![]() |
Dramelodi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() DramelodiDRAMELODİ DİNLEMENİZİ TAVSİYE EDRİM VE ONUN SARKI SOZLERINI HIC BI SITEDE BULAMIYORUM YARDIM EDERMİSİNİZ ?? Forumacil ![]() Hakkında DRAMELODİ |
![]() |
![]() |
![]() |
Dramelodi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dramelodibunları buldum olabilrmi dostuum ![]() ![]() ![]() SORGU VERSE Bu gece benim için yanarmı gözü onun? Bakarmı başka gözlere? Düşünmeden ve bensiz üşümeden Dudakta iki kelamla yıktı gitti önce şoktayım ve sonra yüzünü görene kadar umutla kaplıyım döner diye ![]() ![]() Hayır! dönmedi ![]() ![]() Baktı fakat görmedi ya ben orda öldüm işte Onu hatırladım bugün Düşündüm adına kurulu hayallerimi Yaktım üzüldüm Ne çare şimdi dönse, unufak olmuşum biçareyim ![]() ![]() Mazi gözümün önüne gelir bazen ağlatır ve bazı güldürür Hasarı büyük olur, süründürür Bi kaç sözümüz varmış birbirimize Günlüklerime baktım gördüm Içimde bir çöküş, yanaklarımda aktı sevgin Nereye baksam ordasın Heba olur zaman, akar gider beraberinde gözümün yaşına bakmadan, akıl kaçar peşindeyim Ben hergün aynı haldeyim, yıkık dökük harabeyim Hayal peşindeyim ![]() ![]() Nakarat: Sonumuz bu gece, Eylülde yağmur Aşkı göçebe, yüreği billur Fırtınan yıkar bu adamı, hissedermisin sen? Yıllar aldı beni benden, keşke görsen ![]() ![]() KODES VERSE Güneş veda eder, selam olur karanlığa Ve anılar eski bir kasetle can bulur dudaklarımda Garip bir merhabalaşma neleri sundu önüme Neydi devamı? Acısı varmı acaba? Sonucu neleri getirir hiç düşünmedin Maske takmadım ki yüzüme yüzüne karşı Ilk kez teslim ettim kendimi ![]() ![]() Ilk kez hissedildi kalpte saf bi sevgi Sanırım öyle başlamıştı ömrümün bu en güzel hayat hikayesi Tamam sorunda oldu hep krizle son bulan Tamam hata da vardı öfkelerle başlayan Fakat zordu sende bilirsin, sende silemedin Ve bende yenemedim Ruh çöküntülerde, gün gecemde yargılandı Her gecemde sardı alev alev bu bedeni Kelime kelime deşti, yetti sus ve tek bir kelime etme Bak ne kaldı geriye? Hayallerin yok oldu Ben çökük, yüzüm güler, hayallerim yerindeler ![]() ![]() Nakarat: Sonumuz bu gece, Eylülde yağmur Aşkı göçebe, yüreği billur Fırtınan yıkar bu adamı, hissedermisin sen? Yıllar aldı beni benden, keşke görsen ![]() ![]() CEVAP VERSE Tüm hayalleri bir fırtına alıp götürür Vakit tamam, biter yaşam, kalan zaman yalan olur Flulaşır tüm renkler, bilincimide yitirdim Karardı beynim, hatırlamıyorum ![]() ![]() Zaman çabuk geçer, dün çocuktuk Yarın olur yaşlanır ve ölürüz Ölümlü insan oğlu çok hata yapar hayatı boyunca Kimse bulutlar kadar mavi değil Kalp kırmak çok basittir Havaya bakıyorum ve yağmur, ıslanırdı çaresiz bedenim Odamın camında yağmur sesleri, hüzün dolar içim, garip bi sessizlik ![]() ![]() Aylardan Eylül ![]() ![]() Çok doluyum bugün, "birisi çeksin tetiği" dediğim anda Güneş doğar ve ben bitik bir haldeyim Silinen anıları, psikanalizde sorgularsa rahatlar bu beynim Sandığın gibi değil, çok derindeyim! Nakarat: Sonumuz bu gece, Eylülde yağmur Aşkı göçebe, yüreği billur Fırtınan yıkar bu adamı, hissedermisin sen? Yıllar aldı beni benden, keşke görsen ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Dramelodi |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() DramelodiGünlüğümde Son Sayfa Merhaba satırlar bugünü de aştık en sonunda ![]() ![]() Biraz mutluyum biraz da kırgın ![]() ![]() Biraz da yorgunluk var her zamanki halim… Zor bir gündü ve aynı amansız suratlarla zoraki bir selam merasimi vardı ![]() ![]() Gün yeni başlamıştı ama ben yine yorgundum… Belki de dün geceden kalmış bir hüsran, bir mağlubiyet, bir acı kaldı ![]() ![]() Belki de ben yoktum sende ya ondandır bilmiyorum… Kaç kere tekerrür edecek bu birkaç dakikalık gelen umutlarım? ![]() Ne zaman bitecek bana elveda deyip gittiğin bu rüyaların? Önceden aptalca korkular vardı ya hani anlatmıştın bir ara… Şimdi hiçbirinden korkmuyorum ![]() ![]() Bir tek korkum var sen! Beni görmezden gel, mutlu değil ama çürüyorum anla bunu ![]() ![]() Son noktasındayım zihnim müebbet hapsine geri döndü ve çıkmayacak ![]() ![]() Bir gün gelecek yazmayacak bu yürek ![]() ![]() Kaybedecek herşeyi… Defnedecek anıları acıları herşeyi ![]() ![]() Silemiyorum, kopamıyorum ben… Seni kaybettim sanırım simsiyahım… Bulamıyorum bir çare ![]() ![]() Bu gece de yıldız kaymadı ya ![]() ![]() Tebessüm ettim gökyüzüne ![]() ![]() Elimde olsa bu gece bitmese ![]() ![]() Kırık hayallerin umudu sönmese… Ben ki acemi şair ![]() ![]() Ellerinde dualar acıyla kalbi parçalar… Neden kader? Nereye gömülür acaba hatıralar? Ruhumu al tanrım… Günlerdir boğazıma takılan buruk acı dinsin ![]() ![]() Zaten kimin hayatında bir gözyaşı tanesi değerim kaldı? Ben bile bıktı benden ki yorgun her nefeste acır oldum kendime ![]() ![]() Beynimin her hücresi meşgul ![]() ![]() Lütfen rahatsız etme… Bileklerimden akar gider ömrüm, son bulur öyküm… Ben bir söze bir gülüşe bağlı olmadan başlayan bir masalın seri katili ![]() ![]() Küçük bir kutuda her hatıran ve de her parçan saklı benliğimde ![]() ![]() Geleceğe bir mum yakmak istedim ama… Söndürdüm geçmişimizi de… ![]() Ben söndürdüm bu ateşi ben yakarım ![]() ![]() İçinde ben yanarım sadece ![]() ![]() Gelmeyin, görmeyin halimi odam karanlık… Ben bana mahkum… Kendime bile yalan söylemek için halim kalmadı ![]() ![]() Dumanlı düşleri gerçeğe taşıyan sendin ![]() ![]() Hani nerdesin? Nerdeyiz? Hayatın ince yollarından geçtim kaç kez ![]() ![]() Ilk kez korkuyorum ![]() ![]() Geri dönerken veda ederken mutluluk vardı oysa… Bu sefer içim acıyor,gün batıyor umut tükenmedi bende ![]() ![]() Asla yıldız kaymamalı, tebessüm etmeli gökyüzüne ![]() ![]() Elimde olsa bu gece bitmese ![]() ![]() Kırık hayallerin umudu sönmese… Ben ki acemi şair ![]() ![]() Ellerinde dualar acıyla kalbi parçalar… Neden kader? Nereye gömülür acaba hatıralar |
![]() |
![]() |
![]() |
Dramelodi |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() DramelodiKARALA SURATLARI Nakarat Hasta mazi peşimizi bıraktı mı? Aslı ölümse hayat yalancı mı? Yaklaş arşa huzuru düşürme sakın Güneş ömürse biz gökkuşakları Kabre bir gülle ızdırap bitmez Sınava girince doktoran yetmez Kapı çalınır toprak kabul etmez Al eline kalemi karala suratları Ömrüme hoş geldin geç karşıma Al beni benden haydi tek tek eleyelim her şeyi Hepinizi birimizin adına yâd etsem bir hayat etmezsiniz Bana bir duvar bul bir kalp çiz içini siyaha boya halimi anla Zamanla diner acı dediler dinmedi inan ki zihnim zerreni silmedi Ben zoraki büyüdüm defnet geçmişi Acemi şairin dudaklarında can buldum kaç defa Doya doya kim yaşadı ki dünyada? Kısır döngülerde git gel doğ yaşa öl bu kadarsın insanoğlu! Kimi zaman dalar gözüm öyle bir çalkanır ki aklın anlayamazsın Varsın, ben çekeyim dertleri 40 yıl ömrüm varsa geride kalan Var mı benle paylaşabilecek olan? Öyle bir rüya ki bu uyanınca pişmanlıklar içinde kalacağız hepimiz Sanırım elimiz kolumuz bağlı vur karlı yollara bedeni 5 saat ötesi Kalbi ikiye bölüp paylaştığın yerde olacaksın be Kahra Anladın ama geç oldu anlatamadım çünkü güç oldu asıl o koydu Güle oynaya derdi çekmemin tek sebebi varsa birkaç dost sırtıdır Gün batmaktadır hadi eyvallah defter sen ol Ben ve ben hayata miğfer kalem elinde KARALA SURATLARI! Nakarat(2x) Kalk hadi şu rezil pesimizmi bırak Ezeli, azılı rakip huzuruma yat Bu yolcular hep mi ümitsiz yol biter ama bitmez sırat Biz kazıdık hep ellerimiz kanayana kadar iz bıraktık göklere Tek defter tek kalem hakkın var dediler destan yazdım ellere İnadı batsın düşmanım salla cihada sokar seni sonra zorla Zemini hazır birkaç & sen korkuluksuz bir tarla Melekler neden girmiyor kanıma hep şeytan konuşuyor Sağıma soluma hakim bir karanlık gazeller öcümü alsın altına Bak yalanların hepsi utanılası kurgular Bir tilki bu şehir bana neyi vurgular Üç nokta koydum üçü de kayboldu cümlelerim yok yere mahvoldu Yazmaktan sıkılmadım hayattan olduğu kadar Yıkılmadım basit tuzaklara gardımı aldım Yakar her şeyi onca alem adımlarıma emin Hakkım yok mu benim derdim çok mu derin Ahtım yok mu size attım tuttum hep okey Suçlu benim vur kelepçe hadi şimdi mutluyum postunu daha giy Adiler, alçaklar onlar insan mı yazıkları olsun Bu kapıdan herkes girebilir ama anahtarı gerçek dostum olsun Nakarat(2x) |
![]() |
![]() |
![]() |
Dramelodi |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() DramelodiDramelodi Projekt - Terkediş Yukarda adı geçen şarkı sözlerinin sesli hali Youtubeden alınan şarkının klibi Yukardaki şarkının videosu Video Youtubeden alınmış şarkının tanıtımıdır, kanuni hak veya telif hakkı doğuyorsa lütfen bize bildirin |
![]() |
![]() |
|