Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
böcek, ilacı

Böcek İlacı

Eski 09-05-2009   #1
b@ron

Böcek İlacı



Temel kötü olur ve hastaneye kaldırılır Yapılan tetkikler sonucu, bir kutudan fazla haşere ilacı içmiş olduğu ortaya çıkar Birkaç gün komada kaldıktan sonra kendine gelince, doktor sorar: -"Evladım neydi zorun? Niye o kadar böcek ilacı içtin?" -"Uy ben şoförüm daa Yolda bir tabela gördüm, "içunuzdaki trafik canavarinu öldirun" yazaydi Ben de öyle yaptum"
__________________
Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.