Şebnem Ferah Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Şebnem Ferah Şarkı SözleriBen Şarkımı Söylerken İçimde bir ateş yanıyor Benenim dar gelir oldu Ateşime ister körüklerle gel, ister suyla İstediğin kadar konuş benimle İstediğin kadar yalan söyle Beni ben yapan içimdeki sesleri susturamazsın İçine girdiğin küçük kaykan deliği Yeni ve büyük bir dünya mı sandın ? İstersen bir aynayla yardım edeyim ama umursamazsın Merak etmeden duramıyorum Geceleri nasıl uyuyorsun Beni boşver kendine cevap ver Lütfen bu kez dürüst olur musun ? Ben şarkımı söylerken istersen sesi açarsın İstersen kısıp, bunu da yok sayarsın Kim bilir belki gülümser belki ağlarsın Yüreğimdeki sesleri susturamazsın ! Bir yanım seni hala düşünüyor Bir yanım sana, fena kızgın Yalnızsen ve ben biliyoruz olanları, unutturamazsın Sakın nefret ettiğimi düşünme Bende böyle duygular barındıramazsın Geçmiş hiç yaşanmamış gibi davransan da, baştan yazamazsın |
10-14-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Şebnem Ferah Şarkı SözleriBen Bir Mülteciyim (Güç) ben bir mülteciyim ben bir mülteciyim kendi yüreğimden başka sığınacak yerim yok yurdum yok ben bir mülteciyim yüreğime sığındım burda savaş çıksa bile ölen yok tüm hayallerin sonsuzluğa ve sona erebildiği yerdeyim tüm niyetlerin bedenleri varmışcasına görülebildiği bir yerdeyim ben bir mülteciyim yüreğimde yaşıyorum esir değil kul hiç değil kendimde yaşıyorum ben bir mülteciyim burda aslında sınır yok kazanmak kaybetmek yok bu güçten daha büyük güç yok artık eminim her şey içimde filizlenip istersem büyüyor bakmazsam çürüyor aşil topuğum aşktı, başka yüreklerde mutlu olmadım, yaşayamadım oysa içimde ne ok var ne de atan ne yön ne arka ön ister yaşa ister sön ben bir mülteciyim yüreğimde yaşıyorum esir değil kul hiç değil kendimde yaşıyorum ben bir mülteciyim burda aslında sınır yok kazanmak kaybetmek yok bu güçten daha büyük güç yok ben bir mülteciyim kendi yüreğimden başka sığınacak yerim yok yurdum yok tüm kitapların arasında kurutulup saklanan anılarla dolu bir yerdeyim tüm sözcüklerin cümlelerden kurtulmuş gibi incitmeden özgür kalabildiği yerdeyim |
10-14-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Şebnem Ferah Şarkı SözleriArtık Kısa Cümleler Kuruyorum Sizi bilmem, ama ben karar verdim Su gibi duru olup hep akmaya, Başka sular tanıyıp, çoğalmaya, Dalgalanmaya, taşmaya Son günlerde çok düşünür oldum, Zor zamanları çabuk atlatır oldum Yalnız mıyım insanlar içinde? Arkadaşlarım, aşklarım içimde Yara aldım bundan iki yıl önce, Hiç susmadım, şarkı söyledim günlerce Artık kısa cümleler kuruyorum, Sevdiklerim, sevmediklerim yanımda Kabullendim herşeyi olduğu gibi Yola çıktım, yarınlara Son günlerde çok düşünür oldum, Zor zamanları çabuk atlatır oldum Bakıyorum aynaya her gece, İçim rahat, biraz yorgunum sadece Hayatıma giren herkese, Yaşanmış her şeye Teşekkürler büyüyorum sizinle Teşekkürler, büyüyorum sizinle |
10-14-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Şebnem Ferah Şarkı SözleriBu Aşk Fazla Sana denize açıldım sevmeye sevilmeye anladım sevmek gibisi yok yağmura soyundum yavaş yavaş yağar diye damlalarda yüzmek gibisi yok yokluğun varlığın bir dünüm yok yarınım sır nasıl inanırım sana bu yürek ağır bana sevgin öyle uzaklardan nefes alsanda yanımda bu aşk fazla sana |
10-14-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Şebnem Ferah Şarkı SözleriCan Kırıkları bu kalabalığın içinde yapayalnız hissetmektense dünyanın bir ucunda tek başımayım kir göstermeyen renkleriniz sizin olsun korkmaktansa bulanıklığın tam içinde bir başımayım benim belki de gizli bir bildiğim var elbette ağlarım benim can kırıklarım var senin gördüğün yanağımdan süzülenler asıl içimde, içinde yüzdüğüm bir deniz var |
10-14-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Şebnem Ferah Şarkı SözleriÇakıl Taşları benim çakıl taşlarım var irili ufaklı kaybolduğumda yere yayıp yol yaptığım çakıl taşlarım var her yerden topladığım boşluğa düştüğümde oyunlar yaratıp oynadığım benim bir sözlüğüm var unutulmuş bir dil oysa ki içinde her şeyin anlamı gizli benim bir gözlüğüm var sol camı kırıldı taktığım zamanlarda içini gösteren adeta sen hiç “hiç” oldun mu, birden duruldun mu? bulanıkmış berrakmış her suyu içtin mi? altında ağ olmadan yerden yükseldin mi? tam zevkine varmışken birden yere düştün mü sen? düştün mü sen? benim hiç boyanmamış dört duvarım var çatlaklarından sızıp içinden geçtiğim benim hiç yıkılmamış duvarlarım var dikkatle baktığımda ardını gördüğüm adeta sen hiç “hiç” oldun mu birden duruldun mu? bulanıkmış berrakmış her suyu içtin mi? altında ağ olmadan yerden yükseldin mi? tam zevkine varmışken birden yere düştün mü sen? düştün mü sen? benim bir hikayem var sonunu yazmadığım benim bir sevgilim var henüz tanışmadığım benim umudum var benim umudum benim umudum var benim umudum sen hiç “hiç” oldun mu birden duruldun mu? bulanıkmış berrakmış her suyu içtin mi? altında ağ olmadan yerden yükseldin mi? tam zevkine varmışken birden yere düştün mü sen? hiç oldun mu birden duruldun mu? bulanıkmış berrakmış her suyu içtin mi? altında ağ olmadan yerden yükseldin mi? tam zevkine varmışken birden yere düştün mü sen? düştün mü sen? |
10-14-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Şebnem Ferah Şarkı SözleriHerşey İnsanlar İçin çok parçalandım parçalandıkça çoğaldım" diye inanmazsam nasıl yaşarım, nasıl yaşarım "bir gün daha bitti ama yarın yeni bir gün" diye inanmazsam nasıl yaşarım, nasıl yaşarım bu da gelir geçer diye inanmazsam nasıl yaşarım, nasıl yaşarım, nasıl yaşarım her şey insanlar için görmek öğrenmek için bazen zor da olsa her şey insanlar için umut doğurmak için hayatla seviştim "hiçbir şey boşuna yaşanmamıştır" diye inanmazsam nasıl yaşarım, nasıl yaşarım "uyuyordum gözüm açıldı uyandım" diye inanmazsam nasıl yaşarım, nasıl yaşarım |
10-14-2012 | #8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Şebnem Ferah Şarkı Sözleriİki Yabancı yazdan kalma bir günden ya da çölde çay filminden bir sahne var aklım oyuncular sanki biziz mutsuzuz , ikimiziz kimi aşklar hiç bitmezmiş bizimkisi bitenlerden sevmeye yeteneksiziz iki yabancı,iki yabancı birlikte ama yanlız iki yabancıyız hani o güneşin batışı bizi tanrıya inandırışı şu an o akşam aklımda ama çok zaman önceydi,yaralarımız ağır değildi bağışladım ben hepsini hem seni hemde kendimi o kadar yoktunki iki yabancı,iki yabancı birlikte ama yanlız iki yabancıyız (şebnem ferah) yazdan kalma bir günden , ya da "Çölde Çay" filminden benimde sahneler aklımda ,seninkilerden farkli ama artık kendini kandırma yoktur üstüne seninin ,güzeli çirkin yapmakta suçuysa dünyaya atmakta neyin bildinki değerini benimkini bileceksin? bunu da tabii mahvedeceksin iki yabancı iki yabncı birlikte ama yanlız iki yabancıyız |
10-14-2012 | #9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Şebnem Ferah Şarkı SözleriMayın Tarlası Mayın tarlasında dolaşıp durmuşum aşk sanıp da Herkez arkamdan bağırmış kimseyi duymamışım Savaş filmlerinde olurya yaralı yaralı devam etmişim Sonuna kadar aşk ya yanımdasın sanmışım Mayın tarlasında yürüyüp durmuşum aşk sanıp da Tel örgülerde durmamış bir delikten geçmişim Herşey bana dur demiş kulağım darbe almış duymamışım Sonuna kadar aşk ya sadece inanmışım Korkmuşum düşmüşüm kalkmışım Sevişmek sevmekten gelir inanmışım Elimden tuttuğunda öyle bir güvenmişim ki Bize birşey olmaz sanmışım Hep sanmışım Mayın tarlasında bir adam sevmişim aşk sanıp da Soyunup korkusuzca çırılçıplak kalmışım Aşk filmlerinde olur ya işte öyle sevmişim sonunda Bedenim sağlam bulunmuş; yüreğim paramparça |
10-14-2012 | #10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Şebnem Ferah Şarkı SözleriOkyanus Önümde agir bir kapi Ardinda okyanus var Ben zaten suda dogmusum Kapiyi açmam gerek Iste o an biri geliyor, Tutuyor kulagimdan, Gözü anahtar deliginde "Bak" diyor sadece burdan, "Birak" diyorum o küçücük resmi Yetmez bize bu küçük esinti Nerde törpülendin böyle "olmaz" diyor Tutup ayak bilegimi simdi önümde Agir bir kapi ardinda okyanus var Bir de bilegimden biri çekiyor Benimse kapiyi açmam gerek "Bak" diyorum koca dünyaya Burdan derhal çikmam gerek! Bari çekme bilegimden Benim her seyi görüp, ögrenmem gerek Bir ileri bir geri her adim bu kaipinin ardi demek Sonunda bogulmak olsa da, Benim o sularda yüzmem gerek Anahtar deliginden görünen Bu küçük manzara sana yetiyorsa, yetsin Benim o sularda yüzmem gerek Yüzmem gerek simdi önümde agir bir kapi Ardinda okyanus var Bir de bilegimden çekiyor Benimse kapiyi açmam gerek "Bak" diyorum küçük resmi Yetmez bize bu küçük esinti Nerde törpülendin böyle "olmaz" diyor Tutup ayak bilegimi Bir ileri bir geri Her adim bu kapinin ardi demek Sonunda bogulmak olsa da Denim o sularda yüzmem gerek Anahtar deliginden görünen Bu küçük manzara yetiyorsa yetsin Benim o sularda yüzmem gerek |
10-14-2012 | #11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Şebnem Ferah Şarkı SözleriSigara Aslında bende isterim Emeklemeden koşmayı Güzel elbiselerle Makyaj yapıp dolaşmayı Aslında bende isterim Düşünmeden konuşmayı Küçük bir oyun içinde Önemli kişi olmayı Aklımdan geçen sözler Kalbimden gelen sesler Hepsi bir orman oldu Bir kibritle yok oldu Ben sigara dumanının altında Yana yana en sonunda kül oldum Sen kibritin hiç yanmayan ucunda Birinin hayatından geçmiş oldun Aslında bende isterim Emeklemeden koşmayı Güzel elbiselerle Makyaj yapıp dolaşmayı Aslında bende isterim Düşünmeden konuşmayı Küçük bir oyun içinde Önemli kişi olmayı İyi dostlar biriktirdim Hepsi ailem oldu Küçük bir aşk yetiştirdim Düzene yenik düştü Ben sigara dumanının altında Yana yana en sonunda kül oldum Sen kibritin hiç yanmayan ucunda Birinin hayatından geçmiş oldun --->: Şebnem Ferah şarkı sözleri frmacil sayfa 2iki --->: Şebnem Ferah şarkı sözleri |
10-14-2012 | #12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Şebnem Ferah Şarkı SözleriYağmurlar Sokaklar sakin geceler karabasan Ellerim titrer kim bu ben kim bu susan Ne soran var ne bilen sebebim yok Bna kıyan erkeğim sen gül vazgeçtim rüyalardan Beni sevmezsen yağmurları sev Bulutlar ağlasın sen gül güneş doğsun yeniden Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıan har yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime Gidiyorum gözüm yaşlı Ah yine yol yol üstüne Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın yüzüme |
10-14-2012 | #13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Şebnem Ferah Şarkı SözleriZaman Geçip Gidiyor bilgi sahibi olmadan fikirlerle dolmuşuz bir yerlerde bir çift elin tuttuğu silahta kurşun olmuşuz kalem sahibi olmadan kılıçlar kuşanmışız yaşanıp yaşatmak dururken hem ölmüş hem katil olmuşuz gözlerimiz var ama görmek istemedikçe yüreklerimiz var ama hissetmedikçe hiç ıslanmadan yüzmek ne kadar mümkünse hiç yanmadan ateşle ne kadar oynanabilirse içinde yaşamak varken teğet geçmek dünyaya işte bana öyle geliyor çünkü zaman geçip gidiyor avuçlarında hissetmek varken birinin ellerini sıkıca tutup sevmekten güvenmekten korkar olmuşuz kapıları kapatmak yetmemiş kepenkler indirmişiz bir küçük asma kilitle insanı insan şerrinden sakınmışız gözlerimiz var ama görmek istemedikçe yüreklerimiz var ama hissetmedikçe hiç ıslanmadan yüzmek ne kadar mümkünse hiç yanmadan ateşle ne kadar oynanabilirse içinde yaşamak varken teğet geçmek dünyaya işte bana öyle geliyor çünkü zaman geçip gidiyor zamanımız var ama korkmayı sürdürdükçe ruhumuz var teslim etmeden önce |
|