![]() |
Soner Sarıkabadayı – İtiraz 2011 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Soner Sarıkabadayı – İtiraz 2011Soner Sarıkabadayı – İtiraz 2011 Soner Sarıkabadayı İtiraz Şarkı Sözleri Senin dışında hiç bir şeye aklım ermiyor ![]() Farkım yok bi inan seni duyabilen sağırdan ![]() Sen yokken bahar bile buralara gelmiyor ![]() O da alıyor zaten alabileceği en ağırdan ![]() Dün de razıydım buna ve bugün yine razıyım ![]() Seni kaybedip bulup duran bir ruhun itiraziyim ![]() Koyalım işte gel her bir şeyi yoluna ![]() Uyumayalım kimselere sarıla sarıla ![]() Sen hepsini gel demedim ki, bi yolu yarıla ![]() Seni affedebilirim darıla darıla ![]() Koyalım işte gel her bir şeyi yoluna ![]() Uyumayalım kimselere sarıla sarıla ![]() Sen hepsini gel demedim ki, bi yolu yarıla ![]() Seni affedebilirim darıla darıla ![]() Sen yokken bahar bile buralara gelmiyor ![]() O da alıyor zaten alabileceği en ağırdan ![]() Dün de razıydım buna ve bugün yine razıyım ![]() Seni kaybedip bulup duran bir ruhun itiraziyim ![]() Koyalım işte gel her bir şeyi yoluna ![]() Uyumayalım kimselere sarıla sarıla ![]() Sen hepsini gel demedim ki, bi yolu yarıla ![]() Seni affedebilirim darıla darıla ![]() |
![]() |
![]() |
|