![]() |
Yıldız Tilbe Şarkı Sözleri (3) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yıldız Tilbe Şarkı Sözleri (3)Paraçi Bıktım sahte dostlarımdan Bitmeyen hesaplarından Aman ![]() ![]() ![]() Uzağımdan yakınımdan İçerimden dışarımdan Aman ![]() ![]() ![]() Onun ayrı bunun ayrı Derdi bitmiyor Ne yaparsan yap Hiçkimse memnun olmuyor Bir ipte bin cambaz oynar Deliler akıl satar Al al al al ![]() ![]() ![]() İyi dedim kaçtı gitti En zor anımda terketti Aman ![]() ![]() ![]() Dertlerim hafifleseydi Herkeze ağır gelirdi Aman ![]() ![]() ![]() Bir oyandan bir bu yandan Her bir taraftan Ne eş ne dost ne sevgili Çıkmaz aradan Hatır için adam yerler Sonrada vah vah derler Paraçi paraçi paraçi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yıldız Tilbe Şarkı Sözleri (3)Parayla Değil Sırayla Sana yalan uzaktı hani Başka seviyordun beni Gözlerindeki sahte aşkın sende kalsın Çekmiyor ki canım artık tenini Seni canımdan ayırmadım Pencerelerde uyukladım Sevgilimdin anlamadın Düş yakamdan şimdi sen yan Anca soğursun ara bulursan Utandı sevdam kendisinden Sayende kaçtım senden Aldatıldım ağladım Ne yazık yüreğimden Bitti sanma kurtuluşun yok Yanacaksın kalbinden Parayla değil sırayla Sanma bırakırlar yanına Etme bulma dünyası Çekeceksin aynısını |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yıldız Tilbe Şarkı Sözleri (3)Salla Gitsin Dertlerini Yine mi küstün suçsuzum Sana yemin ediyorum Bakmadım ben ona buna Bu eziyetin boşuna kıyma bana yar Bu sonu gelmez duyduğun Dedikoduları bırak Bak geriye sayıyor hızla bu ömür Azalıyor yıllar Görmedin, duymadın, geriye geleni hiç bulamadın Gör beni, duy beni, sana kızamıyorum dili belalım Salla gitsin dertlerini Kötü dünyanın gidişi Söyle bilsin cümle alem Seni nasıl sevdiğimi Sorma sonunu, yık gururunu Kabusu hayra yor aşka sarıl Alemi boşver, sıkma canını Yarını yok bugün aşka sarıl ay |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yıldız Tilbe Şarkı Sözleri (3)Sana Değer Akarım sonsuza deli sel gibi Tut çevrele tut gölün olayım Çarparım ne varsa deli yel gibi Tut kollarımdan tut ki durayım Tüm yaşananlar bir bir Günaha dönüşüyor ah zamanla uğraşma Sen öyle bela deli sev ki beni Bütün yasakları yasakla Her soluğunda baştan ayağa Çek beni içine orda kalayım Zaten aşklar hep yalan dolan Sonu hep sızı hüsran Geriye kalan ardından Yalnızlık olsa da sana değer |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yıldız Tilbe Şarkı Sözleri (3)Sana Yok Yok Şu gam yükü çekilmiyor Sen olmayınca sevdiğim Dünya kahrı çekilmiyor Yüzün gülmeyince yarim Dertler benden el çekmiyor Ölüm bırakmaz peşimi Hakka bıraktım işimi Seven sever,giden gider Ben ayrılamamki senden Biter başlar yazlar kışlar Geceyi günü bilemem Hem sorudur hem cevap Aşk ele geçmez bir kaçak Yar sonumuz ne olacak Ben seni severim canımdan çok Kimseyi olmaz sana yok yok Dünya benim elimde olsa Sen olmayınca hiç birşey yok Gözlerinden sözlerinden Habersizken niyetinden Dostum bildim elim verdim Şarkılarımı söyledim Gözü açmış önü hanmış Beni benden çalanlardan Razı değilim ben mevlam Arıyı baldan,günü güneşten Dikeni gülden ben ayıramam Geriye dönemem aşk yolundan Yanlışa doğru diyemem Aşk öyle bir aynadırki Yanlızca kendi görünür Gerisi insanın gönlüdür |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yıldız Tilbe Şarkı Sözleri (3)Selam O selam sana ulaştığında Anlat öykünü bütün dünyaya Ne yaşantın için üzül Ne ölüm için hayıflan Nereye gider bir düşün Bu kadar insan Güneşle yıldız elele Olmaz boş yere düşünme Hepimiz bir gün gideriz Öte aleme Ektiğini biçer insan Ne ümit et ne kaygılan Bir ışık seliyse kalbin Bulur seni aşk ozaman |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yıldız Tilbe Şarkı Sözleri (3)Sevdanın Tadı Tükenir biter gider bitmez dediğin aşklar Geriler teslim olur savaşçı umutlar Kurşuna dizilir hep doğmamış duyguların Yine de çıkar bir yerden tadı sevdanın Her acı büyütür içindeki çiçeği Dönersin kendine budur aşkın gerçeği İnan, inan ki çok üzülürsün Kendinsin geç kaldığın Unutma çıkar bir yerden tadı sevdanın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yıldız Tilbe Şarkı Sözleri (3)Sevdasına Düşmüşem Gönlüm beni hangi ele çekipti Ben de onun garasına düşmüşem Aşk alevi ne hudutsuz, ne hudutsuz alemmiş Hiç bilmirem hardan gelip neresine düşmüşem Ne boş yere haray sanıp dururam Neşem kimi yana yana dinerem Leyla'ların Mecnun'ların sevdasına düşmüşem Şirin'lerin Kerem'lerin sevdasına düşmüşem Aşk elinden kalbim başı odlana Yüreğimde mahabbetten ataş var Özün düşün ahvalı mı, dünya oldu mene dar Odlar ile vallah sular arasına düşmüşem Leyla'ların Mecnun'ların sevdasına düşmüşem Aslı'ların Kerem'lerin sevdasına düşmüşem |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yıldız Tilbe Şarkı Sözleri (3)Sevdiğime Hiç Pişman Olmadım Seni canım diye Yüreğime nakış diye Sevdiğime hiç pişman olmadım Beni zaman zaman el yerine Koyduğun anlarda sana hiç darılmadım Sana yana söne her yerine her şeyine Hem akıllı hem deli bitiyorum Seninle el ele salınarak gitmeye Ağlamaya gülmeye doyamıyorum Aşkı bana bol bol ver aman Allah'ım Sevdikçe sevesi geliyor insanın Ne olur aşkı bana çok ver Allah'ım Sevdikçe sevesi geliyor insanın Sana bir ufacık lafı bile kaldıramam Sana benim gözümle bakanın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yıldız Tilbe Şarkı Sözleri (3)Sevemedim Ayrılığı Seni, yalnız seni yaşamak isterdim kendimce Bize aşkı haram etmişim bilmeden delice Ah çekip ağırlığımca Seni özlemek hata değil Ah çekip ağırlığımca Seni özledim şaka değil Sığınıp anılara Geçilmiyor ki uykulara Susma çığlık çığlığa Dön dayanamıyorum Sevemedim ayrılığı gel Alışamadım Bak gözlerime bağışla Bitmesin Aşka yenik düştüm, ayıplandım senin uğruna Senin için kovdum kalan gururumu sonunda |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yıldız Tilbe Şarkı Sözleri (3)Sevmeyeceğim Ortak derdim bitmedi çilem hala dolmadı Nerede hata yaptım ben anlayamadım Yalan yanlış geçti herkesten yedim darbeyi Aşk beni azad etmedi kurtulamadım Hep kanan ben oldum hiç kandıramadım Düşenin dostu yokmuş ben de anladım Sevgilim yeminliyim sana ben tövbeliyim Deli gibi istesem de sevmeyeceğim Aşkına inanmıştım sana çok bağlanmıştım Ağzınla kuş tutsan da gelmeyeceğim Sende bir gün seversin sözün geçmez kendine Dolduramazsın boşluğu büyür teninde Beklersin bin bir ümitle gururunu dinlemezsin Kendini harap edersin aşk diye diye Eloğludur kandırır yaşlı gözlerle Gözyaşını silmez sel olsa bile --->: Yıldız Tilbe Şarkı Sözleri frmacil sayfa 2iki --->: Yıldız Tilbe Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yıldız Tilbe Şarkı Sözleri (3)Sorma Sorma, duyma, sev de üzülme Sorma, benim olmayan cevapları arama Duyma, görmediğin hataları ayıplama Sev de üzülme Bitmez hayaller, üzmez ümitler Yatma kederle, düşünme Yatma kederle sev yere düşsen de Kar yağdır çöllerdeki kumlara Aldırma değişen tuzaklara Geç kalmaz yaşanır sırasıyla Gem tutmaz sevinçler yalanlarla Aşkından korkmam ki Yanından ayrılmam ki Beni annem göndermedi ki sana |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yıldız Tilbe Şarkı Sözleri (3)Sunam Bir gün şu dünyadan göçüp gidersem Sunam sunam dağlar duman aman Boşa giderde göz yaşların ağlama Sunam sunam kölen olayım Yok olur benliğim çürürse beden Boşa giderde göz yaşların ağlama Sunam sunam kölen olayım Bazı bazı mezarıma gelirsin Sunam sunam dağlar duman aman Dileğin kabuldür bunu bilesin Sunam sunam kölen olayım Ben murat almadım bunu bilesin Sunam sunam dağlar duman aman Boşa giderde göz yaşların ağlama |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yıldız Tilbe Şarkı Sözleri (3)Şeker Oğlan Kayadan bakan oğlan Gömleği keten oğlan Gece gelme gündüz gel Horozdan korkan oğlan Aman şeker oğlan Yandım bekar oğlan Anasına darılmış Damda yatan oğlan Kayaya koydum kutu Herkes yarine mutlu Gelinler tatlı yesin Kaynana semiz otu |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yıldız Tilbe Şarkı Sözleri (3)Taze Karlar Yağmış Karın Üstüne Taze karlar yağmış karın üstüne Bülbül figan eder gülün üstüne Dediler ki nazlı yari el almış Daha iflah olmam bunun üstüne Ekine gidiyor elinde orak Ekini kurumuş tarlası ırak Yarimi görünce alıyor merak Ben yari görmedim bunun üstüne Gine güz geldide hava soğudu Benim nazlı yarda ahdım çoğudu Ondan gayrı sevdiceğim yoğudu Başka yar sevemem bunun üstüne |
![]() |
![]() |
|