![]() |
Berker Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Berker Şarkı Sözlerigeçiyor günler yine benden habersiz gidiyorum gidiyorum buralardan sensiz resmini aldım karşıma ağlıyorum sessiz sessiz poyrazımdın yürağimde esip durdun en derinde yolcuydum son seferinde indirdin beni kayıp şehirde bekliyorum seveceğim mevsim bahar geçsede gözlerime çizdim seni açmaya korkuyorum büyümüyorum gözlerinde gittikçe küçülüyorum off ne yağmurlar ne bulutlar yağdı içime sönmedim senden başkasını sevmedim sevemedim herşeyi sildim gönlümden bir seni silemedim offf |
![]() |
![]() |
![]() |
Berker Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Berker Şarkı Sözleriöldürme gözlerini kapat benim yerime düşün geçmişi bir de sen de bu kalanlar için sızlatır mı? yaban eller bize yar mı? şimdi bıraktığın yerdeyim sensiz uzun gecelerdeyim gözlerim görmez oldu artık hayat yalan oldu gel beni bırakma ellerde sebebsiz saatsiz gecelerde her ömür gençliğimden vurulur öldürme beni bu yerlerde yandım kül oldum hasretinle dağıldı herşey her yerde bir gülüşün yeterdi hayalime yanma sırası artık sende şiir=dönemem terk ettiğim hiç bir yere dolaşıp duruyorum sokaklarda dilimde o son duam ben hiç kimseyi bu kadar sevmedim ki sonsuzluk gibi çıkıyordu bu sözcük içimden umutsuz bir yakarış ki hiç bitmeyecek bir hasret ki ben hiç kimseyi bu kadar sevmedim ki |
![]() |
![]() |
![]() |
Berker Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Berker Şarkı Sözlerisönmüyor ateşimiz ya kendi bırak bana yada beni bana bırak da yaşayayım bu nasıl ayrılık bir daha gelme gelme de alışayım ben senin yalnız kalışlarında tek adresin olamam ya benim ol her şeyinle ya da unut her şeyimle yıllardır denedik olmadı suç biraz sende birazda bende ama uzatmayalım artık sakın bir daha gelme sönmüyor ateşimiz ama alev alev de yanmıyor ayrılık zor ama beraberken de olmuyor yazılmışsa bir kez ilahi kalmele kaderimiz hiç bir kalem kaderi silip baştan yazmıyor |
![]() |
![]() |
![]() |
Berker Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Berker Şarkı SözleriEmre Aydın - Afili Yalnızlık Ölsem, ölsem, ölsem ![]() ![]() ![]() Kaçsam, gitsem, kaçsam ![]() ![]() ![]() Bu kez pek bir afili yalnızlık Aldatan bir kadın kadar düşman Ağzı bozuk üstelik ![]() ![]() ![]() Bu kez pek bir afilli yalnızlık Ağlayan bir kadın kadar düşman Tuzaklar kurmuş üstelik Bırakmıyor acıtmadan Bitiyorum her nefeste Ne halim varsa gördüm Çok koştum, çok yoruldum Ve şimdi ben de düştüm ![]() ![]() ![]() ![]() Sövdüm, sövdüm, sövdüm ben dünyaya Acılara, sokaklara, ait olmaya, insanlara Bu kez pek bir afili yalnızlık Aldatan bir kadın kadar düşman Ağzı bozuk üstelik ![]() ![]() ![]() Bu kez pek bir afilli yalnızlık Ağlayan bir kadın kadar düşman Tuzaklar kurmuş üstelik Bırakmıyor acıtmadan Bitiyorum her nefeste Ne halim varsa gördüm Çok koştum, çok yoruldum Ve şimdi ben de düştüm ![]() ![]() ![]() Değmezmiş hiç uğraşmaya Bu kez mecalim yok hiç dayanmaya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bitiyorum her nefeste Ne halim varsa gördüm Çok koştum, çok yoruldum Ve şimdi ben de düştüm ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|