Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
fırsatı, sgkden

SGK'den Iş Fırsatı

Eski 09-01-2009   #1
Şengül Şirin

SGK'den Iş Fırsatı

SGK'den iş fırsatı

Sosyal Güvenlik Kurumu sınavla 35 müfettiş yardımcısı alacak Sınava 7 Eylül tarihinden itibaren başvurulabilecek

Sosyal Güvenlik Kurumu'nun (SGK), müfettiş yardımcılığı sınav duyurusu Resmi Gazete'de yayımlandı SGK'nin atama yapacağı 35 kişilik kadronun 25'i hukuk, siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadî ve idarî bilimler fakültelerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu'nca kabul edilmiş yurtdışındaki yüksek öğretim kurumlarından mezun olanlar arasından seçilecek

SGK'nin geri kalan 10 kişilik kadrosu ise tıp fakültesi ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu'nca kabul edilmiş yurtdışındaki yüksek öğretim kurumlarından mezun olan 2 müfettiş yardımcısı, eczacılık fakültesinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurtdışındaki yüksek öğretim kurumlarından mezun olan 5 müfettiş yardımcısı, endüstri mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği, bilgisayar mühendisliği bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu'nca kabul edilmiş yurtdışındaki yüksek öğretim kurumlarından mezun olan 3 müfettiş yardımcısı şeklinde olacak

SGK, 27-28 Haziran 2009 ve 28-29 Haziran 2008 tarihli Kamu Personeli Seçme Sınavları'nda başarılı olan adayları, 24-25 Ekim'de yazılı sınava tabii tutacak
Başvurular, 7 Eylül'de başlayıp, 25 Eylül'de sona erecek Sınav giriş başvuru formu Sosyal Güvenlik Kurumu Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı'ndan veya kurumun TC Sosyal Güvenlik Kurumu web sitesinden temin edilebilecek

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com