Ajda Pekkan Durdurun Şu Zamanı Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ajda Pekkan Durdurun Şu Zamanı Şarkı SözleriAjda Pekkan Durdurun Şu Zamanı şarkı sözleri Daha dün ufak bir çocuktum Şefkat ve sevgi mesuttum Bir tat almadan şu dünyadan Baktım geçmiş gitmiş zaman Durdurun geçmesin şu zamanı Durdur geçmesin bu saatler O kadar hızlı akıp gitmiş Rüzgâr gibi saadetler Daha henüz vaktim var derken Kalbim bir aşkı ararken Beyaz saçlar bak başımda Ben yarını hep beklerken Durdurun geçmesin şu zamanı Durdur geçmesin bu saatler O kadar hızlı akıp gitmiş Rüzgâr gibi saadetler Durdurun geçmesin bu mevsimler Mahvetti koşan saatler Ne gençlik ne aşk bıraktı Gelip geçen şu mevsimler |
Ajda Pekkan Durdurun Şu Zamanı Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ajda Pekkan Durdurun Şu Zamanı Şarkı SözleriAjda Pekkan Yakar Geçerim Şarkı Sözü, Sözleri Yine yüzünden düşen bin parça Dalıp dalıp uzaklara iç çekiyorsun Eğer bıçak kemiğe dayandıysa Niye bu amansız acıya göz yumuyorsun Akıl karı değil ızdırabın böylesi Bu aşk değil esaretin tam kendisi Ben senin yerinde olsam Ufak ufak uzarım durmam Pılımı pırtımı toplar giderim Bakmam gözyaşına bakmam Bi dakika bile katlanmam Sevene zulm edeni ezer geçerim Ben senin yerinde olsam Ufak ufak uzarım durmam Pılımı pırtımı toplar giderim Bakmam gözyaşına bakmam Bi dakika bile katlanmam Sevene zulm edeni yakar geçerim O halden anlamıyormuş sanıyorsam Sen niye üzülüp kahroluyorsun Bu sonucun vebali onun boynuna Bırak inceldiği yerden kopsun Akıl karı değil ızdırabın böylesi Bu aşk değil esaretin tam kendisi Ben senin yerinde olsam Ufak, ufak uzarım durmam Pılımı pırtımı toplar giderim Bakmam gözyaşına bakmam Bi dakika bile katlanmam Sevene zulm edeni ezer geçerim Ben senin yerinde olsam Ufak ufak uzarım durmam Pılımı pırtımı toplar giderim Bakmam gözyaşına bakmam Bi dakika bile katlanmam Sevene zulm edeni yakar geçerim Ben senin yerinde olsam Ufa,k ufak uzarım durmam Pılımı pırtımı toplar giderim Bakmam gözyaşına bakmam Bi dakika bile katlanmam Sevene zulm edeni ezer geçerim Ben senin yerinde olsam Ufak ufak uzarım durmam Pılımı pırtımı toplar giderim Bakmam gözyaşına bakmam Bi dakika bile katlanmam Sevene zulm edeni yakar geçerim Sevene zulm edeni ezer geçerim Sevene zulm edeni yakar geçerim |
|