![]() |
İlginç Şaka Gibi Şarkılar! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İlginç Şaka Gibi Şarkılar!Yonca Evcimik'in 1994 tarihli albümünde yer alan "Bandıra Bandıra" adlı şarkı komik sözleriyle çoktan unutulmazlar arasına girdi İşte şarkı sözlerinden ilginç bir bölüm: Bakışıp ta görüşemedik seninle Uzanıp ta erişemedik doğru dürüst Amacımızın ucuna da varmışken Başka aşklar senin neyine Ben seni herkeslerden Daha daha iyi tanırım Hem ben sana herkeslerden daha daha iyi bakarım Bandıra bandıra bandıra bandıra ye Bandıra bandıra ye beni Hiç doyamazsın tadıma Bütün numaralar bende Sende var benim farkıma |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İlginç Şaka Gibi Şarkılar!Banu Alkan'ın 'şaka gibi' şarkıları arasında en çok gürültü koparanı Neremi Neremi Uzatmalı nişanlısı Murat Demirtaş'ın da eşlik ettiği bu şarkı sayesinde Alkan uzun süre gündemde kalmıştı Bunun ardından da bir sonraki bombası 'Dansa Kaldır' geldi O şarkıları bir kez daha hatırlayalım: Biri de bir, bini de bir Sevdiğim dünyada bir Sultanıdır sultanıdır Gönlümün sultanıdır Canım demeni Gülüm demeni Seviyorum ben de seni Neremi neremi tatlı diline neremi neremi güzel yüzüne kurban olurum her yerine |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İlginç Şaka Gibi Şarkılar!Alkan'ın Neremi'den hemen sonra 'patlattığı' ikinci bomba ise asıl adı Dansa Kaldır olan ama Kaldıramazsan Kaldırırlar Gülüm adıyla tanınan şarkı İşte o şarkının en çarpıcı sözleri Anneni bizim eve gönder Beni sizin evinize aldır Aldıramazsan aldırırlar canım Kaldıramazsan kaldırırlar gülüm Baban belki bu sevdaya karşı Çıkacaksa çıksın sen yine de bastır Bastıramazsan bastırırlar güzelim Hadi beni dansa kaldır |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İlginç Şaka Gibi Şarkılar!Hakan Peker'in 1990'lı yıllarda çıkardığı albümünde yer alan Hey Corç adlı şarkı da sözleriyle dinleyeni gerçekten eğlendiriyor İşte o sözler: Hey zil çaldı mı Kızlar çıktı mı Bizim öğretmen Dalgayı çaktı mı Seninki Hülya Benimki Rüya Ders çıkışında Okulun kapısında dikil ha Hey Corç versene borç Olmaz Maykıl bendede yok Sinemada film var Hey sende kaç para var İşte geliyor kızlar Bu işte bir iş var Yarımda çay var İkide maç var Kahvede kumar Moruk paraları sökül ha Hey Corç versene borç Olmaz Maykıl bende de yok |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İlginç Şaka Gibi Şarkılar!Nihat Doğan'ı meşhur eden bu şarkı da 90'lardan kalma bir klasik Aslında şarkının sözleri değil de "efektleri" dinleyenleri önce şaşkınlığa sürükleyip sonra da kahkahalara boğuyordu Doğan tam şarkının 'Kırdın kalbimi' dizesini söyledikten hemen sonra arkadan duyulan cam kırılma sesi çeşitli esprilere de konu olmuştu İŞte şarkının bir bölümünün sözleri Kırdın kalbimi gel al gönlümü senin için neler çektim bunu Allah biliyor sensiz olmak bundan sonra bana acı veriyor kırdın kalbimi gel al gönlümü affederim belkide gelip özür dilesen barışırız yeniden affederim belkide gelip özür dilesen barışırız yeniden |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İlginç Şaka Gibi Şarkılar!Serdar Ortaç'ın sözlerini yazdığı müziğini bestelediği bu şarkının sözleri de dinleyeni gülümseten türden: Oynattım ben dengemi Kaybettim benliğimi Sıra sıra çıktım tozuttum Her söylenileni ham yuttum Bu ne olay sende dile kolay Benle dalga geçme, haydi dene dene Deliriyorum canım deliriyorum Acı domates gibi kızarıyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İlginç Şaka Gibi Şarkılar!Bir dönemin küçük ceylan'ı pop türünde bir albüm çıkardığında bu şarkısı çok konuşulmuştu Her gün başka başka konu, ne başı var ne de sonu Şöyle gercek sevgi bu mu?, Yazın başka kışın başka Hasret kaldım gerçek aşka,İçin başka dışın başka Her gün beleş yaşıyorsun, üstüme gül kokluyorsun Gerçeğe yalan diyorsun Yaptığına şantaj denir Böyle aşka montaj denir Şantaj, montaj, şantaj, montaj |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İlginç Şaka Gibi Şarkılar!Türk pop müziğnin uzun süredir ortalıkta görünmeyen megastarı Tarkan bir dönem tuhaf dansları eşliğinde söylediği Kıl Oldum abi adlı şarkıyla gündemdeydi Takmış takıştırmış, sürmüş sürüştürmüş Bir dağınıklık, bir rüküşlük, kıl oldum abi Giyinmiş rengarenk, perperişan hali Üstelik çorabı da kaçmış, Kıl oldum abi Kaçacak yer ararım, Görsem karanlıkta Başına güneş mi geçti, Ne oldu sana Kendine gel kendine, Dön de bir bak haline Aynalara küsmüşsün Kıl oldum abi |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İlginç Şaka Gibi Şarkılar!Uzaylı Türkücü Mustafa Topaloğlu'nun tarihe geçen şarkısı: Aklın varsa kendine sakla felsefe yapma kimi doğru kimi yanlış kafana takma, kafana takma felsefe yapma felsefe yapma hiç felsefe yapma felsefe yapma uzaydan gelmedik ki dünyalıyız biz uzaydan gelmedik ki dünyalıyız biz |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İlginç Şaka Gibi Şarkılar!Atilla Taş bir Japon'a aşık olunca ortaya işte bu sözler çıktı: Nerden aldın kız sen kokumu Güzel olurmuş türkün lokumu Bizim kızlarda çok güzel amma Bir japona aşık oldum Vakarimasu takarimasu O gözler içimi yakarimasu Beşi bi yerde takarimasu Bir japona aşık oldum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İlginç Şaka Gibi Şarkılar!Sevdimi? Sevmedinmi? Gözüne Kestirdinmi? Aşkını Sevdinmi? Yoğurt Döküp Yedinmi? Sev Sen Evde Kalma ![]() ![]() ![]() Başıma Dert Olma En Sonunda Beyenirsin Gözünede Kestirirsin Pc Yi Çıldırtma! Yaz Bir Şey Başından Gitsin ![]() ![]() ![]() Alıntı Değildir ![]() Kendi Eserimdir ![]() Cevap: İlginç Şaka Gibi ŞarkıLar! frmacil sayfa 2iki Cevap: İlginç Şaka Gibi ŞarkıLar! |
![]() |
![]() |
|