![]() |
Ateş, Küle Sözünü Sönerek Tutacak! |
![]() |
![]() |
#1 |
Gözyaşı
|
![]() Ateş, Küle Sözünü Sönerek Tutacak!Sessizliğim ürkütür bazen ![]() ![]() ![]() ![]() Bazı aşklar vardır kendine bedel ister ![]() Bazı aşklar vardır acıtır ![]() Yıllar geçer belki ![]() ![]() ![]() Ömrümün en güzel yılları mı? Olsun! Yaşanan her şey yaşandığına değer mutlaka ![]() Bir şey öğretir o zaman değil mi en azından? Öğretti mi? Öğretti ![]() ![]() ![]() Büyüttü mü? Büyüttü ![]() ![]() ![]() Güçlüyüm ama! Tüm yarama rağmen ![]() ![]() ![]() Bazı aşklar vardır; yokluğa gebedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zordur, keskindir, sivridir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bazı aşklar vardır, kimsesiz bırakır insanı; dünyayla bir başına ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bazı aşklar varmış meğerse bir cümlelik savunmayı bile hak etmezmiş ya, olsun! Güçlüyüm ama! Severken yer gök benimmiş oysa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hiç bir duygu tek taraflı yaşanmazmış ama ![]() ![]() ![]() Diyorum ya şimdi “hiç acımıyor içim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Olsun! Aşk sebebiyle beni suçlayan, suçlasın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çığlığım da aşktan sebep, gözyaşım da, isyanım da, suskunluğum da, bağırışım da ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Güçlüyüm ama! Tüm yarama rağmen ![]() ![]() ![]() Kırdıysam affet ![]() ![]() ![]() Ateş, küle sözünü sönerek tutacak!
![]() |
Cevap : Ateş, Küle Sözünü Sönerek Tutacak! |
![]() |
![]() |
#2 |
evrem88
|
![]() Cevap : Ateş, Küle Sözünü Sönerek Tutacak!Aşk sebebiyle beni suçlayan, suçlasın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çığlığım da aşktan sebep, gözyaşım da, isyanım da, suskunluğum da, bağırışım da ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Güçlüyüm ama! Tüm yarama rağmen ![]() ![]() ![]() Kırdıysam affet ![]() ![]() ![]() Ateş, küle sözünü sönerek tutacak! çok güzeldi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|