![]() |
Şahsenem Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şahsenem Şarkı SözleriANNEMDEN UZAKDA Annemden Uzakta Soğuk bir kış mevsimi Çok karanlık gecede Terk ederken evimi Yağmur vardı havada Yıllar geçti üstünden Uzak düştüm yuvamdan Ağlıyorum şimdi ben Gençliğimin ardından Sen nerdesin ah annem Arıyorum sevgini Hiç bırakma elimi Sarıl bana ne olur O sımsıcak elini Uzat bana ne olur Senin sıcak dizine Koysam dertli başımı Kaldım gurbet ellerde Okşa benim saçımı Söylediğin ninniler Kulağımdan gitmedi Hayallerim kirlendi Bir zamanlar hepsi de Sütün kadar temizdi Söz : Günay Çoban Müzik : Faruh Zakirov |
![]() |
![]() |
![]() |
Şahsenem Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şahsenem Şarkı SözleriAYRILIK MI VAR Bir gün gidip de gelmedin Hiçbir sebep göstermedin Yoksa kaderde bilmediğim yar ey Ayrılık mı var Bunca ceza yetti bana yey Yarim ayrılık mı bu Üç gün dedin de gelmedin Yoksa uzakta bilmediğim Yarim sevgilin mi var Bunca ceza yetti bana yey Yoksa ayrılık mı var Söz : Leyla Tuna Müzik : Anonim (Özbek Türküsü) |
![]() |
![]() |
![]() |
Şahsenem Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şahsenem Şarkı SözleriBÜYÜ Aşk yalancıktan var olmaz derler Öyle bir gecede avunmaz derler Hani bir bakış ah o bakış varsa Hani her zaman seni hırpalarsa Ayrılık saati gelip çattığında Gönlünde sıcacık birşeyler kalırsa İşte ben seninle bu duyguyu yaşadım Ne olursa olsun benim ol istedim Nerden çıktın karşıma Büyümü yaptın söyle bana Eller dinmez fırtına Canımı yaktın anlasana Ah sevdiğim içime doğdun bir çırpıda Yalnızlık kor alevken Kanıma girdin yar ol bana Aşk acı çekmek üzülmek derler Sancısı bir öpüş ah o öpüş varsa Hani her zaman seni hırpalarsa Ayrılık saati gelip çattığında Birlikte yaşanan heyecanlar oysa İşte ben seninle bu duyguyu yaşadım Ne olursa olsun benim ol istedim Söz : Sevingül Bahadır Müzik : Şahsenem |
![]() |
![]() |
![]() |
Şahsenem Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şahsenem Şarkı SözleriDAHA DUR Kim derdi yalnız kalırsın Kim derdi derde düşersin Belki bir yerlerde Belki de kimbilir Daha dur daha dur Kaybolmuş dağlarda izler Kaybolmuş sellerde gizler Belki bir yerlerde Belki de kimbilir Daha dur daha dur Aylardan güz dolunay ıssız Sabaha daha yalnızız Günler hüznü taşıyor her izde Acıda kederde sevgide Hiç olmaz mı şu gülü hüznün Daha dur daha dur Söz : Sevingül Bahadır Müzik : Oleg Fezov |
![]() |
![]() |
![]() |
Şahsenem Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şahsenem Şarkı SözleriGÖZYAŞLARIM ANLATIR Gözyaşlarım anlatır Dönülmez yollarımı Kararsız günlerimi Şu garip hikayemi Gözyaşlarım anlatır Ömrümün zararını Kaybettiğim yarını Mutluluk yıllarımı Gözyaşlarım anlatır Sana ağlayan kimdi Seni kim candan sevdi Ne hale düştüm şimdi Gözyaşlarım anlatır Sensizlik neler aldı Hayallerim nasıldı Senden bana ne kaldı Gözyaşlarım anlatır Karardı gecelerim Ben nerdeyim ben kimim Seni nasıl beklerim Gözyaşlarım anlatır Söz : Vural Şahin Müzik : Ulubey Hekimoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
Şahsenem Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şahsenem Şarkı SözleriLEYLA MİSALİ Hayalimde dolandın durdun Seninle düşlere daldım Aşk ehlinden muhabbet diye Durup bir de yaşla yalvardım Tanrım bende seni daima Güneş gibi sımsıcak tutsun Ben yanmışım Leyla misali İsyan eder dualar şimdi Ellerimden uçtuğun günde Ben derdimden yaslara düştüm Sanma düşler sensiz çaresiz Vefasızlık yok bu dünyada Tanrım bende seni daima Çiçek gibi taptaze kılsın Ben yanmışım Leyla misali İsyan eder dualar şimdi Söz : Sevingül Bahadır Müzik : Faruh Zakirov |
![]() |
![]() |
![]() |
Şahsenem Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şahsenem Şarkı SözleriNARTANEM İlk ışıklarında Gecenin coşkusuyla Tane tane bin umut doldu Kalbim sevindi Ay benim içimde Yanıma sen gelince Taze taze gür sevinç taştı Can yüreklendi Ah neydi o gözler Ah neydi o özlemler Ne olur bir tanem Yüzüme gülsen Ne olur nar tanem Beni bir uçursan Ne olur bir tanem Elimi tutsan Ne olur nar tanem Of Serseri ruhumda Açılan penceremdin Ayrı gayrı kalmaz diye Coştum heveslendim Her gece uykumda Belki de çok rüyada Yerde gökte hep ismini Söyler sayıklardım Söz : Sevingül Bahadır Müzik : Oleg Fezov |
![]() |
![]() |
![]() |
Şahsenem Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şahsenem Şarkı SözleriO BU GECE GELECEK Çekilir bir dert mi bu Gençliğim soldu Yaşanır bir aşk mı bu İki gözüm kör mü Dün kolaydı ah olaydı İlk yalanda son bulaydı Yardım edin bana Yardım edin bana Ben onu çok sevdim Geri verin bana O bu gece gelecek Hasret sona erecek Söyler bana kuşlar O bu gece gelecek Çekilir bir dert mi bu Gençliğim soldu Yaşanır bir aşk mı bu İki gözüm söyle Söz : Lelya Tuna Müzik : Anonim |
![]() |
![]() |
![]() |
Şahsenem Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şahsenem Şarkı SözleriSEVDA TÜRKÜSÜ Sevdadan korkar oldum Yolunu gözler oldum Beni bekletme gayri Gel nazlı yarim Anneni kat öne Babamdan istet beni Varacaksan var gayri Gel nazlı yarim Haydi gel Bak sürmeli gözlerim yaşlı Haydi haydi gel Beklerim telli duvaklı Haydi gel Sevdamdan öldürme beni gayri Haydi gel Beklerim telli duvaklı Haydi gel Sevdamdan öldürme beni gayri Haydi gel Beklerim telli duvaklı Söz : Gülay Erol Müzik : Alan Hosman |
![]() |
![]() |
![]() |
Şahsenem Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şahsenem Şarkı SözleriSEYYAH Gezgin oldum döndüm alemde Düzgün oldum düştüm sevdaya Ya hey ya hey ya hey ya hey ya Bezgin oldum söndüm heyhat Ya hey ya hey ya hey ya hey ya Haydan geldim huya gitmedim Gidemedim gitmedim Hani ömrüm yetmez anladım Ya hey ya hey ya hey ya hey ya Kendimden ele geçtim heyy Ya hey ya hey ya hey ya hey ya Seyyahım ben seyyah heyy Kaydım kuydum yoktur devranda Dünyalıyım dostlar heyy Devr-i alem seçtim yolumda Seyyahım ben seyyah heyy Söz : Sevingül Bahadır Müzik : Ümit Kuzer |
![]() |
![]() |
![]() |
Şahsenem Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şahsenem Şarkı SözleriİNANIYORUM Her gece biraz daha kara Her veda bana derin yara Hayret yakalandım ağına Seyret döneceksin sen bana İnanıyorum ben aşka İnanıyorum hala sana(yalnız sana) İnanıyorum ben aşka İnanıyorum inat bu ya Her gece biraz daha serin Silmediğim senin son izlerin Hayret yakalandım ağına Seyret döneceksin sen bana Söz : Leyla Tuna Müzik : Ümit Kuzer --->: Şahsenem Şarkı Sözleri frmacil sayfa 2iki --->: Şahsenem Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
![]() |
Şahsenem Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şahsenem Şarkı SözleriİSTEMİYORUM İnsan günahsız olmaz mı hiç Dünya yalansız dönmez mi hiç Sevdalar aşklar sürmez mi hiç Ben böyle sevda istemiyorum Savaşlar hırslar bitmez mi hiç Ben böyle dünya istemiyorum Yüzler güller açsın diye El dememiş günde umut diye Bin takla attık dostluk diye Saygısız dünya istemiyorum Emekler verdik sevgi diye Sevgisiz dünya istemiyorum Ben böyle dünya istemiyorum Söz : Sevingül Bahadır Müzik : Anonim(Özbek Türküsü) |
![]() |
![]() |
|