![]() |
Şebnem Ferah Kadın Albümü Sarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şebnem Ferah Kadın Albümü Sarkı SözleriVazgeçtim Dünyadan Nerde sözler of nerde yüreğim Ben de sevdim of sevmedi bilenim Ver elini sonsuza Al beni dünyadan of kalmadı sevenim Yürekler alınmaz pulla parayla Kim yenmiş kaderi duayla Gelinlik giymeden ışığı görmeden Bebeğimden önce vazgeçtim dünyadan Kaderi yenmeden utandım kendimden Daha sevilmeden vazgeçtim dünyadan Nerden geldim of yolculuk nereye Belki söyler of sorarsam kadere Yok sevenim arzuyla Mezarlar bile küsmüş of kadınca ölene Deli Kızım Uyan Gece geçmez gündüz olmaz Can bu dünyaya dayanmaz neden Haykırdım dağlara duymaz Bekledim günlerce yok ki gelen Karlı dağların ardında biri yaşarmış Bulut olur yağmur olur bize bakarmış Hem yakın hem uzakmış yanakları al almış Deli kızım uyan Söylenenler yalan Deli kızım uyan Bir tek sensin duyan bir tek sensin duyan Yerde oldum gökte oldum Sormayın halim ah başım duman Gönül uslanmayı bilmez Düşlerim gerçek gerçeğim yalan Bu Aşk Fazla Sana Denize açıldım sevmeye sevilmeye Anladım sevmek gibisi yok Yağmura soyundum yavaş yavaş yağar diye Damlalarda yüzmek gibisi yok Yokluğum varlığım bir Dünüm yok yarınım sır Nasıl inanaırım sana Bu yürek ağır bana Sevgin öyle uzaklarda Nefes alsan da yanımda Bu aşk fazla sana Iyi Gün Dostlarım Hangi gün hangi an üzülsem ağlasam Halime güldünüz Ne yapsam ne etsem olmadı anlayan Aşkı çok gördünüz Çekilin yanımdan gelmeyin üstüme İyi gün dostlarım tutmayın elimden Hangi gün hangi an bir omuz arasam Uzakta oldunuz Ne yapsam ne etsem olmadı anlayan Dostluğu çok gördünüz Fırtına Niye bana herşey korku her şey tasa Ne gece ne gündüz kaygısız Neden bütün yollar karanlığa Gecelerim uzun ışıksız Aşk yarı yolda kaldı neyleyim Korkmuyorum ben buyum böyleyim Yarınlar kadar yakın içimde fırtına Bu dalgasız deniz durgun aldatır inanma Yaslanıp gururumun kambur sırtına Kendime rağmen durmam basar giderim Nereye gider yollar sır dağlara Denizler uçsuz bucaksız Gözlerim arkadaş uzaklara Dalar gider ah faydasız Yağmurlar Sokaklar sakin geceler karabasan Ellerim titrer kim bu ben kim bu susan Ne soran var ne bilen sebebim yok Bana kıyan erkeğim sen gül vazgeçtim rüyalardan Beni sevmezsen yağmurları sev Bulutlar ağlasın sen gül güneş doğsun yeniden Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran hap yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime Gidiyorum gözüm yaşlı Ah yine yol yol üstüne Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın yüzüme Yeniden Doğup Gelsem Al beni istersen sevgim içimde Gökyüzüm masmavi çığlıklar gökyüzümde Al beni yanına dünyadan koru Yeniden öğret dünyadaki yolu tanrım Hayalim var ümidim çok Sebebim var dönüşüm yok Yeniden doğup gelsem Çocuk kalır büyümezdim Açılan penceremden Yine seni severdim Al beni istersen sevgim içimde Gökyüzüm masmavi çığlıklar gökyüzümde Al beni istersen korkum içimde Umudum isyanda isyanım karanlıkta Durma Biz yollarda yalnız kaldık Masallarla sevgi verilmez Biz yıllarca korku dolduk Rüzgara yön sorduk bilinmez Hangi el güçlü bu ellerden Yiğit yüreklerden Başlasak yeniden yeniden Hayır sen hiç korkma Yarın senin yanında Yeniden koş yollarda durma durma Buradan GöçerkenBu beden bu yüz yaşarken Dün bu günle buluşurken Bu deniz bu mavi varken Nerdeyiz niye neden Nerde hani yalanlar Nerde boşa giden kan Buradan göçerken buradan göçerken Bir sevgi var kalan bir düşünen Bir duygu var kalan bir de düşünen Buradan göçerken buradan göçerken |
![]() |
![]() |
![]() |
Şebnem Ferah Kadın Albümü Sarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şebnem Ferah Kadın Albümü Sarkı SözleriŞebnem Ferah - Bazı Aşklar En son gördüğüm rüya En son yazdığım şarkı Hepsini sana anlatamazsam Hepsini sana söyleyemezsem Hepsini seninle paylaşamazsam Eğer sen duymazsan Yarım kalırlar Yetim kalırlar Küskün kalırlar Aynı sen ve ben gibi Sen ben bitmeyen şiir Sen ben bitmeyen şarkı Boynunun omzunla buluştuğu Hem serin hem ılık çukurdan Yavaş yavaş yudum yudum su içtim Sonra kayboldum Bazı aşklar Yarım kalırlar Yetim kalırlar Küskün kalırlar Aynı sen ve ben gibi |
![]() |
![]() |
|