![]() |
Eylül Şehitliğinde Yatıyor Gözlerim |
![]() |
![]() |
#1 |
LAST BREATH
|
![]() Eylül Şehitliğinde Yatıyor GözlerimBozgundaydık
![]() O vurgun gözlü zamanlarda ![]() ![]() Kapılacak düş'ü kalmamış bir çocuk gibi sevda, Sızılı ah; Büyütüp onu,Eylül'e boyadım ![]() Mevsimini gözyaşlarında ıslatan insanların, Şemsiyelerinden akıyordu o ilişilemeyen hayat; Kurutup yüzümü,ayrılığa sarardım ![]() Ömür makasıydı,toprağa gizlenen gölgeler ![]() Bulutun kurşunsuz askeriydi yağmur:cephesine ayrılık kattığım ![]() Taze bir ölünün henüz kapanmamış gözleriydin sen Seni,bakışlarındaki Eylül şehitliğinde tanıdım ![]() Notalar dilinin kemancı sarhoşlukları, Düşmeye meyilli dudağında ![]() Bu mevsimde, Sevdayı pusturuyor meyhane cereyanlarından kısılan sesler ![]() Ve ondan; Her yeni günde yalnızlığa kesiliyor içim ![]() Her yeni günde; Kimsesizliğin ayıbında ölüler ![]() Susma bir anıya tünemiş gözlerime ![]() Acımasız bir ağdanın ucundan dökülüyor İçimi dolduran zamanın ![]() ![]() Ölümdü ![]() Terk'e uğruyordum ![]() Önünü alamıyordum hayalinin ![]() Benliğimden yokuş aşağı çıkarken Ömrüme sığmıyordu adın ![]() Yalnızlığım ne zaman el açsa gecelere, Yokluğuna düşüp,özümden sus çıkardım ![]() Sesime ne vakit Elif dolsa, Sağırlaşıp dilimden ona Eylül derdim ![]() Yanıyordum ![]() Çizgileri karanlığa bakan bir avucun, Ayrılıkları kavrarken ne hissettiğini anlatsaydım sana O an göğsüm incelir, Tenim söner,kaçırırdım deliverenleri ![]() Sen,ruhuma yatılı misafirliğe gelerek Konaklamak günah deyip Sevabım kadar içirirdin beni ![]() ![]() Bozgundaydık ![]() O vurgun gözlü zamanlarda ![]() Senin adın hep Eylül oldu minnetlim ![]() ![]() ![]() alıntı
![]() |
|