![]() |
Şarabî Akşamlarda Sevdim Seni |
![]() |
![]() |
#1 |
LAST BREATH
|
![]() Şarabî Akşamlarda Sevdim SeniSevmenin yeri,yaşı ve zamanı yoktur,
Yer mekan gözetmez, Pusuya yatmış bir militan gibi, Yüreğinden ansızın vurur geçer ![]() Söyle sen hangi pusudan hedef aldın yüreğimi? Bak duygularım hala sıcak hala deli, Oluk oluk tekmil akışlarım sen den yana ![]() Seni yaşıyorum doyasıya, Sabahın sert esen rüzğarlarına, Denizden kopan hırçın dalğalara inat ![]() Tebesümlerinin sıcaklıgı esti hüçrelerime, Şebnemlerin serinliğinde ![]() Gergef gergef işlemişim adını sol yanıma ![]() Ne boran ne kar ne de fırtına, Söküp atamaz sur üflenip, Yer ile gök vuslata ermedikten sonra ![]() Çakır hayallerimin mehtap yolculuğu var bu gece ![]() Kaybetmedim daha ben mavilerimi, Masum bir bulutun gölgesi altına gizlemiştim sevişmelerimi ![]() İyi ki değdi kirpiklerim o gamzeli gülüşüne, Sakın uyandırma çakır keyif kalayım, Bun dan böyle kollarında her gece ![]() Saçlarımda söksün artık şafaklar ![]() Yıldızlar bile bir başka ahenkle raks etsin semada Su birikintilerinde dinlemek istemiyorum yağmurun sesini ![]() Dehlizler eskisi kadar korkutmuyor gözümü, Hüzzam makamlarımın yerini aşk nağmelerin kaplasın ![]() Gökteki kırlanğıçlar şahitlik ediyor mavi umutlarıma ![]() Narin bir kelebeğin kadındaki renklerden, süzülen ışıktan daha durudur sana olan sevdam ![]() Yetmiyor nefesim seni hüçrelerime hapsetmeye ![]() Şarabî bir akşamlarda sevdim seni, Hanği siperden hedef aldın yüreimi şaşıyorum, Kırdın kırk kilitli gönlümün zincirini, Abı hayatla doldurdun aşk peymanelerimi Gıdım gıdım sevdanı içiyorum ![]() Bırak,bırakta kollarında çakır keyif, Sonsuz uykulara dalayım ![]() alıntı
![]() |
|