![]() |
Büyük Kahinlerden Sözler |
![]() |
![]() |
#1 |
virüs
|
![]() Büyük Kahinlerden Sözler''Radyonun geleceği yok'' Lord Kevin - Iskocyali fizik alimi "Artık yeni hicbir sey yok ![]() ![]() Charles H ![]() "Denizaltilarin savasta ne ise yarayabilecegini anlayamadim ![]() ![]() H ![]() ![]() "Atlar her zaman kullanilacaktir ![]() ![]() Henry Ford'un kredi talebi uzerine otomotiv sektorunun gelecegi konusunda ekspertiz veren bir banka muduru 1903 "Ucaklar hos oyuncaklar ![]() ![]() Maresal Ferdinand Foch, I ![]() "Artistlerin konusmalarini kim duymak ister ki?" Harry M ![]() ![]() "Televizyon en gec altı ay icinde piyasadan silinecektir ![]() ![]() Daryik F ![]() "Bilgisayarlar gelecekte belki sadece 1,5 ton agirliginda olacaklar ![]() Popular Mechanics Dergisi - 1949 "Sound'larını beğenmedim,ayrica gitar gruplarinin modasi gecti ![]() Decca Record Plak Firmasinin bir yoneticisi ![]() Beatles'lar hakkinda - 1962 "Insanlarin buyuk cogunlugu icin tutun tuketimi gayet sihhi bir seydir ![]() Doktor Ian G ![]() "Insanlarin evlerinde bilgisayar bulundurmalari icin herhangi bir neden goremiyorum ![]() Kenneth Olsen, Digital Equipment Corp ![]() bilgisayar firması) baskanı - 1977 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
asyaland
|
![]() Atlar her zaman kullanilacaktir ![]() ![]() :)))))))))) paylasım için tesekkürler
|