![]() |
Yavuz Bingöl Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yavuz Bingöl Şarkı SözleriSarı Gelin Erzurum çarşı pazar leylim aman İçinde bir kız gezer oy nenen ölsün Sarı gelin aman Elinde divit kalem leylim aman Dertlere derman yazar oy nenen Ölsün sarı gelin Erzurumda bir kuş var leylim aman Kanadında gümüş var oy nenen ölsün sarı gelin Yarim gitti gelmedi leylim aman Elbet bunda bir iş var oy nenen ölsün sarı gelin __________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yavuz Bingöl Şarkı SözleriBir Çift Turna Bir çift turna gördüm durur dallarda Seversen mevlayı kalma yollarda Sizi bekleyen var bizim ellerde Bizim elde doğru gidin turnalar Turnam dertli öttün Derdimi deştin El vurdun yaremin başını aştın Eşinden mi ayrıldın yolun mu şaştın Doğru bir katere gidin turnalar Fazla gitmem bizim bizim ile varınca Selam söylen eşe dosta sorunca Sağ selamet menzile varınca Benden yare selam edin turnalar |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yavuz Bingöl Şarkı SözleriKara Tren Gözüm yolda gönlüm darda Ya kendin gel yada haber yolla Duyarım yazmışsın iki satır mektup Vermişsin trene halini unutup Kara tren gecikir belki hiç gelmez Dağlarda salınırda derdimi bilmez Dumanın savurur halimi görmez Gam dolar yüreğim gözyaşım dinmez Yara bende derman sende Ya kendin gel yada bana gel de Duyarım yazmışsın iki satır mektup Vermişsin trene halini unutup |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yavuz Bingöl Şarkı SözleriTurnalar Ben derdimi hangi dağa, Yüreğimi hangi suya diyemiyorum Sen benimsin bahar gözlüm Yarınlarda ikimizin yürüyoruz Turnalar oy sevdiğim oy Sen benimsin bahar gözlüm Yarınlarda ikimizin yürüyoruz __________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yavuz Bingöl Şarkı SözleriA İstanbul A İstanbul beğim aman Sen bir han mısın Varan yiğitleri de beyler aman Yudan sen misin Gelinleri yarsız koyan Bidanem sen misin Gidip de gelmeyen de beyler aman Yari ben neyleyim Vakitsiz açılan da beyler aman Gülü ben neyleyim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yavuz Bingöl Şarkı SözleriAşar Gidersin Yolları dağları aşar gidersin Tomurcuk gülleri biçer gidersin Bilirim bu sevda çok gelir sana Varır bir kötüyü seçer gidersin Delerim dağları gel de be yarim Bir selamın sal sal benim yarim Yolları gözlerim dönersin diye Baharı beklerim gelirsin diye Bir nazlı ekine durur tarlalar Yine bu yollara düşersin diye Delerim dağları gel de be yarim Bir selamın sal sal benim yarim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yavuz Bingöl Şarkı SözleriBedir Ürünü Ürünü gelir dereden Benlerini saymadım kareden Sevdiğimi bana yazsa yareden Şen ol yaylam şen ol bedir geliyor Aşağıdan cıvıl cıvıl kuş gelir Armağanlar dolu gider boş gelir Sevda bilmeyene hayal düş gelir Şen ol yaylam şen ol bedir geliyor __________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yavuz Bingöl Şarkı SözleriBülbülün Kanadı Sarı Bülbülün kanadı sarı Ben ağlarım zarı zarı Elimden aldılar yari Garip garip ötme bülbül Benim derdim bana yeter Bir dahi sen katma bülbül Bülbülün kanadı beyaz Gece buzlu gündüz ayaz Al kalemi derdini yaz Garip garip ötme bülbül Benim derdim bana yeter Bir dahi sen katma bülbül |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yavuz Bingöl Şarkı SözleriÇarşambayı Sel Aldı Çarşambayı sel aldı Bir yar sevdim el aldı aman Keşke sevmez olaydım Elim koynumda kaldı aman Oy neyimiş neyimiş aman Kaderim böyleymiş Çarşamba yollarında Kelepçe kollarında aman Allah canımı alsın O yarin kollarında aman Oy neyimiş neymiş aman Kaderim böyleyimiş |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yavuz Bingöl Şarkı SözleriDivane Bülbül Ne feryad edersin divane bülbül Senin bu feryadın anam Gülşen'e kalsın Bu dünyada eremezsem murada Huzuru mahşere anam divana kalsın Nesin metedeyim bir karşı kare Şu sineme açtın anam olunmaz yare Dünya tabib gelse derdime çare Derdimin dermanı anam lokmana kalsın |
![]() |
![]() |
|