![]() |
Kefil Varsayım Şarkısı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kefil Varsayım ŞarkısıKefil Varsayım Şarkısı Kefil Varsayım Şarkı Sözü Kefil Varsayım Sözleri Kefil Varsayım Şarkı Sözleri Belki doğruları yazsaydım anlardınız beni Aslında bir o kadarda çok severdim seni Gökyüzününü en güzel güneşi olsa gözlerin Her saniye gökyüzüne bakar seni gözlerim Hangi çölde serapsın, hangi yağmurda fırtına, Bunca derdi yükledim aşk niyetine sırtıma ![]() Çocukluğumda inipte unutun Allah aşkına, Yokluğum eminim ki umut olur yeni aşkına ![]() Kağıt ve kalem arkadaş oldu, benimde dostum, Aşkın en yüksek noktasına hiç durmadan koştum ![]() Hedefim belli yani, eminim sensin, Elinde tuttuğun o aşkı ne denli küçümsersin ![]() BElki aşkın savaşında kahraman olamadığım için, Yaşıyorum yokluğunU belkide senin için ![]() Ölüme giden şeritte geliyorum adım adım, Düşünemediğiniz kadar ben bu yolda çabaladımm ![]() NEyin eksik yoksa ben mi fazlayım ? Yazdıklarımı gerçek değil diyelim ki varsayım ![]() ![]() Aşkın temelin kurarken malzemeden çaldık, Bu yüzdendir ki yıkıntıların altında kaldık ![]() ![]() Baharın ortasında kışı yaşamaktır sevmek, Yapraklarını döksede amacı mevye vermek ![]() Her şekil seni sevmek ölüme denk gelmek, Velakin amacım herşeyi önüne sermek ![]() ![]() Yazdıklarım anlam değil bi döngüden ibaret, Aşkın en güzel yeri sana karşı ibadet ![]() Birazda gözlerinde var kehanetin varlığı, Aşkın en kötü yanı yokluğunun darlığı ![]() Dolu yağdı aşk lakin heryere zarar verdi, Yazdığım üç beş cümle bir çoğuda zarar derdi ![]() Sen mi doğrusun yoksa onlar mı yalan, Herşeyi kenara atıp birazda sevseydinya lan ! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|