![]() |
1919'u Yaşıyoruz |
![]() |
![]() |
#1 |
delishhhh
|
![]() 1919'u YaşıyoruzSayın okurlarım, İstanbul’umuzun şehir gürültüsünden kurtulmak ve eylül ayı güzelliklerinden yararlanmak amacı ile, son tatilimi yavrularımın Bozcaada’daki konaklarında geçirmek istemiştim ![]() Yol boyunca görüntülü medyanın haber kanallarında ve konağımızda iftar saatlerinden sonraki televizyon haberlerinde, dinlediğim ve izlediğim olaylar beni çok üzdü ![]() “Demokratik Açılım” - “Kürt Açılımı” - “Ermeni Açılımı” ve “Dünya Barış Günü” gibi konular bütün günümüzü aldı ![]() “Demokratik Açılım” dedikleri “Kürt Açılımı” konusunda, İçişleri Bakanımız, saatlerce süren basın toplantısında hiçbir somut öneride bulunmadı, muhalefeti eleştirerek saatlerimizi aldı ![]() ![]() ![]() “Ermeni Açılımı” haklı olarak kardeş Azerbaycan’ımızın tepkisini ortaya çıkardı ![]() ![]() ![]() ![]() Yalnız Başbakan’ın bu konuların TBMM’den geçmeden uygulanmayacağını ifade etmesi, sürecin zor işleyeceğini göstermektedir ![]() ![]() “Dünya Barış Günü” uygulamaları, barış günü değil bölüş günü gibi idi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sayın okurlarım, Büyük Türkçü Z ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Verirsen oyunu hak etmeyenlere, satar her şeyini Ermenilere, dönüp bakarsan tarihine rastlarsın böylelerine ![]() Türklüğü kaldırana, milleti kandırana, askere saldırana, vatanı çaldırana yazıklar olsun ![]() Üstünden bayrağını, altından toprağını, yanından avradını peşkeş çekene yazıklar olsun ![]() Olsa da gözlerin kör, gör dostum bunları gör ![]() ![]() Türk’ün cesareti, kabul etmez esareti, bak gör rezaleti ![]() Tanrı Türkü korusun ![]() SAMİ YAVRUCUK |
![]() |
![]() |
|