![]() |
Gitme Fatih Emre Öztürk |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gitme Fatih Emre ÖztürkGitme / Fatih Emre Öztürk Gitme Gitme ![]() Sahipsiz kalır bu kelimeler ![]() ![]() Dizeler söver sensizliğime ![]() ![]() Mürekkebim kirlenir sevgili! Elime bağ olur kalemim ![]() ![]() Kusursuzluğa sürüklenir hüznüm ![]() ![]() Sakın terk etme bu yalnızlığı ![]() ![]() Gitme ![]() ![]() Yazdırma bana ölümümü ![]() ![]() Tabutumu taşıtma dostlarıma ![]() ![]() Daha fazla ağlatma sevgili Gitme ![]() ![]() Bırakma beni kendime ![]() ![]() Elime düşürme ![]() ![]() Kolların arasından çıkarma beni Gitme ![]() ![]() Gözlerimi mühürleme ![]() ![]() Karanlıkla oynatma bedenimi ![]() ![]() Gözlerim gözlerinde dans etsin sevgili! Gitme ![]() ![]() Ayrılmasın yollarımız ![]() ![]() Yokluğunun tadı buruşturmasın kalbimi ![]() ![]() Acıyı sevmem ben sevgili Gitme ![]() ![]() Klişe senaryoları yaşatma bana ![]() ![]() Rolümü bilirsin ![]() ![]() Benim dublörüm yok sevgili ![]() ![]() Gitme ![]() ![]() Gitme mi? Ahh yine hayal yazmaya başlamışım ![]() ![]() Sen hiç geldin mi ki sevgili? |
![]() |
![]() |
|