Açılıma Farklı Açılım |
|
|
#1 |
|
Equinox
|
Açılıma Farklı AçılımBana toplu mail yoluyla geldi bu yazı arkadaşlar Yorumsuz ve noktasına dokunmadan farklı bir bakış açısı olarak paylaşmak istedim ![]() ![]() ![]() """"""Bizde Türk açılımı istiyoruz arkadaş ![]() ![]() -Güneydoğuda herif 30 çocuk sahibi olacak ![]() ![]() Çalışmayıp yan gelip yatacak![]() ![]() Benim maaşımdan veya küçük esnaftan %30 vergi alacaksın![]() ![]() SSK primim bir emekli maaşı kadar olacak ![]() ![]() Ben bu herifin kürt bebelerine bakacağım![]() ![]() TÜRK AÇILIMI İSTİYORUZ![]() ![]() !!! -Ben bir çocuğa bakmak için deli gibi çalışacağım ![]() ![]() Kürt yan gelip yatacak![]() ![]() 30 tane palesi için devlet ona çocuk yardımı yapacak![]() ![]() TÜRK AÇILIMI İSTİYORUZ![]() ![]() !!! -Ben Bu kadar SSK primi ödeyeceğim ![]() ![]() Hastanelerden zar zor faydalanacağım![]() ![]() Kürt bir yeşil kartla 30 tane palesine baktıracak![]() ![]() TÜRK AÇILIMI İSTİYORUZ![]() ![]() !!! -Ben sesimi yükseltsem ![]() ![]() Eylem yapsam![]() ![]() Düşüncemi ifade etsem![]() ![]() İşçi memur yürüyüş yapıp hak arasa polisten cop ve gaz yiyeceğim![]() ![]() Kürt çıkıp bayrak yakacak![]() ![]() Bölünme isteyecek![]() ![]() Etrafı yakıp yıkacak![]() ![]() Daha fazla demokrasi ve özgürlük isteyecek![]() ![]() Polis efendi bırak saldırmayı bu itler karşısında copunu saklayıp, kuyruğunu kıstıracak![]() ![]() TÜRK AÇILIMI İSTİYORUZ![]() ![]() ! -Elektrik, su ve d gaz borcunu geciktirsen hemen kesilen ve bir dünya faiz faiz ödeyen![]() ![]() Devlet arazisine bir gecede çöküp oraya ev yapmayan![]() ![]() Zar zor borç harç ev alıp birde bunun takır takır vergisini ödeyen biz![]() ![]() Elektriğe, suya , gaza para vermeyip bedava arazide ev kurup oturan kürt![]() ![]() TÜRK AÇILIMI İSTİYORUZ![]() ![]() !!! AYRIMCILIK YAPILIYOR DİYORSUNUZ ![]() ![]() EN KRAL AYRIMCILIK VE ASİMİLASYON BU ÜLKEDE BİZLERE YANİ TÜRKLERE YAPILIYOR![]() ![]() İTİLİP KAKILAN![]() ![]() DÜŞÜNCESİNİ İFADE EDEMEYEN![]() ![]() EDERSE HAİN İLAN EDİLEN![]() ![]() İŞSİZLİK VE KRİZLE BOĞUŞAN![]() ![]() HER BORCUNU DEVLETE TIKIR TIKIR ÖDEYEN![]() ![]() VATANININ TEHLİKEDE OLDUĞUNU HİSSEDİP EYLEME GEÇERSE TERÖR ÖRGÜTÜ ÜYESİ DAMGASI YİYEN![]() ![]() SİSTEMİ ELEŞTİRDİĞİNDE ŞEREFSİZLİK VE NAMUSSUZLUK PAYESİ YİYEN![]() ![]() TÜRKLÜĞÜ SAVUNDUĞUNDA FAŞİST DAMGASI YİYEN SİZMİSİNİZ YOKSA BİZ TÜRKLER Mİ![]() ![]() ANLAMADIM BU İŞİ![]() ![]() BİZ Mİ BASKI GÖRÜYORUZ![]() ![]() SİZ Mİ![]() ![]() !!! SONRADA BAŞBAKAN ÇIKIYOR AÇILIM İSTİYOR![]() ![]() EVET İSTİYORUZ ![]() ![]() AMA TÜRK AÇILIMI İSTİYORUZ![]() ![]() !!!
|
|
Cevap : Açılıma Farklı Açılım |
|
|
#2 |
|
Şengül Şirin
|
Cevap : Açılıma Farklı Açılım![]() ![]() TÜRK AÇILIMI İSTİYORUZ![]() ![]() !!!
|
|
#3 |
|
delishhhh
|
Cevap : Açılıma Farklı AçılımTürk açılımı istiyoruz!!!!!!!!!! gazetelerde köşe yazarlığı yapan gazetecilere aslında çok iş düşüyor bu konuda biraz cesaret aslıda herşeyin üstesinden kolaylıkla gelebilir ![]() ![]()
|
|
|
|
#4 |
|
Aragorn561
|
Cevap : Açılıma Farklı Açılım![]() ![]() istiyoruz da istiyoruz varmı ![]() ![]() teşekkürler
|
|
#5 |
|
VANDETTA
|
Cevap : Açılıma Farklı AçılımOlmaması gereken bir yazı,bu tür yaklaşımların haklılık payı olsada bu yazı pkk nın Türk'ler sizi istemiyor tezini güçlendiriyor,akıllı insan suçlamaz bilinçlendirir,kürtlerinde ihtiyacı olan tek şey bu ![]() ![]() ![]()
|
|
#6 |
|
dejavu2009
|
Cevap : Açılıma Farklı AçılımArkadaşlar yazılanların hepsi doğru, elektrik bedava burda ![]() ![]() ![]() memurlar dışında kimse hakkıyla faturasını ödemiyor ![]() ![]() ![]() her birinin en az 15 çocuğu var Ve okula giden her çocuk için devletten para alıyor![]() ![]() ![]() daha ne açılımı ya ![]() ![]() ![]() açılımın derdi başka PKK ve Öcalan başka birşey değil ![]() ![]()
|