![]() |
Düş Sokağı Sakinleri Albümü Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Düş Sokağı Sakinleri Albümü Şarkı SözleriCennet albümü Beni Hiç Ellere Verme ; Eylül'ün batışına kaparım gözlerimi Mayıs'ın doğuşuna açarım düşlerimi Çiçekten yana kullan geçikmiş seçimini Aşktan yanadır hep dolu dizgin düşlerim Direnen tükenişlerim "Eylül aşklarımın bittiği yerde başlar Ve yine Eylül aşklarımın başladığı yerde biter" Eylül'ün doğuşuna açarım gözlerimi Mayıs'ın batışına kaparım düşlerimi Çiçekten yana kullan eskimiş sevgini Aşktan yana oldu hep serüvenci düşlerim Eriyen tükenişlerim Beni hiç ellere verme Çünkü ellere sığmam Ardımdan gözyaşı dökme Gözyaşlarında boğulmam |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Düş Sokağı Sakinleri Albümü Şarkı SözleriGülden Geçer Gönlüm ; Maviler aşkınadır aşka verdiklerim Aşıklar uğrunadır uyuyan düşlerim Çıkar beni topraktan saçlarıma yağmur yağdır Gülden geçer gönlüm Tanrıya uyanmıştır Baharı koklar gibi yapma içimdeki benlik Güneşi öp ve kutsal ay'a sarıl Okyanuslar aşıp gel bedenlerdir artık uçan her yel Gülden geçer gönlüm Tanrıya uyanmıştır Gecelere sönmeyen ışıklar sundum Dudağım kurudu suda aktım Dünya gibi cennet başlı cehennem görmedim Gülden geçer gönlüm Tanrıya ulaşmıştır "Günaydın Dünya" |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Düş Sokağı Sakinleri Albümü Şarkı SözleriKanrevan İçindeyim ; Bağışlayın beni sevdalarım Kendimi parçalara ayıramadım Alın gidin korkularımı Saçlarımı ellerinizle okşayın Hiç bir ayrılık yeniden yeniden yaratmıyor artık beni Alın gidin korkularımı Saçlarımı ellerinizle okşayın Ve bütün ayrılıklar sabah olunca alıyor nefesimi Aşk ağır yükler bindirdi Küçülen omuzlarıma Kalplerinizden kaçtım hep Varıp gittim en karanlıklara Yağmur ıslak mazeretler yükledi büyüyen yangınıma Cehennemden düştüm hep Beni hiç görmediler Yağmur ıslak mazeretler yükledi büyüyen yangınıma Seviştim ve yoruldum Varıp gittim en yalnızlıklara Kanrevan içindeyim Gönlümün derdindeyim Yerlerin dibindeyim Kurtar ne olur Kanrevan içindeyim Yarimin peşindeyim Cennetin izindeyim Kurtar ne olur |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Düş Sokağı Sakinleri Albümü Şarkı SözleriHüzünlü Güzel ; Aşklarım vardır benim Ne beni ne de mavili hüzünler güzelini anlatır Bir yelkovan rüzgarıdır düşlerim Yaşanmayan bir masalda Güneşi hep yok olan acılarımla beni aldatır Görünen hep gece oldu gözlerimde yanan çocuğa Ölüp dirilen bedendim ben yalnızca Kaçtığım köşelerde birileri bekler Alırlar gözyaşlarımı Yeni doğmuş denizlere dökerler Gurbet yumakları ördüm ellerimde kalbine dair Bütün limanların dinlenen gemilerine doğru koştum Her vakit Patates ve soğuk içecek Ne de güzel giderdi aşklar sohbetinde Yazgıya yenilen büyük sevdalardık yalnızca Bittiği yerden geri döndü masallar Düşlerin ressamı hep mavileri arzular Boncuklar düşer merdivenlerden O hep boncukları kovalar Değişen zaman mıydı Yoksa içi boş değişgenler mi olduk Bütün aşklarım adına hoşçakal dünya Sen hüzünler güzeliydin Düşlerime mavilerle girip sonra kaybolan |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Düş Sokağı Sakinleri Albümü Şarkı SözleriDünya Bana Doğru Eğildiğinde Gözlerini kapat yavaşça Aşk konacak uykuna Gözyaşlarını ört usulca Düş ağlayacak aşkına Dünya bana doğru eğildiğinde Güneşlik bir veda yeter bana Düş gördüğünde kül renginde Ellerin boğacak beni Maviye çalacak akan kanım Beni öldürdüğün yerde Dünya bana doğru eğildiğinde Güneşlik bir dua yeter bana Geç atşten yan kalbinden Beni unut ve öyle gel Al ellerimi ver düşlerini Acıyı tat ve öyle gel |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Düş Sokağı Sakinleri Albümü Şarkı Sözleriİkimize ; Başladığımız yerdeyiz ikimizde Yolların ayrıldığı ve kaybolduğu Akla kara gibiydik zaten Yeni cevabı yok soruların Bazen bulanık bir su bazen berrak gibi görünen Bir dünyaydık yalnızca Artık oyun oynamaya hiç mecalim yok Yaradılışıma aykırıydı herşey Gözyaşlarım beklerdi hep hep bir kenarda Aynı başlangıçlar artık Düşlerin ayrılıp kaybolduğu Akla kara bir arada durmaz Hüzün gelir sonra hayatımıza Yalanlardı oysa bütün oyunlarımız Hep mutlu gibi görünen Büyümüş oyuncaklardık aslında Artık uyku uyumaya hiç mecalim yok Yaradılışıma aykırıydı herşey Gözyaşlarım avuturdu beni hep bir kenarda Farklarımız o kadar çok ki Geceyi gündüz yapamam Öyle büyük uçurumlar doğurdun ki Geçecek bir köprü kuramam Farlarımız o kadar çok ki Gündüze gece katamam Büyük uçurumlar doğurdun ki Kanatlanıp uçamam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Düş Sokağı Sakinleri Albümü Şarkı SözleriBeni Al Uykumdan ; Şarkılarım güneşten gelir Bütün denizleri bana getirir Sıcak bir yaz ve bir yudum aşk Büyülü mavi aynamın içindedir Hafifçe gel kendini düşlere ver Gülerek ağlamak çok güzel Yarım mutluluklar beni tam doğuramaz Kırık hikayeler dokunulmayı bekler Beni al uykumdan Balık kokan kumsallara batır Beni al uykumdan Meltemi dudaklarımdan kaldır "Ağcedey kov vatşey kuflaj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tatlı bir mavi düşün ortasındayım ![]() Doğaya bütün herşeyimi verdim Yine de aşkım altında kalmadı Ben duvarlarını yıktım attım Yine de bir gören olmadı Şeytanları defettim düşler ülkemden Tanrı beni mükafatlandırdı Cennete girmeden önce Daha yenecek meyveler vardı Beni al uykumdan Balık kokan kumsallara yatır Beni al uykumdan Meltemi dudaklarımdan kaldır |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Düş Sokağı Sakinleri Albümü Şarkı SözleriCehennemden Cennete ; Cehennemden geldim cennete gidicem Seviştiğim dünyayı da yanımda götürücem Acılarımı gömdüm Günahlarımı yaktım Dövüştüğüm sevdaları Aşkında büyütücem Şeytanımı öldürdüm bebeğimi büyütücem Yandığım dünyayı da dalbimde küçültücem Denizleri taşırdım bulutları delicem Şişedeki küllerimi topraklara serpicem "Hadi uyu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Denizlerle oynaştım Güllerimi öpücem Kurumayan dudağımı yaralara bölücem Yalanlardan dumanlandım ben Doğum batmakta hep takıldım kaldım Kavgalardan bulandım ben Batıp doğmakta hep yalanmış baldım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Düş Sokağı Sakinleri Albümü Şarkı SözleriCanan ; Dağlara yol eyledim Kalplere aşk derledim Beni bir sevda vurmuş Canan'a ben neyledim Geceyi gündüz ettim Çiçeği dost belledim Canan uykudan kalkmış Aşkı cennet eyledim Bebekler meme emer Topraklar yağmur bekler Canan yanımda olmayınca Bu can ateşlere girer Kuşlar uçar göklerde Şarkılarım hep dillerde Gurbet çekmek ne zormuş Canan uzak ellerde |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Düş Sokağı Sakinleri Albümü Şarkı SözleriDüşlerin Büyüsü ; "Geçmişi onu çirkinleştirdi hep Ve bu dünyadan alıp götürdü ![]() ![]() ![]() Ayrılıklar beni büyütür Yanılgılar aşkı gördürür Düne ait olan hoş paragraflar Artık ![]() ![]() ![]() Düne ait olan hoş paragraflar Artık ![]() ![]() ![]() Yolların hep vardır sonu Aşıkların başkadır yolu Bugüne gelen hoş şarkılar Artık ![]() ![]() ![]() Bugüne gelen hoş şarkılar Artık ![]() ![]() ![]() Boşa geçen hayat gelir mi sandın Gece oldu bak yine aldandın Herşey geçer demiştim yalnız hayat kalır Düşlerin büyüsü de bir gün dağılır |
![]() |
![]() |
|