Manga Bitti Rüya |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Manga Bitti RüyaBitti rüya ilk kez gelmissin bu sacma dunyaya olanlari unutmak cok zor inan bana sevdigin insan bile artik yalan soluyor yasadigin anilar aci vermeye baslio ********************************** bir kopruden geciyorum mutlu gibiyim sanki geride bir kent biraktim birde sevgili ruyami bu gercek mi inan anlamiyorum bu sehir beni icine cekiyor kendimi alamiyorum *********************************** olanlar yetmez gibi birde mesaj geliyor "mutluluklar hoscakal" birer birer zirvalaniyor iyice dagitmak icin birazdaha iciyorum sonra oturmus mal gibi ziril ziril agliyorum *********************************** gidiyorum buralardan donuyorum durmadan uyan artik uyan bitti ruya seviyorum sormadan opuyorum kasmadan dayan artik,dayan bitti ruya ************************************ bir kez gelmissin bu sacma dunyaya olanlari unutma cok zor inan bana yazdigin satirlar bile artik yalan soyluyor soyledigin sozler aci vermeye basliyor ************************************* bir kopruyu yikiyorum mutlu gibiyim sanki geride bir kent biraktim birde sewgili dogrumu bu yanlismi inan umursamiyorum bu sehir beni icine cekiyor kendimi alamiyorum ************************************** gidiyorum buralardan donuyorum durmadan uyan artik uyan bitti ruya seviyorum sormadan opuyorum kasmadan dayan artik dayan bitti ruya *********************************** gidiyorum buralardan GIDIYORUMMMMMMM donuyorum durmadan DONUYORUMMMMMMMMM DAYAN ARTIK DAYANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN BITTI RUYAA __________________ |
|
|
|