Sen |
|
|
#1 |
|
LAST BREATH
|
Sen Zaman her seye care ;
ama benım yarama , asla care degıl ![]() ![]() ![]() ! gecer dedıler aşk acısı , bak hala gecmedı ; ben sende yanıp tutusurken ; senden kalanlarla hayaller kurup avunurken , sen ![]() ![]() ![]() ![]() sen vefasız cıktın yar ![]() ![]() bırakıp gıttıgın gun anladım ; anladım kı sen benım degılsın , ve hıcte benım olmadım bana sarılıp saclarımı oksarken ; ve ![]() ![]() ![]() ![]() ; tenımı koklarken benı degılde; baskasını yasadın ; benım bedenımde ; yalan de hadı yalan de ; ben senı sevdım de bana , senı sende yasadım de ; baska tenı sende yasamadım de ; yalan de yalan de yarım ; ben gecelerce hasretınle beklerken senı ; sen baska kollarda aldattın benı ; yalan de hadı yalan de ; bakıslarında gızlı ; tenınde kokusu var o yaban ellerın ; paylastıgın ten kokusu var uzerınde ; yalan de aldatmadım de yalan de bana ; ne olur ben senı sevdım de ![]() ![]() ![]() ![]() ! ben sende senın tenınde yasadım de bana ![]() ![]() ; sen baskalarına fısıldarken ; baskalarına sevgı sozcuklerını SÖYLERKEN; ben senı bekledım ; bekledım banada soyle dıye ; ama goremedım kadınım , bana yalanlar attın ; baska tende merhaba dedın sabaha ; hasret cekmek ; gecelerce ağlamak bana gore degıldı kadınım ; ama sen bana yazdın bu kaderı ; ben yenılmedım kaderıme ; ağlama arkamdan ; gelmem donmem sana ; gıt hadı ; tenını paylastıgın o basıt ınsana gıt unut benı ; yalan degıldı de bana , ben senı sende degılde baskasında yasadım de bana ; unumadım senı de ama bana don deme sakın ; yalanlarınla avutamam kendımı artık , yok senden baskası hayatım da ; ben senın kokuna hasret beklerım kadınım , sen baska tene ozlem duyarken ; bende sana hasretım; alıntı
|
|