![]() |
Görmeyen Ressam |
![]() |
![]() |
#1 |
b@ron
|
![]() Görmeyen RessamAdı Eşref Armağan ![]() ![]() ![]() ![]() Amâ bir ressam ![]() ![]() ![]() Gözleri görmüyor ama, yüreği apaydınlıktı ![]() Onunla röportaj yaptım ve çok sevdim ![]() Ben sadece gözleri görmediği halde, resim yapan bir adamla konuşacağımı sanmıştım ama, harika bir insanla tanıştım ![]() Bir kere, hiç şikayet etmiyordu ![]() ![]() Bizim gözlerimiz görüyor, elimiz ayağımız tutuyordu ama onun kadar hayat dolu değildik ![]() Neşeliydi, keyifliydi, halinden memnundu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hatta “Ne güzel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Size ondan dinlediğim birkaç hatırayı nakletmek istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Birgün yolda yürüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Neyse, kalktım, üstümü başımı silkeledim ![]() ![]() ![]() Adam durdu, durdu ve “½u sarı tabelayı görüyor musun?” dedi, “‹şte ordan sağa dön, yukarı!” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir seferinde de evimize misafir gelmişti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Yahu ne yapıyorsun bu saatte?” dedi ![]() “Resim yapıyorum ![]() “Allah akıl fikir versin ![]() ![]() Derin bir iç geçirdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Başka bir gün, bankada oturmuş sıramı bekliyorum ![]() Yanımdaki adam: “Merhaba” dedi ![]() ![]() “Bak, yarın saat 10’da burda olacaksın tamam mı? Yoksa fena yaparım!” “Ben mi?” “Tabi ki sen! Kiminle konuşuyoruz?” “E, pardon niye geleceğim?” “ Bak hâlâ konuşuyor ![]() ![]() Korktum “Peki gelirim” dedim ![]() Adamın konuşmalarının çoğuna cevap verdim ![]() ![]() ![]() Ama sonradan kendime çok güldüm ![]() “Neden güldünüz?” “Meğer adam cep telefonu ile görüşüyormuş iyi mi?” (Herkesin Bir Hikayesi Var)
![]() |
Cevap : Görmeyen Ressam |
![]() |
![]() |
#2 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Görmeyen Ressambu adamı birkaç sene önce görmüştüm 'true heroe' adlı bir programda bu adamı ingiltereye götürüp bir resmi çizdirmiştiler ve 3Dbir resimdi,o yapıyı görenlerin bile yapması çok zor bir resimdi,adam tüm dünyaya TÜRK gözünü gösterdi adamın röpörtajlarını gösterdiler çok iyi birine benziyor ve hatta keşke benimde böyle bir amcam olsa bile dedirttirir teşekkürler
|