Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bebeği, gerçeği, hakkında, voodoo

Voodoo Bebeği Gerçeği, Voodoo Bebeği Hakkında

Eski 10-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Voodoo Bebeği Gerçeği, Voodoo Bebeği Hakkında

Voodoo Bebeği gerçeği, voodoo bebeği hakkında

voo: içe bakış,

doo: bilinmeyen

büyü ve ruh ikilisi arasında doğmuş bir afrika dini olan voodoo birçok afrika ülkesinin ulusal dini olarak kabul görüyor dine inanan kişiler doğadan, büyüden ve ruhlardan güç alıyorlar doğaya iyi davranmak, iyi ruhlara adaklar sunmak, gerektiği zamanlarda ilgili ritüellerle ayin ve büyü yapmak bu dinin temel şartlarını oluşturuyor

bu dinin yapı taşları genellikle afrika adetlerinden etkilenmiş ve ona göre şekillenmiştir büyü yapımlarında genellikle doğal malzelerden yapılmış bebekler, büyü yapılacak kişinin tırnak ve saç gibi parçaları, iğneler ve ipler kullanılıyor

Birini lanetlemenin yollarından birisi "Cadılar Kolyesi" uygulamasıdır Bunun için bir ip al ve ipe düğüm at Konsantre olup her attığın düğümde kurbanın başına gelecek laneti gözlerin önüne getir ve formülü her düğümde oku : "Yalvarıyorum sana "SATAN" bu laneti duy ! Bana, ( kurbanın adı ) ' nın laneti için güç ver, seni lanetliyorum, seni yok ediyorum ( kurbanın adı ) Hayatını lanetliyorum senliğini yok ediyorum "SATAN" gücü ile seni ve varlığını lanetliyorum ve seni en derin cehenneme esir ediyorum! Korkunç acıların içine düş "SATAN" dinle beni, dünya onu boğsun çünkü güçleri bende Ateş ona işkence yapsın çünkü büyüsü bende Ve ne hava ona acısın, nede su onu serinletsin sadece dayanılmaz acı Lanetimin gücü sonsuza kadar üstünde olsun ve tanrı onu ne duysun nede yardım etsin Lanet peşinde olsun sonsuza kadar

En iyisi "Cadılar Kolyesi" ni kurbanın yakınında bir yerde saklamak

Önceki büyüde olduğu gibi yine mumdan bir bebek hazırlanır ve yine öfkeli durumda olmak gerekir Kurbana konsantre olunur ve bebeğein her tarafına iğne, çivi veya şiş batırılır Bu bebeği şimdi kurbanın devamlı girip çıktığı bir kapının altına "SATAN" adına gömülür Kurban bir süre sonra ( bebeğe batırılan iğnelerin bölgesinde ) acılar hissedecektir Kurbana yardım edilmezse kısa sürede yataklık olur

Eğer size bu büyü yapıldığını hissederseniz mumdan bebeğin yerini tespit etmeli ve bebeği hemen yakmalı veya akan su altında yok edilmeli, böylece sizin etkilendiğiniz negativ güç, gönderene geri gönderilir

Yine bir mumdan bebek hazırla ve yine kurbanın adını bebeğe koy Ekleyeceğin özel eşyalar büyüyü daha da sağlam kılar Devam etmeden önce çok öfkeli olmak gerekir ve bu öfkei bebeğe yansıtmalı Odundan bir şiş yapılır ve tüm öfkeyle bebeğe geçirilir Bunu şimdi tıpkı kızartırmış gibi ateşin üzerinde gezdirilir Ve formül tersden okunur : " angelus satans, respice servuum tuum" Bebek ateşin üzerinde gezdiği sürece kurban büyük korku içindedir Eğer bebek fazla ateşin üzerinde gezdirilirse kurban yakında ölecektir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com