşeden sebep olmak,<br /> hani aşk kutsaldı,yasaldı ![]() hani yaşanan gerçek tek masalda,<br /> günah da gizledin ayrılığı,<br /> yalandan dolandan bıktım oyundan,<br /> kalbime her kamçı da ucunda sen,<br /> sana haberim var ![]() vazgeçtim seni sevmekten ![]() sen sabaha kadargezerken iyiydi ![]() o harabe beni sana över gibi yapıp,<br /> kendini sana satarken iyiydi ![]() arkamdan atarken,dost dediğin yılanlar <br /> kuyumu kazarken iyiydi ![]() kaderin akışı değişti ![]() gitme kal desen de gidiyorum ben iyi mi<br |
![]() |
![]() |
|