![]() |
Kızların Başarısı Karma Modeli çökertti |
![]() |
![]() |
#1 |
VANDETTA
![]() |
![]() Kızların Başarısı Karma Modeli çökerttiKuzey Londra Kız Yüksek Okulu'nda öğrencilerin diğer okullara göre olan başarı grafiğinin gittikçe yükselmesi The Times gazetesine haber konusu oldu ![]() ![]() Sadece kız öğrencilerin eğitim aldığı okulun başarı grafiği, devlet okulları ve diğer karma okullara göre daha yüksek ve bu grafik gittikçe arayı açıyor ![]() ![]() Bu durumun nedenlerini The Times gazetesine açıklayan okul müdürü Bernice McCabe, "Kızlar erkeklerden ayrı ortamlarda eğitim almalarının faydasını görüyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sadece erkek öğrencilerin alındığı Royal Grammar Okulu Genel Müdürü Jon Cox da konu hakkındaki görüşlerini aktarmış ![]() ![]() ![]() ![]() Bağımsız Eğitim Konseyi'nin okulların başarı grafiğini ve sınav sonuçlarını dikkate alarak yaptığı sıralamada ilk on okul içinde 2 erkek okulu ve 1 karma okul bulunuyor ![]() ![]() cihan Bu haberi bir Türk gazetesi Türkiye için yapsaydı laiklik elden gidiyor diyen azizler hemen peydahlanırdı eminim ki ![]() ![]() ![]()
![]() |
|