|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
askere, bana işimi siz mi öğreteceksiniz, cezası |
![]() |
Askere "Bana İşimi Siz Mi Öğreteceksiniz" Cezası |
![]() |
![]() |
#1 |
alper1482
|
![]() Askere "Bana İşimi Siz Mi Öğreteceksiniz" CezasıAskere "bana işimi siz mi öğreteceksiniz" cezası Elazığ Karakoçan'daki Koçyiğitler Piyade Taburu'nda 17 Ağustos'ta bir teğmenin, 'ceza olsun' diye bir askere verdiği pimi çekilmiş el bombasının patlaması sonucu 4 askerin şehit olması Türkiye'yi acıya boğarken, Şanlıurfa'da yine mantıksız şekilde cezalandırılan iki asker diri diri yanmaktan son anda kurtuldu ![]() Türkiye, Elazığ'da sorumsuz bir teğmenin neden olduğu faciada 4 askerini şehit vermenin acısını yaşarken, Şanlıurfa'da bir uzman çavuşun verdiği mantık dışı cezada yangın kuyusuna atlamaya zorlanan iki er yaralı kurtuldu ![]() Şanlıurfa 20 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 'BANA İŞİMİ ÖĞRETME' İddiaya göre iki er, askeri aracın kuyuya çok yaklaştığını, otları atmaları halinde birden alevlerin yükselip aracın yanabileceğini söyledi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "CİNAYETE TEŞEBBÜS" Erlerden Osman Boran'ın babası Halil ve annesi Keziban Boran, olayın kendilerine hastanedeki bir hizmetli tarafından telefonla bildirildiğini belirtti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Boran, olayla ilgili soruşturma yapılmadığını ve eğitim zayiatı olarak kayıtlara geçirildiğini, uzman çavuş C ![]() ![]() ![]() Şanlıurfa'daki ilk müdahalenin ardından sevk edildikleri Diyarbakır Askeri Hastanesi'nde tedavileri süren iki askerin önümüzdeki hafta taburcu edileceği belirtildi ![]() 'TEĞMENİN YAPTIĞI TAM CAHİLLİK' KUZEY Irak, Gabar ve Cudi Dağları gibi teröristlerle sıcak çatışmaların yaşandığı bölgelerde Özel Kuvvetler Tim Komutanı olarak görev yapan emekli Yüzbaşı Abdullah Ağar, Elazığ'da nöbette uyuyan askeri, eline pimi çekilmiş el bombası vererek cezalandıran ve faciaya neden olan teğmeni "cahil" olarak nitelendirdi ![]() İLK KEZ DUYDUM Ordu geleneğinde böyle bir cezalandırmanın olmadığını söyleyen Ağar, "İlk kez böyle bir ceza duyuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() CEZA MOTİVE ETMELİ "Nöbette uyumanın cezası İç Hizmet Kanunu'na göre 7 gün hapistir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Habertürk) |
![]() |
![]() |
|