![]() |
Sagopa Kajmer İstisnalar Kaideyi ßozmaz |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sagopa Kajmer İstisnalar Kaideyi ßozmazVERSE 1 hava yasla İstisnalar kaideyi bozmaz,bu civan bu civarda fazla tozmaz Elimi verdim ,kolumu kaptın,gözümü çektim,aklımı aldın ![]() Yaşam mı ben mi bedbahtım? Sallanırsa da yıkılmaz tahtım ![]() Canım yanar ödün kopar canım,tabularımı kendim yazdım ![]() NAKARAT İstisnalar kaideyi bozmaz,kuru yanında yaş telaş yapmaz ![]() Eli uzun alemin,cebi de tenha,sivri dillerin alayı kesilir anla ![]() İstisnalar kaideyi bozmaz,kuru yanında yaş telaş yapmaz ![]() Eli uzun alemin,cebiyse tenha,sivri dillerin alayı kesilir anla ![]() VERSE 2 ya Allah Paranın değeri arttı millet,insan değeri battı ![]() Kimlere kaldı artı ? Sendeniz bir boş vakit arakladın,poponsa yan gelip de yattı ![]() Yine mi komada martı? İşlevsizlerin hepsi karttı ![]() Hanginiz bu piste havlu attı? Vaktim geldi çattı,kiminde temmuzun yakıydı,kimisi marttı ![]() Cebinde biriken az buçuksa şanstı ![]() İşler organize edildi ve amiral battı ![]() İstisnalar kaideyi bozmaz Kuru yanında yaş telaş yapmaz Eli uzun alemin cebi ise tenha Sivri dillerin alayı kesilir anla ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|