![]() |
Özel şoför |
![]() |
![]() |
#1 |
b@ron
|
![]() Özel şoför![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Firma şehre uzak ![]() ![]() ![]() Şehre pek yolumuz düşmüyor ![]() ![]() ![]() Yüzlerce kişinin çalıştığı yerde üç beş kişi oruç tutuyor ![]() ![]() Deli deliyi Dakka’da, hacı hacıyı Mekke’de bulur hesabı ![]() Hemen birbirlerini bulurlar, kaynaşırlar, ahbap olurlar ![]() ![]() Onlar evli barklı ![]() ![]() Ben bekârım ![]() ![]() ![]() Uzun uzun ruhsuz barakalar ![]() Neyse ![]() ![]() ![]() Ramazan ayı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bizim İdari İşler Müdürlüğü’ne ümitsizce bir dilekçe yazdım ![]() ![]() “Firmanızda 1 yıldır görev yapıyorum ![]() ![]() ![]() İdari İşler Müdürü yabancı uyruklu yaşlı bir hanım idi ![]() ![]() ![]() Yüzü makyajdan görünmeyen yaşlı hanım, gözlüklerinin arkasından bana uzun uzun baktı ve: - Bizden bir talepte bulunmuşsunuz ![]() ![]() - Neyi anlayamadınız? - Şu teravih kelimesi ![]() - Uzun hikâye ![]() ![]() - Sadece araba mı istiyorsunuz? - Evet ![]() - Olabilir ![]() - Bir saat kadar ![]() - Tamam ![]() ![]() ![]() - Çok teşekkür ederim efendim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her akşam teravihe yarım saat kala özel şoförüm yanaşıyor, benim gibi bir işçi parçasını alıyor ve şehrin en güzel camisinin önüne kadar götürüyor ![]() Şoförüm dışarıda bekliyor, namazlarımı bir güzel kılıyorum ![]() Sonra çıkıp, büyük patronlar gibi arabama kurulup lojmanın yolunu tutuyorum ![]() Bir, üç, beş ![]() ![]() ![]() Şoförüm bir akşam sordu: - Abi, içerisini çok merak ediyorum ![]() - Namaz kılıp, dua ediyorlar ![]() - Ben de gelsem mi acaba? Arabada seni beklerken çok canım sıkılıyor ![]() - Olur ![]() Ertesi gün onu da götürdüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Onun gür sesi müezzinleri bile bastırıyordu ![]() ![]() Ramazan sonuna doğru, epey yol almıştı ![]() Kim bilir, belki de o şoförün güzel niyeti hürmetine bize araba vermişlerdi ![]()
![]() |
Cevap : Özel şoför |
![]() |
![]() |
#2 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Özel şoförçok güzeldi eline sağlık teşekkürler
|